Liga a VI-a ”Promoţie” Timiş + Campionatul Județean Lugoj

Dintre cei trei lideri în întrecerile din ”Promoție” și Campionatul Municipal Lugoj, AS Gelu a învins în această rundă în deplasare, Juventus Pişchia a stat iar Bega Belinţ a câştigat la ”masa verde”, dar toate trei îşi păstrează primul loc şi la finele săptămânii. S-a consumat încă o etapă la nivelul șase al fotbalului timișean, ”bornele” 22 și 20 în ”Promoție”, respectiv a 25-a în zona Lugojului. Scurt tur de orizont…

Cu paranteza că s-au dictat aspre sancţiuni pe adresa a trei jucători care au fost eliminaţi de pe teren în etapa trecută, având o comportare nesportivă faţă de arbitri, și anume Cosmin Isfănescu (Olimpia Niţchdorf) și Dragoş Sintulescu (Avântul Jamu Mare), ambii suspendaţi câte 8 etape şi penalizați cu 100 de lei amendă, respectiv Marius Iliescu (Camaro Fibiş ), pe 6 etape, cu 100 de lei. Iar Florea Mecleş (AS Pindul Dudeştii Noi) şi Denis Cristrugă (AS Grabaţ) au primit câte o etapă de suspendare.

Seria I

Lider rămâne în continuare AS Gelu, după victoria la limită obţinută pe terenul din localitatea Dudeştii Noi cu echipa a doua a gazdelor, CSC: 1-2. Urmăritoare a liderului este Chinejana Chinezul Satchinez, cu 51 de puncte, în urma succesului cu 5-3 pe teren propriu în dauna celor de la Pindul Dudeştii Noi.

AS Gelu: 34 de meciuri consecutive fără înfrângere

În schimb ocupanta locului trei, Şoimii Pesac, a conturat un rezultat la limită acasă împotriva celor de la Banatul Teremia Mare: 1-0. Surprinzător triumful echipei Steaua Roşie Bulgăruş pe teren propriu împotriva celor de la Olimpia Bucovăţ, revelaţie a returului.

Seria a II-a

Formația din Pișchia se menține și după această etapă lider cu 41 de puncte, chiar dacă a stat, prin retragerea echipei Denta din retur.

Pe locul secund, Progresul Vucova, care a smuls un punct şi totalizează 39, la numai două distanță de ocupanta fotoliului fruntaș, încheind 3-3 pe teren propriu cu AS Voinţa Ionel.

Surprinzătoare victoria în deplasare reuşită de Radnicki Soca, cu 1-3 la Meget Remetea Mare. De amintit şi scorul alb bifat în deplasare de cei din Jamu Mare la Tolvădia.

*

Campionatul Municipal Lugoj

Lider și în continuare, CS Bega Belinţ, cu 52 de puncte, câştigând în această etapă la ”masa verde” meciul cu AS Coşteiu, retrasă din campionat.

Distanţa de 6 puncte se menține în continuare faţă de ocupanta locului secund, Ohaba Forgaci, cu două meciuri mai mult disputate, și care a câştigat în deplasare la Avântul Topolovăţu Mare II cu 2-3.

Surprinzătoare victoria la scor a celor de la Chizătău, 0-4 cu AS Margina. Și un rezultat de egalitate, 3-3 în contul lui Pădureni la Lugoj, cu Micro 2. În sfârşit, AS Cladova a obţinut o victorie acasă, 3-1 cu AS Tomeşti.

Rezultatele complete, pe coloana clasamentelor.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: