Liga a VI-a ”Promoție” Timiş + Campionatul Municipal Lugoj

Olimpia Bucovăț a obținut o remiză albă în runda de la sfârșitul acestei săptămâni pe terenul liderului Seriei I din liga a VI-a ”Promoție”, AS Gelu, fruntașele celorlalte serii de la nivelul eșalonului șase, inclusiv în Campionatul Municipal Lugoj, câștigând la scor. 

Iată și sancţiunile dictate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș unor jucători care s-au dedat la acte nesportive: Cosmin Dugarici (Recolta Stamora Germană) şi Daniel Husariu (Progresul Vucova) – câte 4 etape suspendare şi 100 de lei penalitate; Ioan Daniliuc (Soca) şi Cristian Petric (Şoimii Pesac) – câte trei etape pe tuşă şi o amendă de 100 de lei; Costel Gălan (Tolvădia) – două runde şi o penalitate de 100 de lei. Iar de la aceeaşi echipă vor sta o etapă pe margine Raul Gălan şi Cosmin Jivan.

Meciul Steaua Roşie Bulgăruş – Becicherecu Mic II, din etapa 18, s-a omologat cu 3-0 pentru gazde întrucât oaspeţii nu s-au prezentat la joc şi au fost ”arși” cu o amendă de 500 de lei.

Seria I

Lider rămâne în continuare AS Gelu, chiar dacă a înregistrat numai un scor alb pe teren propriu în faţa ocupantei locului 9 în clasament, Olimpia Bucovăț. Iar avansul s-a micşorat la 6 puncte față de ocupanta locului secund, Şoimii Pesac, care a câştigat la ”masa verde” cu Unirea Tomnatic II, echipă ce s-a retras la începutul returului. Urmăritoarea sa este Chinejana Chinezul Satchinez, cu 44 de punte, care a reuşit o victorie acasă, 3-1 cu Becicherecu Mic II. O victorie în deplasare a obţinut Ieceana Iecea Mare, la AS Grabaţ, cu 2-5.

Seria a II-a

Formația din Pișchia se menține și după această etapă în continuare lider al acestei serii, cu 38 de puncte după victoria clară obţinută în deplasare la Olimpia Niţchdorf, rezultat 1-4.

Pe locul secund, Progresul Vucova, care a reuşit scorul etapei, acasă, 5-0 în dauna celor de la Camaro Fibiş II. O victorie în deplasare a reuşit şi Avântul Jamu Mare, scor 2-4 la Soca. În această serie am consemnat o neprezentare, a celor de la Ionel la Meget Remetea Mare.

Campionatul Municipal Lugoj

CS Bega Belinţ a învins pe teren propriu în meciul jucat la Chizătău, din nou la zero, cu echipa AS Dumbrava: 5-0 (3-0). Cele cinci goluri au fost marcate de Ioan Şonda – două, Denis Ştefoni, Cristof Ştefănescu şi Emanuel Petert.

Distanţa de 6 puncte se menține și în continuare faţă de ocupanta locului secund, Ohaba Forgaci, cu două meciuri mai mult disputate, și care a câştigat cu 8-2 acasă în faţa celor de la Tomeşti.

Surprinzătoare victoria obţinută în deplasare a celor de la Chizătău la Micro 2 Lugoj, cu 1-5. Iar cu acest succes sunt la egalitate de puncte, 38, cu Progresul Racoviţa, care a învins la limită pe teren propriu, 2-1 cu echipa din Sinersig, ocupantă a locului 12, cu 20 de puncte.

Rezultatele și clasamentele, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Liga a VI-a ”Promoție” Timiş + Campionatul Municipal Lugoj

  1. Ion Marius spune:

    Satchinez e pe locul 2 in liga a 6-a Seria 1 la 1 punct in fata celor de la Pesac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: