Liderul ACS Poli, goluri încasate în primul sfert de oră. Urmează Pandurii pe ”Dan Păltinișanu”

ACS Poli Timișoara a pierdut în cel de-al doilea joc al cuplajului sătmărean de astăzi, din cadrul Ligii Elitelor, liderul primind două goluri în primul sfert de oră al deplasării din etapa a XX-a a categoriei U19 – Vest fără a mai recupera handicapul în fața gazdei CSFC Olimpia 2010.

Abordând runda intermediară din fotoliul de lider al Ligii Elitelor U19 – Vest, la egalitate de puncte cu FC Universitatea Cluj, care a găzduit tot de la ora 12 duelul local de podium cu ACS FC Ardealul, gruparea pregătită de Cristian Contescu a fost întrecută în județul Satu Mare cu 3-1 (2-1) de galben-albaștrii Olimpiei, pe 7 în ierarhie.

Ardelenii s-au desprins la 2-0 în primul sfert de oră al întâlnirii, după care Sebastian Mailat a redus din diferență în a doua jumătate a reprizei I, dintr-o lovitură liberă din zonă centrală, de la circa 30 de metri, însă sătmărenii au refăcut avantajul puțin după mijlocul părții secunde: 3-1.

Contescu a apelat astăzi la Rusu – Sporin, Sturz, Jivcovici, Fridrich (Lazăr) – Mailat, Oprea (Pădurariu), Bîrnoi, Popan (Gînju), Sorescu, Golda (Kokora).

Rezerve: Daniel și David Filip.

Cristian Contescu a etichetat ca ”slabă” prestația juniorilor mari timișoreni, care au plătit tribut unui ”început foarte prost de joc”, sperând pe de altă parte într-o cât mai rapidă reintrare a lui Sebastian Velcotă, așteptată în etapele ce bat la ușă. Tot astăzi, de la 10, în primul meci al cuplajului de la Dara, pe un teren ca și impracticabil, LPS Satu Mare – ACS Poli 3-4 (2-1) în Liga Elitelor U17 – Vest.

Pentru poliștii din Liga Elitelor U19 urmează duminică de la ora 12 un meci pe stadionul ”Dan Păltinișanu” cu Pandurii Târgu Jiu, în cadrul rundei a XXI-a, din week-end. Tot în etapa de astăzi a Ligii Elitelor U19 – Vest, la Timișoara, de la ora 13, LPS Banatul – Gaz Metan Mediaș 1-6.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: