Liga a VI-a ”Promoție” + ”Municipal” Lugoj. FOTO: Juventus Pișchia – Olimpia Partoș 3-1

Campionatul ligii a VI-a de ”Promoţie” din Timiş și cel ”Municipal” din Lugoj au mai făcut un pas spre linia de sosire a sezonului 2018-2019. În această etapă, dintre cei trei lideri ai seriilor, AS Gelu a învins acasă şi a promovat matematic în liga a cincea, Juventus Pişchia a urcat în paralel în Campionatul Județean Timiș cu o ultimă victorie pe propriul teren, iar Bega Belinţ şi-a păstrat primul loc prin a câştiga acasă contra ocupantei locului secund, din Ohaba Forgaci, care a coborât pe locul trei. S-a mai consumat așadar încă o etapă la nivelul șase al fotbalului timișean, ”bornele” 24 și 22 (ultima) în ”Promoție”, respectiv a 27-a în zona Lugojului. Scurt tur de orizont…

Seria I

AS Gelu a promovat după victoria obţinută acasă, urmăritoare a liderului fiind Chinejana Chinezul Satchinez, rămasă cu 51 de puncte după ce a cedat în deplasare la Gottlob.

Scorul rundei l-a reuşit Olimpia Bucovăţ, 11-1 acasă în dauna celor de la Grabaţ. Multe goluri şi la Becicherecu Mic, în victoria cu 9-5 cu cei din Teremia Mare.

AS Unirea Grabaţ – AS Gelu 0-3. Iulian Berbece a deschis scorul în minutul 3, iar gazdele nu au mai dorit să continue meciul, probabil pentru a nu ”încasa o căruță”. Partida se va omologa cel mai probabil cu 0-3.

AS Chinejana Chinezul Satchinez a reuşit o victorie acasă în faţa celor de la Olimpia Bucovăţ, cu scorul de 6-3, şi se menţine în continuare pe locul secund. Şi cei de la Șoimii Pesac au obţinut o victorie pe teren propriu, cu un ”set la unu” în dauna celor de la Fortuna Becicherecu Mic II. Iar Steaua Roşie Bulgăruş a conturat o victorie la limită, 2-1 împotriva celor de la CSC Dudeştii Noi II.

Seria a II-a

Final de campionat în această serie. Iar cu o ultimă victorie pe teren propriu, Juventus Pișchia  a promovat în liga a cincea, gazdele fiind premiate înainte de meci de şefii de la AJF Timiş. Fruntașii au încheiat campionatul cu 44 de puncte.

AS Juventus Pişchia – AS Olimpia Partoş 3-1 (1-1).

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 11 prin Andrei Buhai, pe contraatac. Gazdele au egalat în minutul 40, prin golul marcat de Eduard Boroş. La reluare, după numai cinci minute, a fost aruncată o petradă în teren. Ca apoi, în minutul 62, Boroş să semneze ”dubla”, iar în minutul 75 Alin Halcia să stabilească rezultatul final.

Iată şi lotul pe care l-au folosit antrenorii Ioan Coman şi Mircea Mariş: Flavius Morcan, Cătălin Farcaş, Gabriel Iosof, Andrei Novac, Valentin Martin, Ioan Tudor, Sorin Novac, Eduard Boroş, Gheorghe Boroş, David Josu, Daniel Chioţan, Ioan Ştefan, Marius Haiduc, Sebastian Horvat, Claudiu Tolci, Alin Haci, Manuel Mariş.

+

Campionatul Municipal Lugoj

Lider și în continuare, CS Bega Belinţ, cu 58 de puncte, câştigând acasă cu 5-1 cu ocupanta locului secund, din Ohaba Forgaci, chiar dacă are cu două meciuri mai mult disputate. După victoria reuşită acasă cu 3-0, împotriva celor de la Tomeşti, Progresul Racoviţa a urcat pe locul secund, la 8 puncte de primul loc, la egalitate de jocuri disputate.

Scorul rundei a fost conturat de Micro 2 Lugoj, 12-1 acasă cu AS Dumbrava. Plus victoria celor de la Chizătău, reuşită în deplasare la Pădureni, care o mențin în continuare în cursa pentru ocuparea locului secund la sfârşitul campionatului, cei de la Racoviţa venind tare din spate.

Fotografii de Iosif Canea la meciul Juventus Pișchia – Olimpia Partoș

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: