La B, CSŞ Lugoj – LPS Banatul 1-1 (0-0): Berescu, penalty apărat, rezerva Grigoraş 0-1, Stoian 1-1

O distanţă de 4 puncte le despărţea pe CSŞ Lugoj, gazdă a jocului de astăzi de la ora 14, şi mai bine clasata LPS Banatul Timişoara, înaintea etapei a IX-a a Campionatului Naţional de juniori B, iar ecartul s-a păstrat şi la finele celor 80 de minute, în care golurile au căzut abia în partea a doua.

CSŞ Lugoj – LPS Banatul s-a încheiat 1-1, la pauză 0-0, gazdele înscriind astfel şi al 12-lea lor gol în 9 apariţii, pe final, în minutul 76, când Stoian, fundaşul lateral, a urmărit mingea respinsă de defensiva timişoreană în urma unui corner, egalând. Este prima remiză stagională a elevilor profesorului Nicolae Cimponeriu, care obţinea în prealabil şi 3 victorii: 2-1 la Caransebeş, în etapa I, 4-0 cu FC Bihor, în runda a III-a, acasă, şi 2-1 la Hunedoara, în etapa a şasea.

Banatul, care se prezenta pe Timiş cu 4 victorii în cont, a deschis scorul prin rezerva  Grigoraş, în minutul 65, care intra cu puţine minute înainte în joc, într-o dublă înlocuire cu profil ofensiv, servit fiind de Copoeru, introdus la pauză.

Timişorenii ratau însă după pauză, la 0-0, o lovitură de la 11 metri, fundaşul Hotca fiind intuit de portarul Berescu, în urma unui henţ în careul lugojenilor.

«Încercăm promovarea tinerelor talente la echipa divizionară, aceasta este misiunea noastră aici, la 1998-99. Avem mai mulţi juniori din 1998 dar şi din grupa profesorului Petruescu, de 1999”, a menţionat la final profesorul Cimponieru.

«Ne-am prezentat modest», a semnalat antrenorul «Banatului», profesorul Tiberiu Brândescu.

*

CSŞ Lugoj: Berescu – Ştefănescu, Cut, Tyukodi, Stoian – Benzar, Gaşpar, Crăciun, Cinca – Stoi, Pântea.

Au mai jucat: Grădinaru, Albai, Ştefoni, Iorgovan.

LPS Banatul: Vicar – Titu, Ţurcaş, Hoţca, Nicorici – Fluture (41, Buda), Cupşa (41, Copoeru), Bîce, Iakab – Neamţu (60, Ghebeanu), Saizu (60, Grigoraş).

Oaspeţii n-au contat pe 2 juniori accidentaţi şi unul suspendat pentru 4 cartonaşe galbene.

Lugojenii vor juca în penultima rundă a turului la ACS Poli Timişoara iar LPS Banatul acasă cu Şoimii Pâncota, tot în runda a X-a. Alb-negrii Timişoarei evoluează în această rundă duminică, la Deva.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: