Liderul Ghiroda deschide scorul din penalty în minutul 1 dar e egalat din corner până la pauză și, fără Baranyi, eliminat, nu-și ia revanșa în fieful bulgarilor: peste 400 de privitori. Vasilcin: ”Zeița Fortuna a fost de partea oaspeților”

Liderul Diviziei D Timiș nu a putut să-şi ia revanşa după eșecul acasă din tur, suferit cu 1-2 în fața Pobedei, ACS Ghiroda trebuind să se mulţumească cu o remiză la unu în meciul de la ora 11 al zilei de sâmbătă în etapa a XXI-a din liga a patra timișeană.

”Bulgarii”, câștigători ai precedentelor două meciuri acasă în Divizia D Timiș dar și autori în tur ai uneia dintre cele două victorii în dauna liderului din Ghiroda, au stopat o serie de 4 victorii în campionat a trupei lui Codrea, Bura și Miloș, care a rămas în 10 sportivi de la mijlocul părții secunde, când golgheterul Baranyi a fost eliminat: Pobeda Dudeştii Vechi – ACS Ghiroda 1-1 (1-1) într-un joc de prima treime a clasamentului, între ocupanta locului 5 și fruntașa cu 6 puncte avans.

Nu multe au fost remizele în acest campionat dar primul joc al etapei a XXI-a în Divizia D Timiș a adus un draw pe arena ”Hristo Stoichkov” din Dudeştii Vechi, între Pobeda şi liderul actual al ierarhiei, ACS Ghiroda, în fața a peste 200 de spectatori la fluierul de start, ulterior peste 400 pe parcurs, pe un teren bun și un timp excelent.

Chiar în primul minut de joc oaspeții au și deschis scorul, când Kalapis l-a tras de tricou pe Baranyi iar centralul partidei, Daniel Vărzan, nu a ezitat şi a acordat corect lovitură de la 11 metri, pe care a transformat-o imparabil, sub transversală, Emanuel Pătraşcu: 0-1.

Bulgarii nu s-au împăcat însă cu acest prim duş rece și au pus apoi stăpânire pe joc, chiar cu preţul a două cartonaşe galbene, primite de Vasilcin şi Budur, pentru faulturi repetate. Iar în minutul 29 a venit şi egalarea, Daniel Vasilcin centrând impecabil din corner, înalt în faţa porţii, de unde, de la 6 metri, cu capul, Marius Matei a marcat în poarta lui Dubou: 1-1 la pauză.

La reluare, gazdele au fost mai periculoase în atac și au ratat marcarea golului doi prin Marius Sîrbu (min. 53), după ce a driblat trei adversari și a intrat în careu, de unde a şutat dar portarul Dubou a fost la post. Trei minute mai târziu, acelaşi Sîrbu, cu poarta goală, a irosit o mare situaţie de a marca.

După ocazia lui Budur de a prelua conducerea pe tabela de marcaj, irosind în minutul 63 cea mai mare ocazie de gol și remarcându-l pe veteranul Stoianov, oaspeţii au rămas în 10 jucători, Alexandru Baranyi văzând al doilea cartonaş galben și fiind eliminat în minutul 67, la o lovitură cu cotul asupra lui Oboroceanu. Iar cu cinci minute înainte de final Daniel Galea, de la 20 metri, a şutat puternic dar mingea a nimerit transversala.

Alin Miloş (vicepreşedinte ACS Ghiroda): ”A fost un meci foarte greu, în care am întâlnit o echipă bună, care şi-a văzut de joc, s-a bătut pentru orice minge pusă la bătaie şi a fost foarte ambiţioasă. Îi felicit pe jucătorii noştri, care au transpirat foarte mult pentru acest egal, care este meritat. Noi am suportat handicapul eliminării lui Baranyi, care a fost corectă”.

Daniel Vasilcin (antrenor Pobeda): ”Astăzi meritam victoria dar Zeiţa Fortuna a fost de partea oaspeţilor. Îi felicit pe băieţi pentru efortul admirabil pe care l-au depus şi de care au dat dovadă în teren, şi totodată pe cei peste 200 de spectatori, care ne-au încurajat pe tot parcursul meciului. Îmi pare rău că nu i-am putut răsplăti cu o victorie! Eu în general nu comentez arbitrajul dar astăzi şi-au văzut de treabă şi s-au achitat bine de sarcinile pe care le-au avut, motiv pentru care le mulţumesc!”

+

Pobeda: Gheorghe Stoianov – Ioan Kalapiş, Nicu Bona, Marius Matei, Daniel Galea, Daniel Vasilcin, Toma Budur (min. 58, Adelin Oboroceanu), Marius Sîrbu, Eugen Ciocan, Fabian Novac (min. 83, Petru Roncov), Daniel Telecican.

Antrenor: Daniel Vasilcin.

Pe bancă: Micky Szofran, Ioan Boboiciov, Ioan Ciocani, Ioan Bratan.

Ghiroda: Alexandru Dubou – Octavian Firuţ (min. 85, Rareş Mureşan), Lucian Gavriluţă, Branimir Ştefanovici, Narcis Damian, Constantin Popa (min. 61, Brian Filimon), Alexandru Gaidoş, Bogdan Centea (min. 70 Florin Dochiţa), Sebastian Budur, Emanuel Pătraşcu, Alexandru Baranyi.

Antrenor: Vlad Bura.

Pe bancă: Daniel Ciui, Denis Ciobanu, Leonard Naidin.

Arbitri: Daniel Vărzan – Alin Botaş şi Gabriel Drăguţ. Observatori: Zaharie Ciev şi Iosif Mînecan.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: