Liga a VI-a ”Promoție”. Bidalach, hat-trick afară pentru Sânandrei, lider în Seria I

Campionatul ligii a șasea timișene, de ”Promoţie”, mai continuă doar parțial, pe ”tronsonul” care nu și-a încheiat parcursul sezonului de toamnă, după ce în Seria a II-a şi Campionatul Municipal Lugoj turul întrecerii s-a încheiat deja, lideri peste vacanța de iarnă fiind Timişul Urseni respectiv AS Margina.

Au mai rămas așadar de disputat meciuri doar în Seria I, având drept lider în penultima etapă pe AS Sânandrei, care a reuşit o victorie în deplasare la Fortuna II Becicherecu Mic, cu 1-3, prin golurile marcate de acelaşi jucător, Ionel Bidalach, autor al unui hat-trick.

Antrenorul Marian Văsâi a folosit următorii jucători în componența liderului din Sânandrei: Lucian Sandu – Alexandru Unguru, Florin Florea, Claudiu Unguru, Marius Gheorghiu, Fabian Motocea, Nicolae Cicoare, Cătălin Bagiu, Bogdan Huţanu, Valentin Chilibon şi Ionel Bidalach. Au mai jucat: Alexandru Teodor, Nicolae Nichici şi Sorin Retegan.

Pe locul secund este clasată gruparea Avântul Bobda, cu 27 de puncte, după ce a reuşit o victorie chinuită acasă, cu 2-1 în fața celor din Remetea Mare, pe poziția a treia situându-se gruparea din Satchinez, cu 26 de puncte, mulțumită succesului pe teren propriu cu 3-1 în dauna celor de la Gottlob.

O surpriză în această rundă a izbutit Iecea Mare prin victoria în deplasare la Gelu, cu 1-0, în vreme ce Pindul Dudeştii Noi a semnat o victorie la scor acasă, 8-2 cu Şoimii Pesac.

Ultimele rezultate și ierarhia, pe coloana datelor tehnice.

În etapa precedentă unii jucători au fost certați cu respectarea regulamentului şi au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină după cum urmează: Denis Incovai (Jamu Mare) a fost suspendat pe 5 etape şi amendat cu 100 lei, Constantin Buruiană (Gelu) pe trei etape şi penalizat cu 100 de lei, iar Petru Enescu şi Vasile Leonte, ambii de la Gelu, respectiv Sorin Anca, de la Gottlob, pe câte două etape, cu amenzi de 100 de lei.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 14

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: