Fortuna, Camaro Fibiş și Stamora Germană, lideri de toamnă în Campionatul Judeţean Timiș ”Promoţie”

Turul Campionatului Judeţean Timiș al categoriei ”Promoţie”, de la nivelul șase al întrecerilor, s-a încheiat în această duminică fără incidente şi cu toate jocurile desfăşurate pe dreptunghiul verde, lideri de toamnă fiind Fortuna Becicherecu Mic, Camaro Fibiş și Recolta Stamora Germană.

Seria I

Campioană de toamnă este Fortuna Becicherecu Mic, care a încheiat cu o victorie la scor pe teren propriu, în dauna celor de la Iecea Mare, cu 4-0. Avansul Fortunei în frunte este de trei puncte, totalizând 25, iar antrenor al echipei este veteranul Vasile Luţă. Pe locul secund a încheiat AS Dudeştii Noi, cu 22 de puncte.

Seria a II-a

Lider după o acerbă luptă cu cei de la Juventus Pişchia, Cocoșul II Orţişoara şi Voința II Maşloc a devenit Camaro Fibiş, pe ultima sută de metri, cu 24 de puncte, grație unei victorii cu 0-3 în deplasarea efectuată la Sânandrei, prin golurile marcate de Alexandru Oprea – de două ori şi Florin Necşu, antrenori ai echipei fiind Dorian Pătraş şi Dănuţ Rotaru. Pe locul secund a încheiat Voinţa II Maşloc, cu 22 de puncte, care a reuşit scorul rundei, 11-0 acasă în dauna celor de la Ianova 2000.

AS Gelu – Cocoşul Orţişoara II 4-2 (3-1). Au marcat: Andrei Popa (min. 2), Constantin Şfet (min. 18) şi Ioan Bot (min. 46 şi 70) respectiv Joseph Anagor (min. 25) şi Adrian Labonţu (min. 90). Cu această înfrângere, echipa oaspete a cedat fotoliul de lider în favoarea celor de la Fibiş, dar a pierdut şi locul secund.

Au jucat formaţiile…

Gelu: Popescu – Enescu, Hriţuc, Lacatoş, Pantelimon, Şfet, Chiezmuş, Popa, Lupu, Gheorghiu, V. Barbu.

Antrenor: Bogdan Lupu.

Au mai intrat: Bot, Kollo şi Barbu.

Orţişoara II: Staicu – Resteman, Calban, Grunzac, Moroşanu, Labonţu, Vereştiuc, Anagor, Janai, Poali, Vişan.

Antrenor: Viorel Moisă.

Au mai jucat: Diaconu, Alba şi Fădor.

Seria a III-a

O situație asemănătoare și în fruntea ierarhiei acestei serii, în care echipa Unirea II Banloc a pierdut şefia în ultimele trei etape, în favoarea celor din Stamora Germană, care au totalizat 23 de puncte şi au încheiat turul cu o victorie la limită pe teren propriu, 3-2 cu Șoimii Pustiniş, antrenori ai liderului fiind Adrian Baciu şi Emilian Buteaţă.

Pe locul secund a încheiat Olimpia Răuţi, cu 20 puncte, care în această etapă a învins la scor pe cei de la Partoş, cu 9-1.

În urma cartonaşelor roşii primite în etapa precedentă, au fost suspendaţi Aurel Coşa (Remetea Mare) – pe 4 etape şi cu 200 de lei amendă; Grigore Buhaş şi Sereno Natanticu (ambii Partoş) – pe câte 3 etape şi cu 150 de lei amendă; Denis Trifan (Partoş) – două etape şi 100 lei iar Laurenţiu Moza (Gottlob) – două etape şi 150 lei penalitate.

Meciul Voinţa Ionel – Deta II s-a omologat cu 3-0 pentru gazde întrucât oaspeţii nu s-au prezentat la joc, primind şi o penalitate de 150 de lei.

* În întrecerea lugojeană s-a disputat un singur meci restant, Margina – Nădrag 0-3.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: