Liderul Mamma Mia, prime puncte pierdute dar tot neînvins. Etapă 100% de remize în C4!!!

După 3 victorii la rând în care a totalizat 14 goluri marcate, primind doar unul, liderul CS Nuova Mamma Mia nu și-a mai putut menține punctajul maxim în Seria 4 a ligii a treia, risipind primele puncte dar rămânând totuși neînvins, și după deplasarea la Hunedoara, încheiată cu 1-1, la pauză 0-0.

Un duel al neînvinselor în C4 s-a încheiat așadar la egalitate, așa cum s-a sfârșit și celălalt joc al etapei disputat astăzi de la ora 17, tot între două neînvinse, arădenele CS Național Sebiș și UTA Bătrâna Doamnă. În consecință, Mamma Mia își păstrează avantajul de două puncte în frunte, care ar putea fi însă anihilat runda viitoare, când alb-roșii din Becicherecu Mic vor avea o zi de pauză.

Timișenii au egalat la câteva minute după ce gazdele deschideau scorul, Dan Silaghi-Perju reluând cu o lovitură de cap centrarea lui Radu: 1-1. În ciuda faptului că a dominat partida, gruparea oaspete a ratat însă și foarte mult, mulțumindu-se cu reușita egalării: FC Hunedoara – CS Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic 1-1, Făgărăşanu (47) / Silaghi-Perju (53). 

CS Nuova Mamma Mia a înregistrat prima remiză a stagiunii în 11-le de start Filip – Negruț, Telescu, Toma, Miheț, Zurbagiu, Luță, Tăbăcaru, Radu, Steop, Silaghi-Perju.

Au mai jucat Ungureanu, Hecsko și Hodiș, pe bancă rămânând Culda – Mancaș și Cioancă.

*

Narcis Petre, antrenorul liderului, ne-a spus că ”am întâlnit o echipă tânără, bine pregătită, dar am păcătuit la finalizare. Am avut 6 situații de unu la unu cu portarul dar când nu dai gol, fotbalul nu te răsplătește. Păcat, căci puteam lega 4 victorii consecutive dar așa se întâmplă în fotbal când dai 8 unei echipe, după care mingea nu vrea să intre în poartă. De aceea cred că în viață există o lege a compensației. Sunt însă mulțumit de exprimarea echipei, când un club ca și Corvinul scoate un punct în fața Becicherecului. Felicit jucătorii pentru efort și sperăm să câștigăm în meciurile următoare!”

*

Rezultatele și marcatorii etapei a IV-a în C4:

ACSVM Craiova – Ştiinţa Turceni 1-1: Şerban (52) / Simcea (45);
Pandurii II Târgu Jiu – Minerul Motru 1-1: Dodoi (82) / Gavrilescu (10);
ACSO Filiaşi – Minerul Mehedinţi 0-0;
Vulturii Lugoj – Millenium Giarmata 0-0;
FC Hunedoara – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 1-1: 
Făgărăşanu (47) / Silaghi-Perju (53);
Naţional Sebiş – UTA Bătrâna Doamnă 1-1: 
I. Radu (70) / O. Gueye (17);
CS Ineu a stat.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: