Liderul distanţat al Seriei I în Campionatul Judeţean Timiș răstoarnă scorul după pauza ieșirii la penultima clasată: AS Carani – Unirea Tomnatic 2-4 (1-0)

Prima clasată a Seriei I în Campionatul Județean Timiș s-a distanţat și mai mult în fruntea ierarhiei, chiar la 16 puncte în fața ocupantei locului secund Mureşul Cenad, după ce a întors scorul în partea secundă a deplasării la gruparea plasată pe penultima poziție: AS Carani – Unirea Tomnatic 2-4 (1-0).

Meciul reprogramat din cadrul etapei a XX-a în liga a V-a timișeană s-a disputat joi la Carani de la ora 17 și s-a încheiat cu victoria liderului CS Unirea, care s-a distanţat astfel la 16 puncte de ocupanta locului secund, AS FC Mureşul Cenad, pe terenul căreia va juca duminică de la ora 17 derby-ul primelor două clasate în Seria I, partidă ce va fi arbitrată de Eugen Gheorgheoiu, ajutat la cele două linii de Bogdan Gheorgheoiu şi Cătălin Avădanei, observatori fiind Cornel Avram şi Iosif Mânecan.

Jocul bun reușit în prima repriză de gazdele din Carani s-a regăsit în scorul înscris la pauză pe tabela de marcaj, 1-0, rezultat din deschiderea scorului în minutul 20 prin Vasile Palkovacs.

La reluare, oaspeţii din Tomnatic au ratat o lovitură de la 11 metri prin Marius Postolache, în minutul 51, când portarul Dăniloaie a barat însă şutul executantului. Totuși, cei de la CS Unirea au egalat trei minute mai târziu, tocmai prin acelaşi Postolache, care şi-a șters greşeala după lovitura de pedeapsă irosită.

Liderul a înțeles că nu-i de glumit la Carani şi a pus osul la bătaie, reuşind să marcheze de încă două ori prin Alexandru Vlăduţi, în minutul 66, dintr-o altă lovitură de la 11 metri, şi în minutul 75. În minutul 83, gazdele s-au apropiat însă la un gol handicap prin transformarea unei alte lovituri de la 11 metri, fructificată de Iulian Şuleap: 2-3.

Apoi, cu două minute înainte de final, arbitrul Costel Dobrişan a eliminat de la fiecare echipă câte un jucător, pentru a se fi rățoit, și anume portarul Adrian Dăniloaie şi Bogdan Piloiu. Iar în minutele de prelungiri, 90+3, a mai văzut cartonaşul roşu şi Fabian Motocea, de la gazde, pentru injurii aduse arbitrului.

Și mai apoi, în ultimul minut de prelungiri, 90+4, Dragoş Rusu a stabilit rezultatul final, reuşind al patrulea gol pentru echipa sa, CS Unirea Tomnatic.

Au arbitrat Costel Dobrişan – Alexandru Filip şi Bogdan Otiman.

Clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă, laolaltă cu ultimele rezultate și programul viitor.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: