Liderul Camaro risipește avantajul după pauză, Voința II începe în 9 la Gelu

Campionatul Judeţean Timiș al categoriei ”Promoţie” curge întins spre încheierea returului și a sezonului, sfârșitul săptămânii programând cea de-a 19-a etapă.

Seria I

În această grupă de întrecere, liderul Fortuna Becicherecu Mic şi-a respectat blazonul printr-o nouă victorie în deplasare, obţinută la Bulgăruş, un ”set la zero” cu echipa locală, Steaua Roşie. În fiecare repriză, oaspeţii au marcat câte trei goluri, prin Dan Roman – autor a trei reușite, Vasile Luţă, Dragoş Croitoru şi Iulian Telcian.

Liderul a folosit următorii jucători: Bănică – Merca, Goleanu, Ionuţ Roman, Terec, Croitoru, Andrei Ilie, Telcian, Stan, Dan Roman şi antrenorul-jucător Vasile Luţă.

AS Dudeştii Noi, ocupantă a locului secund, a învins în deplasare la Teremia Mare cu 1-6.

Seria a II-a

Liderul Camaro Fibiş a suferit a treia înfrângere în actualul campionat, încasând trei goluri în mitanul secund, după ce la pauză conducea cu 0-1. Bencecu de Sus – AS Camaro Fibiş a fost așadar 3-1 (0-1), marcatori fiind Mircea Maricek în minutul 65, din lovitură de la 11 metri, Ilie Bodnar (min. 80) şi Gheorghe Jurj (min. 85) respectiv Mihai Loghin (min. 15).

AS Gelu – Voința Maşloc II 4-2 (2-1). Au marcat: Srgian Kuzman (min. 18, 56), David Cioacă (min. 33) şi Robert Tomiţoiu (min. 76) respectiv Flavius Glişa (min. 20 şi 82).

De menţionat că oaspeţii au jucat tot meciul în 9 sportivi, întrucât nu mai puţin de 6 componenți nu s-au prezentat la reunirea efectivului pentru deplasarea cu mijlocul de transport iar antrenorul Daniel Danielescu va lua măsuri drastice împotriva celor în cauză.

Atletic Timişoara şi cei din Sînandrei au câştigat la ”masa verde” cu 3-0, întrucât Remetea Ianova 2008 a fost exclusă din campionat iar cei din Pişchia s-au retras din competiţie.

Seria a III-a

Derby-ul acestei serii s-a jucat pe terenul liderului Olimpia Răuţi, cu ocupanta locului secund în rol de formație vizitatoare, Avântul Jamu Mare, încheindu-se 2-2. Cu acest rezultat de egalitate, Olimpia păstrează în continuare primul loc, cu 36 de puncte, urmată de ASO Deta II, cu 35 de puncte, iar pe locul trei Avântul Jamu Mare, cu 34 de puncte. ASO Deta II a întrecut greu pe teren propriu, la limită, numai cu 4-3, pe Olimpia Partoş.  Un rezultat surpriză a izbutit în schimb gruparea din Pustiniş, care a învins ”afară” la Ionel, cu 4-2. În schimb echipa din Petroman a stat în această etapă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = noua

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: