La Peciu Nou „a ieşit totuşi soarele… Greu dar a ieşit!”

AS Peciu Nou a obţinut sîmbătă un al patrulea succes acasă în 2012-2013, venit după trei neplăcute eşecuri, în care echipa pregătită de Mihai Dorobanţu primea şase, cinci şi iarăşi cinci goluri, mai ales după pauză. Şi în etapa a XII-a a fost cu emoţii, plus cu goluri primite, tot oaspetea, Avântul Bobda, „închizînd” tabela, dar „a ieşit totuşi soarele… Greu dar a ieşit!”, după cum a spus antrenorul-jucător Dorobanţu.

Cei din Peciu l-au mutat pe Ciumacenco la închidere, cu Bărbosu în spatele vîrfurilor şi Varga pe flancul drept, iar respectivul fundaş Ciumacenco a deschis scorul cu un şut de la 18 metri, deja în primele 10 minute. Însă gazdele n-au profitat şi pe mai departe, ratînd 4 ocazii, mai ales prin Dobrilă dar şi prin Bejenariu.

Mihai Dorobanţu a opinat în numele grupării gazdă că validarea unui gol care a generat rezultatul la pauză, 1-1, a fost injustă şi incorectă: „Asistentul era poziţionat în diagonală, după linia de 16 metri a creului, şi nu ştim cum a observat că balonul ar fi trecut linia porţii, căci a semnalizat din fanion ca fiind gol. A fost un şut în bara transversală, mingea ricoşînd în pămînt, dar nu după linia porţii”. 1-1 în minutul 34.

Dobrilă, dintr-o acţiune purtată în minutul 59, respectiv în minutul 71, dintr-un penalty smuls de Handrache, a dus scorul la 3-1 pentru AS Peciu Nou, oaspeţii reducînd din handicap în minutul 75. Tînăra grupare din Bobda este la al şaselea insucces din ultimele 7 runde.

AS Peciu Nou: Iuhasz – Casian Dorobanţu, Văcărescu, Butnaru (75, Obreja), Tănăsie – Ciumacenco – Varga (80, Scutelnicu), Handrache (89, Romaneţ) – Bărbosu – Dobrilă, Bejenariu (70, Mihai Dorobanţu). Pe bancă: Morariu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 16

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: