Liga a VI-a ”Promoție” + Campionatul Municipal Lugoj

Campionatul Județean Timiș de ”Promoţie” și Campionatul Municipal Lugoj, de la nivelul eșalonului șase, au continuat în weekend în cele trei serii, în cadrul cărora s-a derulat etapa a VII-a, respectiv a șasea în cazul întrecerii lugojene. Iar toate partidele s-au jucat pe dreptunghiul verde, fără probleme. În cele trei serii s-au marcat nu mai puţin de 97 de goluri iar nu mai puţin de patru echipe sunt la egalitate de puncte, despărţite la golaveraj. Cât despre unul dintre lideri, echipa a doua a Unirii Tomnatic a cedat primul loc…

”Promoţie” Timiş

Seria I

Fostul lider, Unirea Tomnatic II a cedat fotoliul în urma rezultatului de egalitate înregistrat pe teren propriu în compania celor de la Şoimii Pesac, cu 2-2. În schimb, cei din Gelu au învins în deplasare la Bucovăţ cu 0-3 şi au trecut pe primul loc, cu 17 puncte. Pentru proaspătul lider au marcat Marius Straton în minutele 20 şi 32 şi Florin Aga (min. 42). În această serie, oaspeţii au fost la putere cu trei victorii şi două remize, pe când gazdele au strâns numai două victorii. În fine, scorul etapei l-au reuşit cei de la CSC Dudeştii Noi II, 3-10 în deplasare la Gottlob.

Banatul Teremia Mare – Triplex Beba Veche 2-3 (1-2)

Au marcat: Andrei Ardeleanu şi Dan Roşu, respectiv pentru învingători Daniel Abel Suciu – două goluri şi Erik Kovacs, din lovitură de la 11 metri.

Seria a II-a

În această serie, liderul din Jamu Mare a câştigat acasă cu 5-0, în dauna celor de la Soca, şi rămâne neînvins cu maximum de puncte. Iar pe locul secund este formația din Pişchia, care a învins cu 4-0 acasă pe Niţchidorf, autoare în etapa trecută a scorului rundei, 10-0 cu Stamora Germană. Victorii în deplasare au obţinut Vucova, cu 3-4 la Fibiş II, şi Denta, 0-4 la Stamora Germană.

+

Campionatul Municipal Lugoj

AS Coşteiu şi cei din Ohaba Forgaci merg umăr la umăr, la egalitate de puncte și despărţiți de golaveraj după victorii, acasă pentru cei din Coşteiu, cu 5-2 împotriva celor din Tomeşti, iar Ohaba Forgaci cu 0-4 în deplasarea efectuată la Recaş, însă în dauna celor de la Crvena Zvezda Stanciova. Și doar un rezultat de egalitate, izbutit de sportivii din Belinţ la Pădureni.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: