Liga a VI-a Timiș, ”Promoţie”: finish de tur și în Seria a II-a, Olimpia Bucovăț campioană de toamnă

La două săptămâni după ce cele 10 formații din Seria I a ligii a VI-a Timiș de ”Promoţie” au intrat în vacanță la finalul turului de campionat, în acest weekend au încheiat sezonul de toamnă și cele 12 echipe din Seria a II-a, etapa a XI-a aducând o schimbare de lider.

Final de tur și în Seria a II-a din campionatul de ”Promoție”, aducând o nouă schimbare de lider. Pe locul I a urcat Olimpia 1967 Bucovăţ, campioană de toamnă prin victoria repurtată acasă cu 3-2 în dauna unui fost lider din urmă cu câteva etape, Olimpia Niţchidorf. Un punct în plus pentru noua fruntașă în comparație cu celelalte ocupante ale podiumului, care s-au anihilat reciproc în duelul direct, una cedând implicit șefia. Radnciki Soca – Progresul Vucova s-a încheiat 1-1, trăgând cortina peste tur cu câte 22 de puncte fiecare, despărţite la golaveraj.

Rezultatele rundei a XI-a în Seria a II-a, în care toate cele 12 formații au înscris, majoritatea rezultatelor fiind de 3-2, câte două în favoarea gazdelor respectiv a oaspeților, pe coloana dreaptă, a clasamentelor. S-au înscris 26 de goluri, dintre care 14 de către echipele organizatoare, care au repurtat 3 succese, vizitatorii obținând două victorii și o remiză.

Seria I și-a încheiat jocurile pe 19 octombrie, CS Voința Biled fiind campioană de toamnă cu 24 de puncte, urmată pe locul secund de Spartak Gottlob, cu 19 puncte. 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: