Kirev, titularizat drept exerciţiu pentru rolul de luni la Bistriţa, ca rezervă

Iată că lui Ciprian Ostafie i-a sărit rândul şi de această dată, rămânând vineri pe banca de rezervă a „satelitului” polist la jocul cu CFR Simeria, tot aşa cum a fost în umbra altui goal-keeper slav în acest debut de campionat şi la prima garnitură…

Kirev prinde un şut pe jos...

Explicaţia este că Poli l-ar dori la Bistriţa în rol de rezervă pentru Lepmets pe Mario Kirev, iar bulgarul italienizat a fost strămutat vineri temporar la echipa a doua, să prindă jocuri în mână: „Şi şi-a făcut cu atenţie datoria. A avut câte ceva de apărat”, după cum a remarcat antrenorul Stoicov la final.

Aşa este, mai ales în mitanul secund, spre final, la câteva şuturi la firul ierbii, reţinute cu siguranţă, în ciuda înălţimii sale, ce ar putea crea probleme pe jos. Altfel, în prima parte, a ieşit bine, degajând în ultima clipă cu piciorul drept din faţa lui Lintaru, scăpat spre gol în minutul 43, dar cu excepţia acestei intervenţii şi a câtorva prime minute de foc, Mario Kirev aproape că a şomat la debutul său în alb-violet, sau mai bine zis în… verde-negru, exersându-şi în schimb limba… italiană. „Dai… Dai… Gioca! Gioca!”

Kirev îşi repune defensiva în posesie, în jocul Poli II - CFR Simeria 3-1


Kirev a comunicat într-una cu defensiva sa, strigându-le comenzi de joc şi greşind o singură dată în prima parte, la o degajare relativ simplă, pe care a expediat-o imprecis în aut…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Kirev, titularizat drept exerciţiu pentru rolul de luni la Bistriţa, ca rezervă

  1. Adi S spune:

    Tot asa le sare randul la ai nostrii. Ca vin altii din alte parti, ai nostri sunt mai tot timpul inlaturati, pacat de munca lor de atatia ani de zile, ca aici nu au nici o sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 13

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: