Liga a VI-a ”Promoție” + ”Municipal” Lugoj: primele 3 clasate pierd

În această etapă a XIX-a a ligi a VI-a timișene, toate meciurile s-au jucat pe teren iar liderii au obţinut victorii, Sînandrei acasă, iar Uliuc în deplasare. În schimb liderul ”Municipalului” lugojean, Timişul Jabăr, a cedat în deplasare…

Seria I ”Promoție”

Liderul din Sînandrei păstrează distanţa de cinci puncte faţă de ocupanta locului secund, în urma victoriei la scor obţinută pe teren propriu în faţa celor de la Banatul Teremia Mare, cu 8-2.

În cele şapte jocuri ale etapei, gazdele au învins de 6 ori, iar numai echipa a doua a Biledului a cedat acasă, la scor în faţa celor de la Iecea Mare: 0-5.

Gelu – Pindul Dudeştii Noi 3-0 (0-0): cele trei goluri pentru gazde au fost marcate de Alexandru Aldea, Stlepi Straton şi Edi Ion.

*

Seria a II-a ”Promoție”

În cele cinci jocuri, trei victorii au fost obținute de oaspeţi, printre care se află liderul Timişul Uliuc, care, în sfârşit, a reuşit un succes la limită în deplasarea efectuată la Diniaş, cu 1-2.

Victorie la scor obţinută de cei din Ionel, 2-8 la ultima clasată, din Stamora Germană, care nu mai are unde să… retrogradeze.

Scorul rundei a fost reuşit de Viitorul Vucova, 8-0 acasă împotriva celor de la Tolvădia, care în urmă cu două etape au pierdut la limită în faţa liderului, acasă, la Uliuc.

+

Campionatul Municipal Lugoj

Primele trei clasate au cedat în această etapă a XIV-a în seria unică a întrecerii lugojene.

Liderul Timişul Jabăr a cedat la limită în deplasare la Micro 1 Lugoj, cu 1-0, pe când cei din Ohaba Forgaci au cedat pe teren propriu în faţa celor de la Racoviţa, tot la limită, 3-4.

Cei din Margina au cedat în schimb lamentabil, 0-3 acasă în faţa echipei a doua a celor de la Topolovăţu Mare. Singurul rezultat de egalitate s-a consemnat în jocul disputat în deplasare de formația din Pădureni, 2-2 la Micro 2 Lugoj.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: