Liderul „Tricoul” spulberă Mama Mia dar este şi ospitalier…

După 9-1 şi 5-2, AS Tricoul 1 Iunie şi-a mai trecut în cont un succes la scor, rămînînd cu maxim de puncte după 3 runde în fruntea Campionatului Judeţean Timiş, Seria I. Iar sîmbătă, după ce a dispus cu 7-0 (4-0) de o grupare ce pierdea şi cu 5-0 în runda trecută, Mama Mia Becicherecu Mic II, „Tricoul” a arătat că este gazdă bună, ospitalieră, cooptîndu-l în jurul ceaunului şi pe Elti Neagoe, conducător al învinsei…

Aşadar o nouă victorie la scor reuşită de echipa timișoreană pregătită de Ioan Neamţu, în dauna noii promovate CS Nova Mama Mia Becicherecu Mic II, cu 7-0. După numai 8 minute, Harţapuc a deschis scorul, iar 5 minute mai târziu Ionescu a înscris din 16 metri, la o pasă excelentă primită de la „micuțul” Pârvu.

În minutul 30, Ovidiu Preda a profitat de greşeala lui Jula şi l-a învins din apropiere pe portarul Bănică, fără ca goal-keeper-ul să schițeze un gest… 3-0.

Același Preda a mai înscris o dată pînă în pauză, din 6 metri, cu capul, la o centrare de pe tuşă a lui Ionescu. La reluare, cel mai în formă jucător, Ovidiu Preda, a reuşit tripla în minutul 50, ridicând scorul la 5-0. După încă alte 10 minute Angheluş a reuşit să înscrie cu capul, în urma unui corner executat de Pârvu. Cu zece minute înainte de final, noul intrat Mateică a scăpat singur spre poartă și de la 6 metri a șutat mingea în transversală, balonul revenind în teren și Pârvu, pe fază, de la 10 metri, a stabilit rezultatul final.

Oaspeții au făcut simplu act de prezență la Timişoara, nedemonstrând aproape nimic şi conturînd o zi neagră pentru Mama Mia, după înfrângerea suferită de echipa surată din liga a IV-a, la Făget, joc disputat înainte de masă.

Au arbitrat: Claudiu Gaitin, Robert Radu și Marius Talpoș. Observatori: Laurențiu Grădinaru și Ionel Bolog.

Tricoul 1 Iunie: Jurcuț (min. 60, Mutașcu) – B. Preda, Laszlo (min. 70, Mateică), Hodineanț, Motreanu, Harțapuc, Păunecu (min. 85, Hărpăilă), Pârvu, O. Preda, Ionescu (min. 63, Pop), Angheluș). Antrenor: Ion Neamţu.

Mama Mia: Bănică – O. Tulbureanu, Jula (min. 33 Florean), Grec, Pal, Terec, Iancău (min. 60 Buzdugan), Lazăr, B. Tulbureanu, Micu, Gherasim. Antrenor: Titi Varga.

***

Într-un alt joc din Seria I, Avântul Periam – Voinţa Biled 4-0 (1-0)…

O nouă victorie a gazdelor, la un scor care ne scutește de orice comentarii, golurile fiind marcate de Daniel Câtea (min. 20), Victor Toma (min. 70), Ionuț Ologu (min. 80) și Cristian Petric (min. 85).

Antrenorul Marcel Cionca a folosit următorii jucători: Cristi Dobric – Florin Coc, Bogdan Bădulescu, Sebastian Iuga, Dănuț Totoran, Cristian Petric, Ionuț Ologu, Dumitru Bulz, Victor Toma, Daniel Câtea. Au mai evoluat după pauză Cătălin Filip, Călin Recski, Petrică Bota și Caius Hulbar.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Liderul „Tricoul” spulberă Mama Mia dar este şi ospitalier…

  1. Aqwilla-Violla spune:

    Sa va spun ceva CONCRET: echipe le de juniori C si D, a lui ACS POLI au debutat cu victorii 11-0 si 2-1 cu Flacara> Ca vad ca SUNTETI F.TARI, numai LA TEORIE, cand e vorba de juniori!

  2. Dani (Urseni) spune:

    Tricoul este alt subiect nu știu ce legătură au una cu cealaltă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 7 = zero

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: