Liderul Periam, stopat la Săcălaz. Şag, victorie la scor la Tomnatic. Lugoj, surpriză a etapei, succes detașat cu Dudeştii Noi. Maşloc, triumf la două goluri la Peciu Nou

Etapa a XIII-a în Divizia D Timiș a demarat ieri cu primul joc, disputat la Dudeştii Vechi, Pobeda Star Bîşnov – CS Unirea Sânnicolau Mare 2-1 (2-1), continuând astăzi de la ora 11 cu alte şapte meciuri, încheiate cu următoarele rezultate…

CS Cocoşul Orţişoara – CS Progresul 1906 Ciacova 4-3 (2-1): Paul Gălăţan (min. 4) și Deian Pecarov (min. 35, 53 şi 83), respectiv Cătălin Ştefănescu (min. 39), Sebastian Secareş (min. 58) şi Alexandru Prodana (min. 68). Deian Pecarov a ajuns la ”cota” 13 goluri marcate în tot atâtea etape. 

Vizitatorii au reuşit să egaleze la trei prin juniorul Alex Prodana, dar nu au reuşit să păstreze rezultatul, iar echipa lui Adrian Cuvejdean s-a văzut învinsă de ”cocoşeii” lui Gheorghe Chimiuc.

AS FC Rapid Săcălaz – CS Avântul Periam 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat în propria poartă de Rareş Blaga, la o centrare a lui George Beloescu. Blaga a fost presat de Darius Nastai, autogol cu 19 minute înainte de final. Liderul s-a văzut răpus de nou-promovata Rapid. Iar gazdelor le-au lipsit patru  titulari de bază: Robert Lupu, Iulian Cojocaru, Valentin Ilaş – accidentat şi Sebastian Smochină.

AS Peciu Nou – ACS Voinţa Maşloc 1-3 (0-1): Răzvan Popaluca (min. 85, din lovitură de la 11 metri), respectiv pentru învingători Alexandru Lazăr (min. 25), Darius Buzdugan (min. 50, din lovitură de la 11 metri) şi Petru Măgulean (min. 90+3).   

CS Phoenix Buziaş – CSU Universitatea de Vest din Timişoara 1-1 (1-0). 

Gazdele au deschis scorul în minutul 27, prin Lucian Gavriluţă, cu capul, din apropiere, la o centrare din corner a lui Brian Filimon. Trupa lui Vlad Bura a egalat la cinci minute de la reluare prin Rareş Mureșan.

CS Unirea Tomnatic – CS Timişul Şag 0-5 (0-2).

Victorie la zero obţinută de trupa lui Adrian Ianoşev – foto pagina I prin golurile marcate de Armin Schultz (min. 31), Andrei Păianu (min. 35), Aleksandar Radovan (min. 55) şi Daniel Nicolaescu (min. 88 şi 90, din lovitură de la 11 metri). Cu această victorie, cei din Şag s-au apropiat la un punct de liderul Avântul Periam.

ACS Carani – AS Seceani 1-1 (0-1).

Oaspeţii au deschis surprinzător scorul în minutul 39, prin Ioan Semeşan, în urma unui contraatac, iar fostul lider a egalat în minutul 62, prin Bogdan Moroşan, care a transformat o lovitură de la 11 metri. În minutul 84, arbitrul Raul Ciev, la insistenţele asistentului Petru Gaşpar, l-a eliminat pe Alex Martinov pentru că a înjurat un coechipier.

ASO Deta – CS Millenium Giarmata 1-1 (1-0). 

”Verzii” lui Florin Albu au deschis scorul în minutul 24, prin portarul Cosmin Amarinei, care a transformat o lovitură de la 11 metri, contestată de oaspeţi. Fosta divizionară ”C” Millenium a egalat în minutul 48, în urma unei centrări de pe flancul drept a lui Corlăţeanu, la care portarul Amarinei a prins mingea şi a scăpat-o în… plasă.

Ultimul joc al etapei s-a jucat de la ora 15… CSC Dudeştii Noi – CSM Lugoj 1-5 (1-3): Denis Bud (min. 35), respectiv pentru învingători Gakou Aboubacar (min. 20), Kasim Camara (min. 23), Andrei Cărăbaş (min. 27, 77) şi Rafael Hrudei (min. 84).

Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 72, prin Răzvan Plopeanu, care a şutat mingea pe lângă poartă. Surpriză a etapei, produsă de tinerii Lugojului, pregătiţi de antrenorul-jucător Eugen Miculescu.

Au jucat următoarele formaţii:

Dudeştii Noi: Burtic – Firuţ, Slabu, Palade, Damian, Lutsch, Plopeanu, Dragu, Berar, Bud, Livan.

Au mai jucat: Hurdea, Nichiteanu, Roman şi Pistriţu.

Antrenor Valentin Miculescu.

Lugoj: Andrei Filip – Miculescu, Makongo, Assan, Mhioc, Folarin, Maier, Camara, Hrudei, Cărăbaş, Aboubacar.

Au mai jucat: David Curel, Ardelean, Raţiu şi Radu Ciurel.

Pe bancă: Găină, Covaciu, Nicola şi Iacav.

Arbitri: Alexandru Manea – Alexandru Gherman şi Robert Daniel Roşiu. Observator de arbitri Ioan Manole iar delegat de joc Alexandru Onaca.

Antrenorul-jucător Eugen Miculescu a declarat: ”Felicit echipa pentru victoria de astăzi, pe deplin meritată în faţa unei echipe bune, care a ratat un 11 metri, a avut si două bare, dar fotbalul se joacă pe goluri. Sincer, la 3-0 pentru noi băieţii au lăsat-o mai moale, dar noi pe contraatac am mai reuşit să marcăm de două ori şi să învingem la un scor neaşteptat”.

Clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: