La ”Dan Păltinișanu” mizeria e la ea acasă și miroase înțepător a mortăciune dar grija unora sunt ușile. FOTO

Mizeria din jurul stadionului ”Dan Păltinișanu” nu poate fi deloc trecută cu vederea, doar orb să fii, cât despre odorul înțepător a mortăciune, cu atât mai respingător dat fiind creșterea temperaturilor estivale, doar nasul complet înfundat să-l ai și nu l-ai detecta.

Luni se va împlini o săptămână de când s-a cosit la principala arenă a Timișoarei, dar fânul lăsat vraiște te duce mai degrabă cu gândul la vreun cotlon neîngrijit de grajd, însă în nici un caz la principalul reper ca infrastructură de profil din capitala Banatului.

Astfel se îngrijește așadar Consiliul Județean Timiș de stadionul din grija sa, preocupările respectivei instituții care în acest caz calcă în străchini pe banii contribuabililor ținând însă de schimbarea butucilor la uși de acces ale incintei.

Ciudat este că, la cât de finuți se consideră mult prea mulți dregători, simandicoși cu figuri și ferchezuiți nevoie mare, nările le-au rămas totuși pe loc, fără a fi fost ”mutate” de mirosul sus amintit, sau poate că munca de birou este mai captivantă dar și parfumată.

În orice caz, fotografiile spun totul. Omul sfințește locul…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: