Liga a VI-a ”Promoție” + ”Municipal” Lugoj

Două etape au mai rămas de disputat în turul Seriei I din Campionatul Județean Timiș al categoriei ”Promoție”, în schimb sezonul de toamnă a luat sfârşit în Seria a II-a, cu Timişul Uliuc în fruntea clasamentului, precum și în Campionatul Municipal Lugoj, primul loc fiind ocupat peste iarnă în seria zonală din estul județului de AS Margina.

Seria I în Liga a VI-a de ”Promoție”

Schimbare de lider în această întrecere, victoria de pe teren propriu a celor de la Sînandrei cu 2-0 în dauna Voinței II Biled II aducându-i din nou în fruntea clasamentului, însă și grație celor două remize obţinute de Satchinez la Bulgăruş, cu scorul de 1-1, respectiv Bobda la Gelu, tot cu 1-1.

O mică surpriză au reuşit cei de la Remetea Mare printr-un rezultat la limită, 1-0 în faţa celor de la Becicherecu Mic. Lider este Sînandrei, cu 25 de puncte, urmat pe locul secund de Avântul Bobda cu 24 de puncte iar pe trei Satchinez, cu 23 de puncte.

Seria a II-a în Liga a VI-a de ”Promoție”

Chiar dacă a fost învinsă în deplasare la Jamu Mare cu 3-1 în ultima etapă din tur, echipa Timişul Uliuc este campioană de toamnă a întrecerii Seriei a II-a cu 24 de puncte, pe locul secund situându-se ASO Deta II, cu 21 puncte, după ce a reuşit o victorie pe teren propriu în dauna celor de la Vucova.

Avântul Jamu Mare – Timişul Uliuc 3-1 (0-0)

Au marcat: Claudiu Dănilă (min. 47), Petru Ocean (min. 67) şi Bogdan Murdecea (min. 82), respectiv Raul Cimponeriu (min 90).

De la gazde au văzut cartonaşul roşu Denis Pincovai, în minutul 40, pentru comportament violent, şi Bogdan Murdeacă (min. 90), pentru acumulare de cartonaşe galbene.

Iar întreaga echipă victorioasă a dedicat victoria jucătorului Petru Ocean, care şi-a aniversat ziua de naştere.

Campionatul Municipal Lugoj

Final de tur şi în întrecerea lugojeană de la nivelul ligii a șasea, campioană de toamnă devenind în cele din urmă AS Margina, cu 22 de puncte, în urma victoriei obţinute în deplasare la Micro 1 Lugoj, la un scor de neprezentare.

Pe locul secund s-a situat Timişul Jabăr, cu 21 de puncte, învingătoare cu 3-1 pe teren propriu în dauna celor de la Racoviţa. Surprinzătoare în schimb înfrângerea suferită de Ohaba Forgaci cu 1-0 în deplasare la Micro 2 Lugoj, acest insucces coborând-o pe locul trei cu 19 puncte.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 56

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: