Liga a VI-a ”Promoție” + Campionatul Municipal Lugoj: pe scurt

La pragul între anotimpuri, echinocțiul de toamnă de la sfârșitul acestei săptămâni aducând vremea căderii frunzelor, și Campionatul Județean Timiș al categoriei ”Promoţie” și-a continuat parcursul în tur, în cele două serii ale sale, în cadrul cărora s-a derulat etapa a cincea, iar toate partidele s-au jucat pe dreptunghiul verde, şi fără probleme. În cele 13 jocuri din cele două serii s-au marcat 52 de goluri, gazdele reuşind 6 victorii și înscriind 29 de goluri, pe când oaspeţii 5 succese, două rezultate de egalitate şi 23 de goluri. Și o schimbare de lider în Seria I, Unirea Tomnatic II trecând în frunte, pe când în Seria a II-a rămâne și pe mai departe în frunte Avântul Jamu Mare.

Seria I

Fostul lider din Satchinez a fost întrecut în deplasare la Tomnatic, la un scor de forfait, iar astfel a cedat primul loc tocmai Unirii II. Pe locul secund este Olimpia Bucovăţ, care are un punct mai puţin faţă de lider după ce a învins în deplasare la Gottlob cu 2-5, pe poziția a treia fiind cei din Gelu, care au triumfat în deplasare la Pindul Dudeştii Noi, cu 0-2.

Surprinzător este şi succesul celor de la Remetea Mare în deplasarea efectuată la Fibiş, cu 2-4, dar și egalul obţinut de Șoimii Pesac la Beba Veche.

Seria a II-a

Avântul Jamu Mare face și în continuare legea în această serie a ”Promoției”, reuşind a cincea victorie consecutivă, din nou în deplasare, 1-3 la Ionel: 15 puncte. Pe locul secund se află Pişchia, care a învins acasă cu 4-0, având 12 puncte.

Scorul etapei l-au reuşit cei din Niţchidorf, 8-0 acasă în dauna celor de la Denta, sportivii din Vucova semnând un sec 5-0 în deplasare la Stamora Germană.

+

Campionatul Municipal Lugoj

Lider al ”Municipalului” lugojean este AS Coşteiu, care a învins cu 0-5 în deplasare pe stadionul din localitatea Recaş, unde îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu ”sârbii” de la Crvena Zvezda Stanciova. Pe locul secund este gruparea din Ohaba Forgaci, cu 10 puncte, conturând un scor de… neprezentare la Sinersig, cu echipa din localitate. Iar singurul rezultat de egalitate l-a semnat echipa Belinţului, în deplasarea la Micro 2 Lugoj. Pe când scorul etapei l-a reuşit Margina, acasă, 7-1 în dauna celor de la AS Cladova.

Rezultatele complete în seriile ligii a VI-a timișeană, pe coloana clasamentelor din secțiunea Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: