Liderul ACS Carani ia avans cu două goluri până la pauză la ”bulgari” și apoi îl apără și fără 2 jucători, eliminați

Fruntașa Diviziei D Timiș a învins în deplasare în meciul inaugural de vineri al rundei ce marchează mijlocul turului în campionatul ligii a patra, deschizând scorul dintr-o fază fixă și majorându-l până la pauză, după care, în pofida pierderii a 2 jucători, prin eliminare, și a încasării ulterioare a unui gol, a rezistat în fieful ”bulgarilor”: ACS Pobeda Star Bîșnov – ACS Carani 1-2 (0-2).

Iată că meciuri ale noii ediții a ligii a patra județene, canalizate prin programare conform stipulării precompetiționale din vară pentru ziua de sâmbătă, se mai joacă totuși și vineri, iar uvertura etapei a IX-a a adus pe arena ”Hristo Stoichkov” liderul cu două puncte avans ACS Carani, deținător a șase puncte în fața amfitrionilor ”bulgari”, și aceștia în prima jumătate a ierarhiei.

Gazdele ar fi putut așadar în principiu înjumătăți handicapul de puncte față de prima clasată, dar socotelile le-au fost zădărnicite încă din minutul 25, când Cătălin Petri a şutat din lovitură liberă de la 22 de metri direct în vinclu, deschizând scorul: 0-1.

Iar cu atât mai mult din minutul 35, când Mahadi Kayondo a declanșat o cursă de 30 de metri și a driblat doi oponenți, intrând în careu, ca apoi să şuteze în dreapta portarului… 0-2, scor la pauză.

Diferență pe tabela de marcaj, diferență și în plan numeric pe gazon, încă din primul sfert de oră al reprizei a II-a, unul cu eliminări în tabăra fruntașei la conducere.

Arbitrul Elisei Balaj a acordat două cartonașe roșii jucătorilor oaspeţi, primul în minutul 50, pe adresa lui Cosmin Neag, abia introdus la pauză, pentru lovirea cu cotul a unui adversar, iar după numai două minute și lui Oadie Salhi, pentru două cartonaşe galbene.

În dublă superioritate numerică pentru aproape o repriză, gazdele au redus din diferenţă prin sărbătoritul Daniel Vasilcin, antrenor-jucător al ”bulgarilor” marcator în minutul 66, printr-un şut din marginea careului de 16 metri, în stânga lui Trifon… 1-2.

Dar n-au și egalat, ACS Carani asigurându-și șefia și după această etapă, indiferent de rezultatele de sâmbătă…

Antrenorul Petre Vlătănescu a folosit următorii jucători pentru ACS Carani: Trifon – Berivoescu, Plută, Fridrich, Petri, Salhi, Martinovici (min. 46, Neag), Irimia, Kayondo (min. 55, Ierima), Sârbu (min. 55, Precup), Moroşan. Pe bancă: Sabău, Caval.

Preşedintele clubului ACS Carani, Ionuţ Moş, a declarat: ”Am avut o repriză excelentă, reușită de băieţii noştri, când am marcat şi cele două goluri. După pauză am picat, după ce arbitrul a eliminat doi jucători de la noi, cam uşor, dar a fost acoperit de regulament. Cu doi jucători mai puţin, am reuşit să apărăm acest rezultat, felicitări, şi asta merită întreaga echipă, care s-a dăruit exemplar şi s-a apărat ermetic. Eu personal dedic această victorie antrenorului de la Pobeda, pentru aniversarea zilei de naştere și La mulţi ani!”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: