Liga a VI-a ”Promoție” + Campionatul Municipal Lugoj

Sfârșitul săptămânii a adus o nouă rundă din retur la nivelul eșalonului șase, în cele două serii de ”Promoție” și în Campionatul Municipal Lugoj.

Dar să spicuim mai întâi între sancţiunile dictate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș în urma abaterilor nesportive din acest eșalon în ultimele două săptămâni. Astfel, la meciul Triplex Beba Veche – Chinejana Satchinez, câştigat de oaspeţi cu 1-3, arbitrul Costel Dobrişan a reţinut două carnete ale sportivilor pentru comportamentul de la finalul meciului. Iar Florin Balog şi Adrian Pistrui s-au ales cu câte cinci etape de suspendare şi 100 de lei amendă. Nici antrenorul echipei nu a scăpat, Petre Romanov fiind sancţionat cu trei etape de suspendare şi o penalizare de 100 de lei. Iar clubul a primit un ultim avertisment.

Nici delegatul echipei Avântul Jamu Mare, Alin Novac, nu a scăpat nepedepsit, pricopsindu-se cu o lună de suspendare şi 100 de lei. Iar Ovidiu Manole, Ioan Roşu (ambii de la Teremia Mare), Flavius Morcan (Pişchia) şi Antonio Caramiciu (AS Pindul Dudeştii Noi) au fost suspendaţi câte 3 etape şi penalizați cu 100 de lei pentru cartonașele roșii primite. În fine, alţi doi jucători au primit câte o etapă de suspendare: Horaţiu Stoia (Meget Remetea Mare) şi Sorin Novac (Pişchia).

Seria I

Lider rămâne în continuare AS Gelu, care a câştigat pe teren propriu cu un scor de forfait în faţa celor de la Pindul Dudeştii Noi, prin golurile marcate de Vasile Palkovacs, Florin Şerban şi Florin Ioviţu, şi păstrează avansul de cinci puncte față de ocupanta locului secund, Şoimii Pesac, care a învins acasă cu 3-1 pe Triplex Beba Veche, în suferință în urma sancţiunilor dictate de Comisia de Disciplină.

Iar ocupanta locului trei, Chinejana Chinezul Satchinez, s-a ales cu o victorie la ”masa verde”, întrucât Unirea II Tomnatic s-a retras din campionat. O neprezentare în această serie, Fortuna Becicherecu Mic II nu a mai ajuns în deplasare la Steaua Roşie Bulgăruş.

*

Seria a II-a

Formația din Pișchia se menține și în continuare lider al acestei serii, chiar dacă a încheiat la egalitate în deplasarea efectuată la Tolvădia: 1-1. Liderul a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 67.  

Pe locul secund a rămas tot echipa din Vucova, chiar dacă a reuşit o victorie acasă, cu 2-0 împotriva celor de la Stamora Germană.

În fine, scorul etapei a fost opera celor din Jamu Mare, 11-1 acasă cu Ionel, iar Remetea Mare a conturat tot un scor fluviu, 9-0 pe teren propriu cu Camaro Fibiş II.

+

Campionatul Municipal Lugoj

CS Bega Belinţ a învins acasă în derbiul cu VH Pădureni cu scorul de 4-1 (3-0). Au marcat: Denis Ştefoni (min. 12, din lovitură de la 11 metri), Deyan Ştefănescu (min. 22, 62) și Armando Stoian (min. 25), respectiv Ciprian Foltun (min. 79). Vom reveni cu cronica şi fotografii. 

Altfel, Progresul Racoviţa – AS Margina 6-2 (2-1): Cristian Ignea – 2 goluri, Mircea Cristescu, Rareş Vrânceanu, Vlad Foale şi Pavel Crîşnic, respectiv Răzvan Dejica şi Alin Jucson.

Bega Belinț

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: