Liga a VI-a ”Promoție” + Campionatul Municipal Lugoj

Campionatul ligii a VI-a de ”Promoţie” din Timiş a continuat în weekend cu etapa a doua, desfăşurată duminică, iar toate partidele, în ambele serii, s-au jucat pe dreptunghiul verde, fără probleme. A demarat totodată şi Campionatul Municipal Lugoj, cu 14 echipe la start.

Liga a VI-a ”Promoție”

Seria I

Meciul din prima etapă Grabaţ – Bulgăruş, scor 1-4, a fost omologat cu 3-0 pentru gazde, dictându-i-se o penalizare de 6 puncte clubului din Bulgăruş, care s-a ales şi cu o amendă de 200 de lei, toate pentru substituirea unui jucător.

Biled este la a doua victorie și lider cu 6 puncte după succesul din deplasarea efectuată la Becicherecu Mic, câştigată cu 1-3. Bulgăruş a încheiat pe teren propriu la egalitate cu Checeana Checea: 1-1. 

Seria a II-a

Una din pretendentele la promovare în ediţia trecută de campionat, Vucova a cedat pentru a doua oară, chiar pe teren propriu, şi nu se regăseşte în noua ediţie a ligii a șasea. Niţchidorf este lider cu 6 puncte, după o nouă victorie, acasă, 5-0 contra celor de la Uliuc. Surprinzător rezultatul de egalitate obţinut de Bucovăţ în deplasare la Foeni.

+

Campionatul Municipal Lugoj, la start…

A demarat şi Campionatul Municipal Lugoj, cu 14 echipe la start.

Iată rezultatele din prima etapă:

AS Topolovăţu Mare II – AS Margina 3-0, AS Şoimii Ghizela – AS Sporting Dumbrava 2-1, AS Viitorul Sinersig – AS VHP Pădureni 1-3, AS Tomeşti – AS Micro 1 Lugoj 8-0, CS Prograv Gavojdia – CS Phoenix Buziaş II 0-4, AS Foresta Mănăştiur – AS Crevna Zvvezda  1-5.

Meciul Autoliv Lugoj – AS FC Progresul Racoviţa se va juca miercuri 4 septembrie de la ora 18.

Etapa viitoare: Micro 1 Lugoj – Autoliv Lugoj, Dumbrava – Gavojdia, Topolovăţu Mare II – Ghizela, Pădureni – Tomeşti, Buziaş II – Sinersig, Margina – Stanciova, Racoviţa – Mănăştiur.

În altă ordine de idei, în atenţia delegaţilor din Campionatul Municipal Timişoara aspectul că marţi de la ora 14 va avea loc şedinţa şi tragerea ţintarului, prima etapă fiind programată pe 9 septembrie.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: