La al doilea penalty, prim succes după 7 etape: FC Avrig – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-0. Timișenii, 3 eșecuri pe linie

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a pierdut în această după-amiază pentru a treia oară consecutiv respectiv în cea de-a treia deplasare la rând în Seria a IV-a din Liga 3, rămânând la 5 puncte în urma gazdelor câștigătoare, care au beneficiat de două lovituri de la 11 metri în prima jumătate de oră, a doua transformând-o ca unic gol decisiv al jocului din etapa a XI-a: FC Avrig – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 1-0 (1-0).

Fără victorie din 15 septembrie, când dispuneau cu 3-0 de CSM Lugoj, după care acasă au mai remizat 2-2 cu Millenium Giarmata dar au și pierdut 1-3 cu Metalurgistul Cugir, în deplasare înregistrând două rezultate de egalitate și două înfrângeri, gazdele din Avrig au beneficiat chiar din primul minut al jocului de la ora 14 de o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault comis de Giuricici asupra lui Codrea.

Timișenii, pierzători cu 4-2 în precedenta deplasare dar și acasă cu 0-1 etapa trecută, au scăpat cu fața curată, Chirică şutând în stânga lui Gakos, care a apărat lovitura acestuia, însă n-au fructificat momentul psihologic, din contră, întrecându-se în ocazii clare de a marca, ratate de Alexandru Baranyi, chiar și singur cu portarul Samoilă, pe care nu l-a putut învinge din situaţii de unu la unu.

În schimb minutul 30 a adus o nouă lovitură de la 11 metri în favoarea gazdelor, de această dată contestată de antrenorul principal al bănățenilor, Remus Steop, ”dacă la prima a fost fault clar, la a doua, nici vorbă de fault!” A transformat Adrian Cîrstean în dreapta lui Gakos, rezultat conservat în ora rămasă de jucat: 1-0 (1-0).

Disputa vecinelor de clasament de pe locurile 11-12 a fost tranșată de gazdele puțin mai bine situate, timișenilor rămânându-le să-și regleze mai bine tirul în viitoarea deplasare spre est, de vinerea viitoare, la Deva.

Remus Steop: ”Sincer, chiar dacă am luat bătaie, nu meritam să pierdem! Am controlat jocul, am ratat din situaţii chiar de unu la unu cu portarul advers, prin Baranyi… Pot spune că am jucat bine, sincer, nu meritam să pierdem astăzi. Dar din păcate fotbalul nu te iartă dacă îl păcăleşti şi nu concretizezi situaţiile favorabile pe care le ai. Am avut o brigadă din Bucureşti, ne-a ciugulit, dar eu în general nu comentez arbitrajul”.

*

FC Avrig: Samoilă – Simion, Hatea, Condrea, Lascu, Stelea, Cosovan, Bărculeț, Codrea, Cîrstean, Gombar.

Antrenor Mihai Ianc.

Rezerve la start: Băilă, Cornea, Cauc, Macrea, Chircă, Suciu.

CCS Ghiroda și Giarmata Vii: Gakos – Semeniuc (min. 46, Sofran), Hotca, Horcea, Mureşan, Mancaş, Giuricici (min. 65, Saizu), Ţugui, Ciobanu, Jichici (min. 79, Totic), Baranyi.

Antrenor: Remus Steop.

Rezerve: Filip şi Vasiliu.

Rezultatele etapei a 11-a în C4, clasamentul și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: