Liga a VI-a ”Promoție” Timiș

AS Sînandrei este campioană de toamnă într-una dintre serii la nivelul ligii a șasea județene, categoria ”Promoție”, cu linia de clasament 13 10 1 2 38-10 şi 31 de puncte.

S-a încheiat așadar turul şi în Seria I a ligii a VI-a de ”Promoție” iar campioană de toamnă după multe răsturnări de situație în cursa pentru locul I a încheiat AS Sînandrei, care în derby-ul cu Avântul Bobda a învins cu 1-0, prin golul marcat de Cătălin Bagiu din lovitură de la 11 metri, în minutul 71.

Antrenorul Marian Văsui a folosit următorii jucători: Lucian Sandu – Alexandru Ungur, Florin Florea, Claudiu Unguru, Cristian Resteman, Nicolae Cicoare, Cătălin Bagiu, Alexandru Fedor, Sorin Retegan, Ionel Bidalach, Valentin Chilibon.

Au mai jucat: Marius Gheorghe, Bogdan Huţanu, Fabian Motocea şi Alin Poali. Au mai fost folosiţi în acest tur de campionat și Pavel Moisa, Nicolae Nicolici, Valentin Retegan şi Pavel Ciuta.

Tot în această serie, ocupanta locului secund a învins cu 2-3 în deplasarea efectuată la Teremia Mare şi acumulează 29 de puncte. O victorie în deplasare a mai obţinut și Gelu, 1-2 la Remetea Mare. Surprinzătoare înfrângerea celor de la Bulgăruş, 3-4 cu Fortuna Becicherecu Mic II. Iar succese acasă au semnat cei din Gottlob, 3-0 cu Voința Biled II, şi Şoimii Pesac, 4-2 cu Beba Veche.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: