Liga a VI-a ”Promoție” Timiș + ”Municipal” Lugoj

Campionatul Județean Timiș al categoriei ”Promoţie” a continuat în acest weekend cu o nouă rundă a turului, precum Campionatul Municipal Lugoj, la același nivel al eșalonului șase. Rezultatele și ierarhiile actualizate, pe coloana datelor tehnice, iar mai jos succinte notițe…

”Promoție”

Seria I

Liderul din Satchinez a obţinut o victorie în deplasare la Meget Remetea Mare, cu 3-5, în vreme ce echipa a doua a Voinţei Biled nu s-a prezentat la Gelu iar scorul etapei l-au reuşit cei din Sînandrei, acasă cu Beba Veche.

Un succes în deplasare a obţinut şi Pindul Dudeştii Noi, 0-2 la Steaua Roşie Bulgăruş, iar echipa din Iecea Mare a surclasat pe teren propriu echipa din Teremia Mare, cu 5-0.

Seria a II-a

Schimbare de lider, ASO Deta II fiind detronată de pe locul I în fieful verzilor de Timişul Uliuc, printr-o victorie la limită cu 1-0, gazdele efectuând astfel rocada cu învinsa. Cei din Vucova i-au întrecut la scor acasă pe oponenții din Denta, cu 6-2, în vreme ce Soca a reuşit un sec 1-5 în deplasare la Stamora Germană. Iar echipa din Partoş a stat în această etapă…

”Municipal” Lugoj

Liderul din Ohaba Forgaci a fost învins cu 2-0 în deplasarea efectuată la Timişul Jabăr, plasat pe podium, pe locul trei, la un punct de prima clasată. Iar în urma victoriei echipei din Margina în deplasare la Pădureni, cu 3-4, învingătoarea este pe locul secund, la egalitate de puncte cu prima clasată dar despărţită de diferența de golaveraj.

În fine, derby-ul echipelor lugojene s-a încheiat cu 4-2 pentru Micro I.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: