Liga a VI-a ”Promoţie” Timiş + Campionatul Municipal Lugoj

Sfârșitul săptămânii a adus o nouă rundă din retur la nivelul eșalonului șase, în ”Promoție” și în Campionatul Municipal Lugoj. Pe scurt…

Seria I

Lider rămâne în continuare AS Gelu, care a câştigat în deplasare la Teremia Mare şi păstrează avansul de patru puncte de urmăritoarele de pe locurile 2-3, Pesac şi Satchinez. Primii au câştigat tot în deplasare, la AS Pindul, ceilalți, acasă cu Grabaţ.

Banatul Teremia Mare – AS Gelu 0-5. Vasile Palkovacs – 3 goluri, Florin Şerban şi Florin Ioviţu, din lovitură de la 11 metri, au marcat cele cinci goluri pentru liderul seriei, pregătit de Bogdan Lupu. 

Chinejana Chinezul Satchinez – AS Grabaţ 4-2. Au marcat: Titus Verdeţ, Claudiu Sera, şi Flavius Stănilă – 2 goluri, respectiv Denis Chistrugă şi Răzvan Curelea.

Seria a II-a

Liderul acestei serii, Avântul Jamu Mare, a suferit o înfrângere categorică în deplasare la Pişchia, cu 5-1, fiind detronat, în rocadă. Am consemnat şi trei victorii în deplasare, înregistrate de Ionel, la Fibiş, Soca – la Stamora Germană, şi Remetea Mare la Niţchidorf. Lupta pentru primul loc este strânsă, implicând patru echipe.

*

Campionatul Municipal Lugoj

AS Coşteiu este lider al Campionatului Municipal Lugoj dar acesta s-a retras din competiție, iar din retur toate meciurile cu fruntașa se vor omologa cu 3-0 pentru adversari. Pe locul secund este Bega Belinţ, care a câştigat cu 3-0 la ”masa verde” întrucât Micro 1 Lugoj s-a retras din campionat. Iar cu acest rezultat Bega s-a apropiat la un punct de prima treaptă.

Pe locul trei au rămas sportivii din Chizătău, care au remizat acasă cu cei de la Stanciova.

Scorul etapei l-a reuşit VH Pădureni, 11-2 acasă cu o pretendentă la locul I, Ohaba Forgaci.

Avântul Chizătău – Crvena Zvezda Stanciova 0-0. Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 18, prin Florin Cădariu, iar în minutele 61 şi 75 au nimerit transversala prin Răzvan Dragomir.

AS Margina – Avântul Topolovăţu Mare II 4-0 (3-0). Victorie la zero pentru gazde, care au punctat prin Răzvan Dejica, Alexandru Ionescu, Petrişor Vasiescu şi Andrei Medelean.

AS Viitorul Sinersig – AS Tomeşti 1-0 (1-0): Andrei Eneşca, în minutul 25.

Meciul AS Dumbrava – AS Coşteiu s-a omologat așadar cu 3-0 pentru gazde. Iar jocul din prima etapă din retur dintre Micro 2 Lugoj și Ohaba Forgaci, pe teren 2-4, a fost omologat cu 3-0 pentru gazde, întrucât vizitatorii au folosit un jucător în stare de suspendare.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: