Liga a VI-a ”Promoție” + Campionatul Municipal Lugoj. Liderii câștigă clar

Victorii la scor pentru cei trei lideri din liga a VI-a ”Promoție”, AS Gelu și Juventus Pişchia, respectiv pentru Bega Belinţ, din Campionatul Municipal Lugoj. S-a consumat încă o etapă la nivelul șase al fotbalului timișean, ”bornele” 21 și 19 în ”Promoție”, respectiv a 24-a în zona Lugojului. Scurt tur de orizont…

O scurtă privire în trecut, meciul Meget Remetea Mare – Voinţa Ionel, din etapa anterioară, s-a omologat cu 3-0 pentru gazde întrucât oaspeţii nu s-au prezentat la joc şi au fost ”arși” cu o amendă de 500 de lei.

Seria I

Lider rămâne în continuare AS Gelu, după victoria clară obţinută pe terenul din localitatea Variaş, cu 7-1 (2-1), împotriva celor de la Şoimii Pesac, ocupanți ai locului trei. Au marcat: Cristian Berbece – 3 goluri, Alexandru Aldea 2, Cosmin Iovănescu şi Florin Ioviţu, din lovitură de la 11 metri.

Urmăritoare a liderului este Chinejana Chinezul Satchinez, cu 48 de punte, cinci mai puţine decât fruntașa seriei, după ce a reuşit o victorie în deplasare, 1-4 la Ieceana Iecea Mare. În rest, gazdele au obţinut victorii.

Iar Banatul Teremia Mare a câştigat la ”masa verde” cu Unirea Tomnatic II, care s-a retras din campionat la începutul returului. 

Seria a II-a

Formația din Pișchia se menține și după această etapă lider cu 41 de puncte, după victoria la scor obţinută pe teren propriu în faţa celor de la Recolta Stamora Germană, care ocupă ultimul loc în clasament.

Pe locul secund, Progresul Vucova, cu 38 de puncte, care a învins în deplasare cu 0-4, în dauna celor de la Olimpia Partoş. O victorie în deplasare a reuşit şi Olimpia Niţchdorf, scor 0-1 la Camaro Fibiş II. În rest, două victorii acasă, obţinute de Jamu Mare şi Ionel, împotriva celor de la Meget Remetea Mare, respectiv Tolvădia. 

Campionatul Municipal Lugoj

Lider și în continuare, CS Bega Belinţ, cu 49 de puncte, care a învins în deplasare în meciul jucat la Recaş, 0-4 cu Crvena Zvezda Stanciova, așadar din nou la zero. Distanţa de 6 puncte se menține și în continuare faţă de ocupanta locului secund, Ohaba Forgaci, cu două meciuri mai mult disputate, și care a câştigat în deplasare la Chizătău 2-3 în faţa echipei din localitate.

Rezultatele și ierarhiile, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 8 = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: