Liga a VI-a Timiș, ”Promoție”. Timișul, deviat cu 5 goluri la Partoș de pe albia liderului. Steaua Roșie și Diniaș, câte 9 ”boabe”

În Campionatul Județean Timiș al categoriei ”Promoție” n-a fost o rundă a liderilor, puțin în largul lor în deplasare, unde au remizat ba chiar au cedat…

Seria I

În această serie s-a disputat etapa a XVI-a, în care liderul CS Sînandrei Timiș a încheiat la egalitate în deplasare, la Iecea Mare, scor 1-1, astfel încât mai deține un avans de patru puncte faţă de noua ocupantă a locului secund, Avântul Bobda, autoare a unei victorii cu 1-5 în deplasare la Teremia Mare, contra Banatului.

Căci înfrângerea celor din Satchinez în deplasarea efectuată la Beba Veche, CS Triplex 2015 – AS Chinejana Chinezu 5-2, surpriză a etapei, i-a coborât pe a treia treaptă a podiumului, gazdele părăsind în schimb penultimul loc.

Scorul rundei l-a realizat Steaua Roşie Bulgăruş, 9-0 în faţa celor de la Meget Remetea Mare.

În Seria a II-a, etapa a 14-a a adus un nou lider, fosta fruntașă, Timişul Uliuc, cedând în deplasare la Partoş cu 5-3 şi fiind astfel detronată de pe primul loc, la golaveraj, în favoarea celor de la ASO Deta II, care au învins în deplasare la Jamu Mare.

Scorul etapei în această serie l-a conturat gruparea din Diniaş, 9-1 pe teren propriu cu cei din Stamora Germană, cantonați pe ultimul loc. Surprinzătoare este victoria obţinută în deplasare de Soca la Tolvădia, cu 1-4.

Echipa din Vucova a stat în această etapă. Rezultatele și ierarhiile, pe coloana datelor tehnice…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: