Juxtapuneri

Pentru partida cu Lituania, echipa națională a României are terenul suspendat, urmând să se dispute fără spectatori. Această suspendare a venit după comportamentul total inadecvat al spectatorilor la jocul cu Serbia. De aceea este mult mai evidentă civilizația orașelor Timișoara și Arad.

Din păcate, doi dintre suporterii arădeni și-au pierdut viața într-un accident rutier în seara zilei de joi. Marcați de acest eveniment tragic, suporterii timișoreni au respectat durerea arădenilor printr-o ținută demnă. Deși este cunoscută rivalitatea dintre cele două orașe, de această dată susținătorii celor două echipe s-au respectat, iar banner-ul afișat de timișoreni „Fotbalul ne unește pe toți” spune totul. Au fost momente în care fotbalul a trecut pe plan secund, dar, cu toate acestea, spectacolul nu a lipsit, arădenii adjudecându-și victoria, una cu gust amar.

În liga întâi, s-a încheiat turul campionatului, cu CFR Cluj în fruntea clasamentului. Dacă primele două clasate, echipa din Cluj și FCSB, le au în fruntea lor pe Daniel Stanciu și pe Mihai Stoica, orice comentariu este de prisos. Nu putem să nu remarcăm prima victorie pe teren străin a echipei din Sibiu.

Chindia Târgoviște este noul lider al ligii secunde. Toate cele trei echipe timișorene au suferit înfrângeri, aceeași soartă împărtășind-o și Energeticianul, echipă învinsă pe teren propriu de Clinceni. UTA a prezentat la Timișoara un joc elaborat, punctând de câte ori a avut ocazia. Dintre toți s-a detașat prin jocul său complet mijlocașul Coulibaly. În etapa următoare vine la Arad echipa „U” Cluj, care are un nou antrenor, Mircea Cojocaru, omul de încredere al președintelui Ioan Ovidiu Sabău.

În liga a treia, echipele s-au regrupat în partea de sus a clasamentului. Într-o partidă importantă, Național Sebiș a învins Metalurgistul Cugir, o echipă cu pretenții la promovare. A surprins înfrângerea echipei ACS Dumbrăvița pe teren propriu, iar Reșița a învins la Ghiroda. Etapa viitoare programează o partidă importantă pentru ambele echipe: Școlar Reșița – Național Sebiș.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: