La juniori B, la limită în faţa unor gazde fără punct în 11 jocuri: CSŞ Lugoj – ACS Poli Timişoara 0-1 (Totic 75)

ACS Poli Timişoara a câştigat la limită, printr-un unic gol marcat spre finalul jocului de Totic, pe terenul “lanternei roşii” a Seriei 6 în Campionatul Naţional de juniori B, CSŞ Lugoj, care n-a obţinut încă nici un punct.

Nici n-ar prea avea probabil cum s-o facă, dat fiind impracticabilitatea terenului de joc din preajma “Municipalului” lugojean, deloc îmbietor pentru a deprinde tainele fotbalului.

Cu acest succes, ACS Poli are linia de clasament 11 9 0 2 31-9 27 puncte, în vreme ce lugojenii au o medie de exact 4 goluri primite pe meci, 44 în 11 etape.

Adrian Săvoiu i-a aliniat la start pentru ACS Poli pe Rusu – Alexandru Lazăr, Cochintu, Sturz, Dragoş Lazăr, Pîrvulescu, Popa, Lică, Sorescu, Totic şi Motreanu, iar pe parcurs au mai intrat printer alţii Jivcovici, Stan şi Golda. Pe bancă au rămas Bercuci şi Dincă.

Velcotă şi Marin au fost cooptaţi în lotul echipei a doua a clubului, care s-a impus cu 3-0 în deplasare în liga a V-a, în vreme ce Dragomir îşi continuă pregătirile cu seniorii care evoluează în Liga 1 iar Fridrich a evoluat azi fundaş stânga pentru juniorii „mari” ai clubului, învingători cu 2-0 la Lugoj.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: