Liderul și ”lanterna roșie” din C4, pe scut la ultima strigare

Sâmbăta viitoare pe vremea aceasta prima etapă a returului Ligii a III-a se va fi consumat deja, dar până atunci alte două divizionare C timișene au mai avut astăzi timp de un ultim meci de verificare, pierdut atât de liderul ASU Politehnica, în deplasare în județul Bihor, cât şi de codașa aceleiași serii a patra, CS Millenium Giarmata.

Șirului partidelor din pregătiri i s-a pus așadar punct de către divizionarele C timișene, dintre care Mama Mia a învins la scor în acest weekend, 10-0 cu divizionarii D jimbolieni, pe când celelalte trei au cedat, lugojenii ieri la Ohaba, cu cei din Sebiș, iar ”violeții” și ”lanterna roșie” din C4 astăzi la amiază.

Luceafărul Oradea – ASU Politehnica, disputat pe terenul II în localitatea bihoreană Sânmartin, s-a încheiat cu 3-1 pentru gazde, timișorenii jucând a doua partidă în nici 24 de ore, după cea de vineri seară, pe ”Baza II”, cu cei din Dumbrăvița.

Contabilizând rezultatele alb-violeților în ultima lună, au fost așadar și câteva înfrângeri, liderul nădăjduind însă să debuteze cu dreptul în retur, la ora disputelor pe puncte, prima fiind la Motru, weekend-ul viitor. Cât despre cei din Țara Crișurilor, îi așteaptă tot o deplasare la reluarea returului, la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, bihorenii abordând etapa a XIV-a din Seria a V-a în Liga 3 de pe locul 2, cu o singură înfrângere și aceeași linie de clasament ca Unirea Jucu, dar la 3 puncte în urma liderului CSM Avântul Reghin.

Astăzi la amiază, chiar din minutul 6, gazdele au deschis scorul prin Arnăutu, cinci minute mai târziu violeţii egalând prin reuşita lui Bilia. Orădenii au preluat însă din nou conducerea în minutul 17, când Sorian a înscris impecabil din lovitură liberă de la 23 de metri, direct în vinclu, execuție la care Burtic n-a avut replică: 2-1.

La reluare, în minutul 53, Stancu a fost eliminat iar locul lui a fost preluat de Rebenciuc. Însă chiar dacă timişorenii au dominat, ratând din situaţii favorabile prin Vucea, Bădăuţă şi Tulcan, cei care au marcat au fost tot bihorenii, prin Roşu, în minutul 77, stabilind rezultatul final: 3-1.

Antrenorii Sorin Brîndescu şi Antonio Foale, care apelau aseară la 12 sportivi, au folosit astăzi următorii jucători: Burtic – Contescu, Bilia, Gălan, Damian, Stancu (min. 53, Rebenciuc), Marin, Giuricici, Vucea şi Bădăuţă. Au mai intrat: Tulcan şi Sulea.

+

Eșec și pentru Cenușăreasa Seriei a IV-a, CS Millenium Giarmata – Lunca Teuz Cermei 0-1 (0-0), într-un meci amical disputat la Fibiş. Trupa lui Răzvan Leucă şi Tibi Butură a fost învinsă printr-un gol marcat în minutul 90.

Au jucat la timișeni: Luca – Florin Olariu, Soare, Dăruială, Diarra, Artimon, Mihai Olariu, Butură, Dumiter, Trifu, Stoica. Au mai intrat: Gaiţă, Maşniţă, Petri, Nicoară, Blănaru şi Kalanyos.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: