Liderii Fortuna și Camaro Fibiș înscriu câte 4 în ”Promoție”, Olimpia Răuți urcă prima în Seria a III-a

Campionatul Judeţean Timiș al categoriei ”Promoţie” a bifat în acest weekend a doua etapă din retur, tot sfârșitul acestei săptămâni aducând și reluarea Campionatului Municipal Lugoj, cu întâia rundă a sezonului de primăvară, semnalând însă și câte două meciuri amânate în fiecare serie, în care liderii îşi păstrează locurile și în continuare.

Ceea ce nu este însă cazul în totalitate și în ”Promoție”…

Seria I

În această serie, lucrurile par să se liniştească, liderul AS Fortuna Becicherecu Mic întrecând-o în deplasare pe Spartak Gottlob cu patru la zero prin golurile marcate de antrenorul-jucător Vasile Luţă, în minutul 28, Daniel Roman (min. 55), Andrei Goleanu (min. 65) şi Andrei Ilie (min. 75). Cu această victorie, avansul de şase puncte rămâne intact faţă de ocupanta locului secund, ACS Dudeştii Noi, care a învins acasă pe cei din Iecea Mare la un scor de neprezentare.

Seria a II-a

Victoria clară a liderului AS Camaro Fibiş, acasă, 4-1 cu Atletic Timişoara, o menţine la o distanţă de cinci puncte faţă de urmăritoare, la egalitate pe podium, ACS Voința Maşloc II, înfrântă în deplasare la Cocoșul Orţişoara II, şi Bencecu de Sus, care a triumfat categoric acasă, 8-0 pe AS Gelu, meciul disputându-se de fapt pe terenul din Pişchia. Cele opt goluri pentru echipa pregătită de Marian Maricec au fost marcate de Colin Gheorghevici – autor al unui hat-trick, Eduard Boroş, cu o ”dublă”, Ilie Bodnar, Ştefan Litoiu şi Valentin Martin – fiecare cu câte un gol.

Seria a III-a

Schimbare de lider în această serie, cei de la AS Recolta Stamora Germană, prin înfrângerea suferită în deplasare la ASO Deta II, predând şefia ierarhiei în favoarea lui AS Olimpia Răuţi, care a învins în deplasare la Ionel cu 3-1 şi este în frunte cu 26 puncte, la două puncte de fostul lider.

AS Bya Livezile – AS Petroman s-a încheiat 2-6 (1-2), marcatori fiind Alexandru Sişcă – autor a 6 goluri, respectiv Andrei Buhai şi Răzvan Gălan. Au jucat pentru AS Bya Livezile sportivii Bădescu – Meszaroş, Mitran, Andrei Buhai, Lupşe, Răzvan Gălan, Jivan, Costel Gălan, Raul Gălan, Lixandru şi Tomoioagă, iar pe parcurs, ca rezerve utilizate, Gheorghiu, Afloarei şi Petrovici, pentru învingătorii din Petroman evoluând Gliguţă – Blidariu, Costin, Mureşan, Ioan Buhai, Muntean, Zăgan, Murărescu, Kovaci, Sişcă şi Avădanei. Au mai jucat la oaspeți și Nicolae Buhai, Paşca şi Călini.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: