Laurențiu Diniță repetă, ”sunt mulțumit”. CS Balotești egalează 2-2 pe ”Știința”: ”Dacă puteam, făceam și 6 schimbări la pauză”

CS Balotești a izbutit în cea de-a doua deplasare consecutivă în vestul țării să înscrie de două ori în repriza a II-a, smulgând un identic 2-2 precum la Șiria și pe ”Știința” din Timișoara, unde a anihilat avantajul luat de ”violeți” în minutele 26 și 32 prin ”dubla” din minutele 53 și 54.

După ce în județul Arad o egala pe UTA în minutul 87, CS Balotești a revenit și pe ”Știința”, teren pe care era depășită cu 4-1 în campionatul trecut, elevii lui Laurențiu Diniță încurcând planurile alb-violeților, care printr-o victorie ar fi urcat pe locul 5.

Laurențiu Diniță

 

”Remiză după un meci cu două reprize total diferite, în prima ASU Poli înscriind de două ori și nu se supăra nimeni dacă o mai făcea, deși noi începeam totuși cât de cât bine, dar per total prima parte i-a aparținut lui ASU”, a apreciat antrenorul ilfovenilor.

Diniță a mai explicat și că ”la pauză am efectuat însă două schimbări, care au intrat foarte bine, și am schimbat și sistemul de joc, reușind egalarea, și am mai avut și alte două ocazii mari. Un punct care mă mulțumește mult, este foarte bine așa după ce era 2-0 la pauză pentru ASU Poli, dar cred că am avut și un penalty spre final, așa am văzut cel puțin de pe bancă. Oricum, mă mulțumește mult remiza, modul cum s-au dăruit jucătorii, atitudinea lor din repriza a II-a”.

Vădit satisfăcut de deznodământul partidei, Diniță a repetat: ”Sunt foarte mulțumit și de cele două schimbări de la pauză, și de fapt, dacă puteam, 6 făceam la cum au decurs lucrurile în repriza I, însă am cam și căzut fizic pe final, am fost presați foarte mult cu mingi lungi, dar sunt foarte bucuros de rezultat…”

Tehnicianul vizitatorilor a mai semnalat și că știa ”de fiecare jucător de la ASU Poli ce poate, am văzut că Sorescu a început în prima pe stânga și a trecut pe dreapta, dar ne-am adaptat, n-a fost nici o problemă, însă oricum, au jucători buni, și cu nume, care au jucat și în Liga 1, sunt așadar mulțumit…”

Diniță a încheiat prin a sublinia că ”am încredere în această echipă a noastră, chiar dacă este considerată de mulți ca fiind mică, și suntem mai mici dar încercăm să facem tot ceea ce putem la fiecare meci, nu pentru a nu pierde sau a obține un rezultat de egalitate, ci mergem cu gândul că trebuie jucată șansa, aceea care e, mică, mai mare, așa cum am jucat-o și astăzi după pauză până la capăt, și am câștigat punctul”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: