Liga a VI-a ”Promoție” + ”Municipal” Lugoj. Uliuc scorul rundei, 11-1, Biled II începe acasă în 7 și abandonează la 0-2 în minutul 12

Etapa a XX-a a ligii a VI-a timișene la nivelul categoriei ”Promoție” a avut parte și de un meci întrerupt deja în minutul 12, la scorul de 0-2 pentru oaspeţi, moment în care gazdele la start în 7 au rămas numai în 6 componenți și au aruncat prosopul, fiind vorba despre tot mai problematica grupare Voința Biled. Altfel, dacă liderul din Sînandrei a încheiat nedecis în deplasare, în schimb cei din Uliuc au reuşit scorul rundei acasă, cu 11 goluri marcate în poarta celor de la Denta. S-a jucat și cea de-a XV-a rundă a seriei Campionatului Municipal Lugoj, liderul Timişul Jabăr învingând acasă la un scor de neprezentare şi având două puncte avans.

”Promoție”

Seria I

Liderul din Sînandrei a încheiat nedecis în deplasare la Pesac, în compania formației Șoimii, şi are un avans de numai trei puncte faţă de ocupanta locului secund, Avântul Bobda, care a întrecut în deplasare pe cei din Satchinez cu 1-2.

Un meci s-a încheiat cu mult înaintea minutului 90, la Biled, unde Voința II s-a aliniat în criză de efectiv şi a aruncat prosopul în fața celor din Becicherecu Mic, de la Fortuna II. g

Gazdele din Biled au început partida în 7 jucători iar din minutul 12, la scorul de 0-2, un component al Voinței II nu a mai putut continua, arbitrul întrerupând meciul, care se va omologa cu 0-3 la ”masa verde”, în favoarea Fortunei II.

Dacă în două meciuri nu s-a marcat deloc, în schimb la Beba Veche s-a remizat cu goluri, gazdele încheind la egalitate, 2-2 cu cei din Gelu. Au marcat: Istvan Varga (min. 10) și Dani Daniel (min. 61), respectiv Florin Şerban (min. 1) și Marius Straton (min. 41). Oaspeţii au contestat la sfârşitul meciului un jucător care nu s-a prezentat la confruntare.

*

Seria a II-a

Liderul Timişul Uliuc a reuşit scorul etapei, 11-1, pe teren propriu în faţa celor de la Denta. Au marcat: Denis Mureşan – 3 goluri, Denis Ţurcaş – 2, Darius Ognian, Ovidiu Cimpoieru,  Erico Onyema, Rafael Gyori, Marius Homea și Petrişor Sava, plus un autogol, în dreptul lui Ovidiu Cimpoieru.

Antrenorul Marius Gorun a folosit următorii jucători: Solomon – Darius Ognian, Cortuşan, Onyeman, Ţurcaş, Homea, Farcaş, Alexandru Ognian, Mureşan, Gyori, Cimpoieru. Au mai jucat: Petrişor Sava, Caraşel, Dan Sava.

Pe locul secund este ASO Deta II, la egalitate de puncte cu formația din Soca, ambele cu câte 34 de puncte, despărţite ierarhic datorită diferenței de golaveraj. ASO Deta II a învins în deplasare la Tolvădia, iar Soca a învins acasă în faţa celor de la Vucova, pe când echipa din Diniaş a stat în această etapă.

***

”Municipal” Lugoj

Liderul Timişul Jabăr izbutește în sfârșit o distanţare la două puncte, în urma victoriei la zero, cu trei goluri înscrise împotriva celor de la Margina. Surpriza au produs-o în schimb cei din Topolovăţu Mare, de la Avântul II, care au semnat un 4-4 acasă cu Ohaba Forgaci, deținătoare a 32 de puncte.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: