Liga a VI-a. ”Promoţie” Timiş + ”Municipal” Lugoj, la ultima etapă

Cel de-al doilea weekend din iunie a adus cea de-a 23-a etapă din totalul de 26 din Seria I în liga a VI-a timișeană de ”Promoție” respectiv a 21-a din 22 în Seria a II-a a aceluiași eșalon timișean, toate meciurile jucându-se pe dreptunghiul verde. Iar ambii lideri, din Sînandrei şi Uliuc, au obţinut victorii şi păstrează locul unu. Pe când Campionatul Județean Lugoj s-a încheiat cu succesul celor de la Timişul Jabăr, care au încheiat pe locul I deși mai sunt trei meciuri de jucat, care au fost amânate în ultimele două etape.

”Promoție”

Seria I 

Lider şi în continuare este clubul din Sînandrei, prin succesul la zero repurtat de echipa locală pe teren propriu în dauna celor de la Satchinez, prin golurile marcate de Alexandru Sedor (min. 10), Sorin Florea (min. 63 din lovitură de la 11 metri) şi Valentin Chilibon (min. 83).

Pe locul secund a rămas în continuare Avântul Bobda, chiar dacă a cedat în deplasare cu 1-0 la Iecea Mare. De remarcat de fapt că toate echipele gazdă au semnat victorii. Iar scorul etapei l-a izbutit trupa lui Horaţiu Horea, AS Meget Remetea Mare, 8-1 în dauna celor de la Voința Biled II.

Seria a II-a

În această serie, liderul Timişul Uliuc a învins în deplasare cu 2-3 pe Avântul Jamul Mare,  golul victoriei fiind marcat în ultimul minut de joc.

O nouă victorie afară a izbutit AS Viitorul Vucova, în deplasarea la Diniaş, cu 2-3, un singur meci încheindu-se la egalitate, la trei, și anume la Jamu Mare, cu cei din Soca vizitatori. Dar de notat şi victoria la scor obţinută de cei de la ASO Deta II, 5-1 cu vecinii de la Denta.

+

Campionatul Municipal Lugoj

Liderul Timişul Jabăr si-a încheiat misiunea în liga a VI-a, promovând în eşalonul superior, chiar dacă a fost întrecut la Racoviţa de Progresul.

Progresul Racoviţa – Timişul Jabăr 4-2 (0-2). Au marcat: Narcis Bosică – hat-trick şi Denis Golban, respectiv Marian Chiran şi Roberto Ardelean.

După 18 etape, Timişul Jabăr a realizat linia de clasament 13 1 4 60-22, cu un total de 40 puncte.

Antrenorul Daniel Bogdănescu a folosit următorii jucători: Florin Anton şi Paul Codrea – portari; Daniel Benzar, Lucian Procop, Daniel Geltofan, Ionadan Lascu, Marian Chiriac, Beniamin Adam, Roberto Ardelean, Marius Jigman, Paul Ardelean, Viorel Balintoni, Ioan Pap, Eugen Barboni, Liviu Eracovici, Gheorghe Vărlaunte.

Timişul Jabăr

Iar meciul Ohaba Forgaci – Micro II a fost amânat și se va juca săptămâna viitoare.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: