Liderul ACS Ghiroda își continuă marșul, experta remizelor o semnează și pe cea de-a opta

Foarte rar s-au înregistrat scoruri albe în actuala ediție a Diviziei D Timiș, dar o remiză fără goluri a inaugurat astăzi cea de-a treia rundă din returul ligii a patra, semnată în deplasare de nimeni alta decât experta rezultatelor de egalitate, CS Timișul Șag. Asta în vreme ce întâlnirea formațiilor mai bine clasate s-a încheiat cu succesul liderului.

Dacă în meciul tur, la Șag, a fost 0-0, CS Unirea și CS Timișul nu s-au dezmințit astăzi nici în revanșa de la Sânnicolau Mare, înregistrând încă un draw alb. Pobeda Dudeștii Vechi mai avea deja în cont două remize la zero în actualul campionat, acasă cu ACS Dumbrăvița respectiv la Ciacova, iar acestea au fost și toate rezultatele de egalitate fără baloane scoase din plasă în actuala campanie a ligii a patra timișene.

Pentru cei din Șag a fost a treia remiză în deplasare a stagiunii dar și a zecea apariție succesivă în campionat fără victorie, exceptând-o pe cea obținută la ”masa verde”.

5

 

În celălalt meci de la ora 15, din cartierul Plopi, ACS Ghiroda a dispus cu 3-1 de ocupanta locului 6, ACS Dumbrăvița, semnând astfel a patra victorie consecutivă. Baranyi a deschis scorul în minutul 12 cu un frumos șut de la 25 de metri, iar Pătrașcu a preluat din nou conducerea pentru prima clasată în minutul 44, din penalty, Budur stabilind scorul final în minutul 65. În prealabil, Pecarov egala pentru alb-verzi din penalty, 1-1 în minutul 29. S-a mai și ratat de pe punctul cu var, Bîrză expediind balonul în minutul 85 în transversala porții gazdelor, tot din lovitură de la 11 metri, spre finalul unei reprize în care, în minutul 50, Mancaș (ACS Ghiroda) era eliminat pentru injurii aduse centralului.

Dar vom reveni din Plopi cu mai multe detalii și foto-reportajul…

Rezultatele, ierarhia actualizată și programul rundelor cu numerele 20 și 21, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: