Leleczi îi oferă cadou de nuntă lui Pinzhoffer un prim punct acasă

FC Auto Timişoara a marcat sîmbătă, în ultimele nici 5 minute ale jocului găzduit în Freidorf cu percutanta Chişoda, o treime din golurile pe care le reuşea în precedentele 6 etape de fotbal, rezerva Leleczi Bela obţinînd mai întîi un penalty, în minutul 86, iar apoi egalînd în minutul 90, 3-3, pentru un prim punct acasă în contul elevilor lui Harry Pinzhoffer, cadorisit astfel la cîteva zile după nuntă.

Moţ a reuşit sîmbătă prima egalare pentru FC Auto, la unu-unu, într-un 3-3 acasă cu Chişoda

„Am pierdut două puncte, nu ne aşteptam să nu batem după cum am evoluat şi cursul jocului”, a oftat la final delegatul chişodean Adrian Rus, în vreme ce gazdele au evitat la limită un al treilea eşec în Friedorf, după cele cu liderul Pobeda şi Dumbrăviţa. Chişodenii remizau recent cu goluri multe şi la Dumbrăviţa, 2-2…

„Vreau în primul rînd să-mi felicit băieţii pentru atitudine şi caracterul de care au dat dovadă şi sper să fie un nou început, cu evoluţii din ce în ce mai bune. A fost un meci foarte frumos, pe contre, cu spectaculoasa noastră revenire, cu care mi-au făcut un foarte frumos cadou de nuntă. Am evoluat mai bine în atac dar pot spune că am mai comis şi greşeli în apărare, însă nu vreau să-i cert pe băieţi, căci le vom remedia, şi oricum, să egalezi o echipă foarte bună ca FC Chişoda, una dintre cele mai bune din divizie, nu este de ici de colo, e lucru mare!”, ne-a spus Harry Pinzhoffer, antrenor la FC Auto, club cu doar 6 goluri marcate în precedentele 6 etape.

Deşi n-a condus, formaţia gazdă a avut puterea să revină în două rînduri, de la 0-1 respectiv 1-3… Dar iată filmul meciului: 0-1, Furdean, în minutul 17, după o pasă printre, oferită de Vereşteanu; 1-1, Moţ (22), profitînd de pasul la ofsaid al oaspetei, driblîndu-l pe Vereşteanu şi egalînd pe sub portar; 1-2, Mariş (58), cu pieptul, de la un metru, după ce Gherman centra de pe dreapta; 1-3, Magdaş (66), cu capul, la colţul scurt, din lovitura liberă executată de Furdean de pe dreapta; 2-3, Matei (86), din penalty, după ce Berceanu îl faulta inutil în careu pe Leleczi; 3-3, Leleczi (90), profitînd de seninătatea defensivei adverse la o minge peste apărare, preluare şi şut…

Chişoda ar fi putut totuşi cîştiga pe final, la 3-3, cînd rezerva Abu Lebda a scăpat singur, frontal pe poarta lui Auto, fiind însă faultat la marginea careului, de portarul Ionescu, din postura de ultim apărător. Doar cartonaş galben pentru goal-keeper, care a salvat lovitura liberă expediată apoi de Udrea.

Şi FC Auto s-a mai întărit între timp, urmînd a-l utiliza şi pe Buda, „jucător cu experienţă, care sper să ne ajute”, după cum a mai amintit Pinzhoffer.

FC Auto Timişoara: Ionescu – Nagy, Matei, Vlădia, Taub – Al-Helou, Ignea (Cosur) – Rotaru (Faimoc), Ursachi – Cădariu (55, Leleczi), Moţ. Pe bancă: Ilie – Heller, Ştefănuţ, Pitic.

FC Chişoda: Sîrbu – Petruş, Viţan – cpt., Berceanu, Vereşteanu – Furdean (82, Ilcău), Glodean, Aldea, Ilie (46, Magdaş) – Gherman (80, Udrea), Mariş (80, Abu Lebda). Pe bancă: Holca – Danciu, Jaravete.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 15

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: