Liderul Mamma Mia, scor cu niște oaspeți… 13 de toți. Dar nici Sebișul nu se lasă

CS Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic a reușit al doilea cel mai clar succes al ei în noul campionat, dispunând astăzi de la ora 14 cu 4-0 de Minerul Mehedinți, în etapa a XI-a a Seriei 4 în Liga 3, antepenultima a turului.

Liderul timișean al seriei a obținut astfel a treia victorie la rând, pricinuindu-le vizitatorilor din Oltenia primirea celor mai multe goluri într-un joc din acest sezon: 4-0 (2-0).

Elevii lui Narcis Petre au izbutit un galop de sănătate în care au fructificat 4 centrări lansate de pe flancuri, într-un joc în care cel mai mare inamic al alb-roșilor fruntași a fost vântul, derutant și fluctuant ca intensitate și direcție. Chiar și așa însă, CS Nuova Mamma Mia a reușit și a cincea victorie din 5 apariții pe terenul din Becicherecu Mic în actuala ediție de C4, în condițiile în care a întâlnit un adversar modest, cu greu ducându-și zilele la acest nivel.

În aceste condiții, principala grijă a timișenilor a fost de a păstra intactă validitatea lotului destul de restrâns, atât prin a se feri de accidentări cât și de cartonașe galbene, în perspectiva deplasării la o altă pretendentă la șefie, și tot în județul Arad, ACS UTA Bătrâna Doamnă.

Radu a deschis scorul în minutul 12 iar Zurbagiu l-a majorat în minutul 33, la reluare Steop înscriind cu o lovitură de cap, după aproximativ o oră de joc, iar Silaghi-Perju rotunjind scorul final, în minutul 63. Principal servant al centrărilor de pe flanc a fost Hodiș.

Cu doar 13 jucători convocați în deplasare, dintre care numai 12 de câmp, CS Minerul a rămas astfel fără gol marcat pe alte terenuri din 5 septembrie, bilanțul ”afară” al mehedințenilor devenind 6 0 1 5 1-12, pe când cel acasă al liderului CS Nuova Mamma Mia s-a rotunjit la 5 5 0 0 20-1.

Ținând cont de cele 5-6 mari oportunități create dar irosite de gazde, scorul ar fi putut fi chiar mai sever…

Narcis Petre a apelat astăzi la Filip (70, Culda) – Miheț (46, Postolache), Telescu, Hecsko, Negruț – Hodiș, Zurbagiu, Radu (55, Mancaș), Costea – Silaghi-Perju, Steop (80, Cioancă).

Pe bancă: Ștefanovici, Marius Toma

Explicând că a efectuat înlocuirile deoarece unii componenți ai echipei se aflau la limită în privința acumulării de cartonașe galbene, Narcis Petre a remarcat că ”s-a reușit o evoluție bună contra unei echipe modeste, măcinată de probleme financiare și de lot. Un antrenament bun înaintea deplasării la UTA Bătrâna Doamnă”.

Căci Mamma Mia se va deplasa într-adevăr la Arad, turul urmând a-l încheia acasă contra lui Minerul Motru, în etapa a XIII-a.

*

Rezultatele parțiale ale rundei a XI-a în C4:

Vulturii Lugoj – Pandurii II Târgu Jiu 1-0: Magdaş (32)
ACSVM Craiova – Naţional Sebiş  0-2: Sulea (44), Bozian (45)
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Minerul Mehedinţi 4-0: Z. Radu (12), Zurbagiu (33), B. Steop (58), Silaghi (63)
FC Hunedoara – Millenium Giarmata, CS Ineu – UTA Bătrâna Doamnă și Ştiinţa Turceni – Minerul Motru se joacă sâmbătă de la ora 14 pe când ACSO Filiaşi stă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: