Leo Grozavu: ”Știam că vor juca pe contraatac și pe faze fixe”

Fără Leo Grozavu pe bancă, FC Botoșani demara în faza play-out prin a pierde acasă cu timișorenii după ce moldovenii deschideau scorul, însă astăzi, în revanșa de la startul returului în zona 7-14, ACS Poli a fost cea care a înscris prima, tot în prima parte, vizitatorii cu Grozavu revenit între timp în spațiul tehnic egalând în minutul 76: 1-1.

Golofca le-a pricinuit bănățenilor scoaterea balonului din propria plasă pentru prima oară în 5 meciuri acasă, însă chiar și așa FC Botoșani a rămas fără victorie în deplasare încă din luna septembrie încoace, pe când timișorenii fără eșec pe ”Dan Păltinișanu” din 5 noiembrie, de 11 întâlniri.

Leo Grozavu, antrenor principal al oaspeților de la FC Botoşani, a spus după remiza de la ora 17,30 că ”aș vrea să felicit echipa Timişoarei, staff-ul tehnic şi conducătorii. Ar fi păcat ca Timișoara să nu aibă echipă în prima ligă! Dacă acești băieți vor reuși minunea, ținând cont că la începutul campionatului au avut o penalizare importantă, ar fi bine ca factorii decizionali să fie mai aproape de echipă. A fost un joc de luptă, cu echipa Timişoarei pragmatică, atingându-şi ţelul să nu piardă, ținând cont de antecedentele cu noi de pe teren propriu. Un punct e mai mult decât nimic! Ne-am dorit să câștigăm astăzi, nu am reușit… Una peste alta, sunt mulțumit de efortul băieților… Nu e ușor să joci pe o zi toridă, și nici terenul nu a fost cine știe ce, la Timișoara înainte era biliard. În anumite partide am condus și au revenit adversarii, în anumite momente poate fi frustrant, acum am fost conduși și am egalat. Dacă pierdeam, putea să se apropie Timișoara la un punct de noi, dar așa, am rămas acolo. Va fi o luptă la final între ultimele trei echipe… Știam că vor juca pe contraatac și pe faze fixe. De aceea i-am blocat foarte bine pe Popovici și Mailat, jucătorii lor rapizi, în schimb, la faza fixă am fost surprinși. Nu știu dacă ei au avut două cornere, deci, o eficiență de sută la sută. Noi am fost naşul Timişoarei și i-am marcat multe goluri, acum am făcut egal”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: