LIVE TEXT. Liga 1, etapa 12 din play-out. Fără punct acasă în elită cu gorjenii din 12 posibile: ACS Poli – Pandurii 0-1, Păcurar 18. Bare, Cînu 39, Soljic 45. Pedro, roșu 41: 10v11. A opta oară în Liga 1 2016/7 conduși acasă cu 0-1: triplă schimbare în 73

ACS Poli pierde cu 0-1 (0-1) într-un capital joc direct pentru evitarea retrogradării. Și începe ploaia. Plâng norii la ce fotbal au văzut… Prim eșec în campionat în Timișoara de la cel din noiembrie cu Dinamo, la al 11-lea hop acasă de-atunci în Liga 1. Pandurii, al 4-lea succes din 4 vizite aici în elită dar și al treilea consecutiv în play-out, egalând seria Iașiului.

Alt cartonaș galben pentru trageri de timp! Optarul Zaina.

ACS Poli, fără incisivitate, cu atât mai mult după rămânerea în 10 jucători. Este căutat ”pivotul” Șeroni, inclusiv din degajările lui Straton.

90+5. Centrare a lui Ignea, fără a fi ajunsă de cineva. Balon scurs în aut.

Se aud voci cristaline, copilărești… ”Poli! Poli! Poli!”

90+4. Tunete și fulgere!? Jucător al oaspeților, căzut ca secerat, electrocutat. Același Hamed. Mai mult pe jos… Mașinuța, din nou în acțiune. Ceva de pomină.

90+3. Artean, altă lovitură de cap. Dar moale, ca o pasă la portar, de la 15 metri.

Șeroni, trimis în ofensivă, în rol de pivot, pentru devieri… Șeroni egala în minutul 90 al ultimei etape din retur, 1-1 aici cu Concordia, care deschidea scorul în minutul 10. Se repetă istoria?

6 minute de prelungiri. Și încă un ”galben”, Negoiță.

Se aude și foarte micuța galerie a Pandurilor. Cinci oameni în Peluza Nord.

A treia întrerupere îndelungată a jocului, provocată de vizitatori. Cu Stoican a fost un circ întreg. Antrenorul a fost înjurat ca la ușa cortului la urcarea sa în tribuna a II-a. Nimeni nu l-a iertat.

Corner timișorean de pe dreapta, la care vrea să ”urce” și portarul Straton. Respinge Popescu. Și se acordă fault în atac. Șeroni. Cartonaș galben! Să fie din nou solicitată mașinuța!?! I s-ar termina ”combustibilul” în ritmul ăsta… Îngrijiri medicale la portarul Popescu.

Dar ACS Poli n-are ocazii.

Sport tragi-comic în seara de marți din 23 mai 2017 pe ”Dan Păltinișanu”. Se joacă oare Păcălici și nu știm?

Mașinuța stă degeaba. Jucătorul Pandurilor nu se urcă în vehicul. Revine… în plimbare. Hamed.

Deși balonul nu era în aut, centralul întrerupe meciul. Cârcei. Un alt fel de mod de a trage de timp. Intră și mașinuța medicală, invitată de Găman. Trece timpul, trece…

Minutul 84: portarul, cartonaș galben pentru tragere de timp. Popescu.

Și totuși… Centrare de pe dreapta a lui Străuț și Artean reia cu capul de la 6 metri dar imprecis.

Putea fi 0-2. ACS Poli n-are în schimb nici o ocazie.

Minutul 82. Batin, singur, singurel cu Straton, nu reușește să înscrie. Îl ia la țintă. Totul, după o eroare a lui Soljic, la distribuție.

Minutul 80. Șut al lui Zaina din afara careului, peste bară, la o așezare înapoi a lui Batin.

75. Incursiune a Pandurilor pe dreapta, din ofsaid, a lui Hamed, care centrează în fața porții, goală, de unde Batin trimite peste bară. Colosală ocazie ratată, cu poarta goală… Asistentul cu orbul găinilor este același care nu semnaliza două auturi în prima parte, motiv de iritare pentru Popa.

Doman în locul lui Fucek pe stânga, Drăghici în avanposturi iar Ignea preia rolul lui Croitoru. Soljic, retras în defensivă.

Minutul 73. Triplă schimbare la ACS Poli: Ignea, Doman și Drăghici, în locul lui Fucek, Croitoru și Scutaru.

71. Găman acordă simulare la Fucek, cu cartonaș galben.

Circ nu de doi lei, ci de 2 bani. Fotbalul românesc al Ligii 1 atinge noi abisuri. Profesionism!? Atitudine profesionistă!? Trupe de circ și din străinătate caută clovni.

Găman îl elimină pe antrenorul oaspeților, Flavius Stoican. Acesta nu dă semne că s-ar conforma. Găman revine spre bancă, pentru a-l grăbi, avertizându-l că dacă nu se conformează, întrerupe meciul. Tribuna ”ia foc” împotriva tehnicianului. În cele din urmă iese din spațiul tehnic, în huiduielile publicului.

Minutul 68. Intră Zaina, iese Stana. A treia înlocuire.

Dar nici ACS Poli nu se lasă mai prejos. Dificultăți la capitolul repunerea balonului de la margine. Aoleu.

Pandurii fragmentează pe cât posibil jocul și bubuie mingea, să fie cât mai departe de propriul careu.

63. Bărbuț mai are o incursiune pe dreapta.

Minutul 61. Intră Samson și iese Bușu. A doua înlocuire în tabăra oaspeților. Cioinac devine căpitan.

Un joc sub spectrul retrogradării…

59. Bărbuț, incursiune pe dreapta, dribling în trecere pe lângă câțiva jucători și centrare în fața porții. Nimeni acolo, s-o împingă în ațe. Efectul celor numai 9 jucători de câmp. Dar și Pandurii, deși în 11, n-a mai creat mai nimic după pauză.

Minutul 57. Corner de pe dreapta iar balonul ajunge la marginea careului mare, la Croitoru. Portarul nu are probleme în a reține șutul slab.

55. Străuț, cartonaș galben. Proteste. După o incursiune ofensivă.

Minutul 53. Primă înlocuire. Iese Firțulescu, intră Surugiu.

Se repetă jocul din prima parte a reprizei I, cu dese întreruperi, derulat în special între cele două careuri.

Au mai sosit oameni la stadion, peste o mie de spectatori.

ACS Poli, mai activă la începutul reprizei a II-a, dar se simte lipsa celui de-al 11-lea component. În consecință, Croitoru a fost avansat în atac, dar aleargă în zadar, fără susținere și având de acoperit o zonă mare.

*

Slab fotbal prestat de cele două amenințate cu retrogradarea, în nota competiției. Cu greu mai poți identifica o grupare prim-divizionară în creștere ca etalare a jocului în comparație cu sezoanele precedente. Calitatea evoluțiilor, în degradare. Iar în cazul acestui joc și foamea de puncte își pune cu atât mai mult amprenta. Singura lor consolare, Concordia a cedat de la ora 18 cu 3-0 (1-0) la Mediaș…

Pauză, 0-1, după o repriză de coșmar pentru gazde și în orice caz controversată prin prisma manierei de arbitraj.

45+2. Firțulescu, cartonaș galben. Simulare.

Acum Pandurii solicită penalty. Banca oaspeților ”sare” ca arsă. La o incursiune a lui Hamed. Scutaru a faultat.

45+1. Șut Soljic de la 35 de metri lateral dreapta, în bara stângă: 2-0 la bare. N-a tras din prima, a mai driblat o dată și apoi a expediat torpila. După un corner al lui Fucek…

Găman arată numai 3 minute de prelungire. La cât de fragmentat a fost jocul, inclusiv cu acordarea de îngrijiri medicale, de exemplu de peste două minute în cazul lui Cioinac, poate că s-ar fi cuvenit mai multe.

42. Batin, cartonaș galben. Compensație?

Henț. Dar chiar și așa, sud-americanul nu a lansat un protest propriu-zis, ci mai degrabă s-a mirat, contrariat. Cartonaș galben!? Sau poate centralul a considerat că a jucat intenționat mingea cu mâna… În orice caz, nu s-a repezit să i-l acorde imediat după derularea fazei ci abia după ce atacantul s-a arătat nedumerit. Primul îl primea ușor, în urma unui duel aerian.

41. Centrare Croitoru, un fundaș al Pandurilor trece pe sub minge, iar Pedro Henrique reia cu spatele peste portar, în plasă. Centralul anulează golul, brazilianul protestează prin a se arăta contrariat și primește cartonașul galben. Al doilea. Eliminare. Cartonaș roșu, 10 contra 11.

Centralul lasă jocul să continue la un fault asupra lui Croitoru. Tribuna protestează.

39: bară ACS Poli. Centrare a lui Croitoru, reluată pe spate, iar balonul ajunge la Cînu, care reia la rândul său pe spate, însă în bara din dreapta lui Popescu. Ulterior, se acordă corner.

Bușu, intervenție cu talpa asupra lui Bărbuț, la o pătrundere pe flancul drept. Cartonaș galben căpitanului, în minutul 37.

Se pare că gazdele au devenit iritate de maniera de arbitraj, cu repercusiuni asupra concentrării.

Minutul 32. Pedro Henrique, cartonaș galben. În urma unui duel aerian. Bușu se ține de spate. Chiar așa de vătămat să fi fost?

Ionuț Popa răbufnește la adresa asistentului, în privința nesemnalizării a două auturi. E avertizat că va fi trimis în tribună.

Pandurii începe să tragă de timp. ACS Poli deține ceva mai mult posesia balonului, dar fără folos. În plus, aproape la fiecare contact, Găman dictează fault în atac împotriva timișorenilor: de exemplu și în urma a două cornere.

În turul din play-out, la Dunăre, Pandurii deschidea scorul în minutul 25: 1-0. Se încheia 1-3.

Este pentru a opta oară în acest campionat al Ligii 1 ca timișorenii să încaseze primul gol al unui joc găzduit pe ”Dan Păltinișanu”. În primele cinci dăți bănățenii au și sfârșit pe scut: 1-3 (0-1) cu Pandurii, 0-5 (0-2) cu FC Botoșani, 0-1 (0-1) cu FCSB, 0-1 (0-1) cu ASA și 1-2 (0-1) cu Dinamo. Ulterior, în 2017, au anihilat handicapul: 1-1 (0-1) cu Concordia și 1-1 (0-1) acum 9 zile cu CSM Poli Iași.

Minutul 18: 0-1. Șut al lui Batin de la marginea careului, din poziție centrală, respins de Straton în dreapta. Pe fază, Păcurar reia sub bară. 

INFO. În Liga 2, de la ora 15,30, Sepsi – Dacia Unirea Brăila 3-0. Cel puțin până joi seară UTA Bătrâna Doamnă a alunecat la loc pe poziția de baraj, 3.

Ar fi scăpat Croitoru pe contraatac dar se acordă fault la intrarea lui Bărbuț asupra lui Bușu.

Foarte, foarte multe mingi expediate de timișoreni în aut…

14. Cînu, prim cartonaș galben al partidei. Fault în propria jumătate de teren: o intrare mai aspră. Protestează, convins de nevinovăția sa…

ACS Poli evoluează crispat. Încă n-a intrat în careul oaspeților. Nici nu s-a apropiat cu adevărat.

12. Primul șut spre poartă. Batin întoarce balonul pentru Stana, care șutează de la marginea careului dar pe lângă poarta din dreapta lui Straton.

Nici o echipă n-a avut vreo fază de poartă în primele peste 10 minute. Foarte multe întreruperi, fie pentru fault, fie pentru expedierea balonului în margine. Miza jocului își spune cuvântul.

3. Corner urmat de tentativa de șut a lui Stana, eșuată.

Minutul 2. Păcurar, lovitură liberă de pe stânga, din preajma careului, periculoasă și respinsă în corner.

Vreme foarte plăcută pentru fotbal dar numai circa 700 de spectatori în tribunele de pe ”Dan Păltinișanu”. O diferență uriașă față de afluența de public din urmă cu 48 de ore, la un meci de eșalon inferior.

ACS Poli începe atacând în repriza I înspre poarta de la Peluza Nord. Gazdele în violet. Oaspeții, în alb.

Pe scurt, ACS Poli revenită aproape de formula standard sau aproximativ chiar aceasta…

Doar Șeroni, Artean și Fucek sunt păstrați în primul unsprezece dintre titularii finalei de sâmbătă seară. Și doar Soljic este menținut din 11-le de start care aborda manșa a II-a a semifinalei cu Astra, acasă, miercurea trecută. Dar și el repoziționat, atunci fundaș central, acum revenit în apele sale, la închidere.

Pandurii, o modificare față de jocul câștigat vineri: Hamed în locul lui Surugiu. ACS Poli, două schimbări în 11-le de start comparativ cu formula aliniată la precedentul meci de campionat, 1-1 acasă cu CSM Poli Iași: Scutaru și Soljic revin, Novak și Poparadu nu mai apar.

ACS Poli: 25. Straton – 32. Străuț, 13. Scutaru, 23. Cînu, 30. Șeroni – 18. Artean, 16. Soljic – 7. Bărbuț, 8. Croitoru – cpt., 11. Fucek – 91. Pedro Henrique.

Rezerve: 33. Curileac – 3. Neagu, 10. Doman, 19. Ignea, 12. Mailat, 85. Drăghici, 94. Haruț.

CS Lignitul Pandurii: 1. Popescu – 17. Negoiță, 21. Erico, 5. Ene, 24. Bușu – cpt. – 89. Cioinac, 25. Stana, 27. Hamed, 7. Păcurar, 10. Firțulescu – 13. Batin.

Rezerve: 33. Stanca – 3. Samson, 8. Zaina, 20. Hlistei, 70. Surugiu, 23. Negruț și 99. Dodoi.

***

Învinsă până acum de Pandurii în toate cele 3 jocuri găzduite pe ”Dan Păltinișanu” în sezonul regulat din Liga 1, ACS Poli caută să întoarcă foaia în cea mai importantă întâlnire la Timișoara cu oltenii, programată în faza play-out a elitei, în această seară, de la ora 20,30, în antepenultima etapă a grupei valorice 7-14. Se intră așadar în linia dreaptă a ultimelor două săptămâni pentru evitarea retrogradării, tronson abordat de bănățeni, gorjeni și cei din Chiajna de la egalitate de puncte, speranțele elevilor lui Ionuț Popa legându-se de o repetare a victoriilor pe linie reușite de gazde runda trecută, atât în cazul jocului inaugural al etapei ce începe astăzi, de la ora 18, Gaz Metan – Concordia, cât și în cele de pe Bega, seara cu cei din Târgu Jiu iar duminică tot de la 20,30 cu retrogradata ASA, care și-a primit verdictul la Dunăre, acum 4 zile, tocmai de la trupa lui Stoican.

Bărbuț, în duel cu fundașii gorjeni, la primul meci acasă al timișorenilor din actualul sezon, 1-3 (0-1) în august. Cel de astăzi este al 24-lea pe teren propriu din 2016/7 în 3 competiții

După aparițiile pierdute miercuri și sâmbătă fără gol marcat la Timișoara și București în returul semifinalei Cupei României și în finala Cupei Ligii, ACS Poli este obligată să se reconecteze cât mai atent la lupta în 3 pentru evitarea celui de-al doilea loc de retrogradare directă și a celui de baraj, având parte de a patra apariție în numai 9 zile, un veritabil tur de forță ce completează o serie recentă de patru partide de campionat fără victorie, cu câte un gol marcat în fiecare confruntare, două remizate acasă cu oaspeți moldoveni respectiv două pierdute în Ilfov.

Cu două puncte din ultimele 12 posibile, dar și cu continue probleme de efectiv, exacerbate de ritmul intens al programului competițional, ACS Poli nu-și mai poate permite încă un pas greșit în condițiile în care a fost egalată la puncte de Pandurii, autoare a două succese la rând la Drobeta Turnu Severin, ambele, conturate pe final.

Timișorenii au de partea lor ascendentul moral de a nu fi pierdut deloc pe ”Dan Păltinișanu” în play-out, dar nici în ultimele două ieșiri în fief-ul de circumstanță al Pandurilor, la Dunăre, unde fie au remizat în retur, fie au câștigat luna trecută prin a răsturna scorul în jumătatea secundă a reprizei a II-a, însă elevii lui Popa, Benga și Bălu au de rezolvat această ecuație a smulgerii primelor puncte acasă în dauna celor din Târgu Jiu, oaspeți cu un palmares triumfător pe malurile Begăi, completat pe același gazon cu 0-3 și în Cupa României, împotriva unor divizionare timișorene din eșaloane inferioare, Ripensia respectiv în campania în curs ASU Politehnica, pe 25 octombrie 2016.

Vremurile însă s-au mai schimbat chiar dramatic pentru gruparea gorjeană de la precedentele descinderi pe ”Dan Păltinișanu”, iar fie și dacă alb-albaștrii tocmai au prins din nou viață, într-o disperată tentativă de atenuare a căderii, situația Pandurilor este mult mai complicată, din toate punctele de vedere.

Până acum, de regulă, oltenii au descins pe arena timișoreană de pe cai mai mari, însă de-această dată se găsesc într-o situație de neinvidiat, pe care încearcă să o rezolve având la dispoziție un singur ultim meci la Dunăre, vineri de la ora 20,30 cu Gaz Metan Mediaș, după care se vor deplasa la căderea cortinei la Botoșani.

Pandurii s-a descurcat chiar bine în primele 3 ieșiri din play-out, dar le-a pierdut pe final pe ultimele două, bilanțul afară în grupa a II-a valorică fiind 5 1 2 2 3-7 și 5 puncte adjudecate, mai puține decât cele 7 smulse de bănățeni în deplasările din play-out.

Astfel, gorjenii au pierdut cel mai recent cu 3-0 (1-0) la Iași prin a încasa ultimele două goluri în ultimele nici 10 minute, capotând în prealabil la Mediaș în doar ultimele 13 minute, 3-1 de la 0-1 la pauză, parțial al etapei a șasea semnat de Negruț în minutul 43.

Tot în tur, dar în primele 3 deplasări, oltenii egalau pentru 1-1 la Voluntari prin Surugiu, în minutul 36, tot în Ilfov învingând-o pe Concordia prin golul lui Dragoș Firțulescu din minutul 52, la care s-a adăugat un 0-0 la ASA, așa încât Pandurii are un bilanț direct favorabil cu cei din Chiajna, pe plus la acest capitol în dauna timișorenilor, la rândul lor în față în raport cu elevii lui Flavius Stoican prin prisma acelui 1-3 de luna trecută, la Dunăre.

Se pot face așadar multe calcule însă cert este că Pandurii nu s-ar fi văzut implicată în actualul duel câinesc pentru supraviețuire pe când, anul trecut, în primăvara precedentă, se delecta cu lupta pentru podiumul elitei.

Intrată în administrație și penalizată pe parcursul returului din sezonul regulat, Pandurii caută acum salvarea situației, un colac de salvare prinzând vineri la Dunăre în confruntarea ultimelor două clasate, tranșată de golul fundașului brazilian Da Silva în minutul 72, prin care ”lanterna roșie” ASA a fost definitiv torpilată, cu destinația Liga 2. Era a doua victorie la rând acasă pentru olteni, după un dramatic 3-2 (0-1) cu Concordia, egalată de Batin în minutul 65, după ce Herea deschidea scorul în minutul 6, și întrecută de două ori spre final de reușitele lui Yasin Hamed din minutul 75 și al patrulea minut de prelungiri, în urma egalării semnate pentru ilfoveni de Munteanu în minutul 90.

Dramatice pot fi așadar jocurile cu capul în laț, timișorenii căutând să-și regăsească structura în care nu primeau vreun gol acasă în primele 3 reprezentații din play-out, 1-0 cu FC Voluntari, 0-0 la sacrificiu cu Concordia, în cel mai dificil duel, survenit după calificarea la lovituri de departajare în Cupa României și ieșirea la Dunăre, toate în doar o săptămână, respectiv 1-0 chiar și cu Gaz Metan, depășită de fundașul lateral Străuț la spartul târgului.

Continuarea n-a mai fost însă apoi la fel de favorabilă bănățenilor, tot mai încercați de acumularea oboselii și accidentărilor, așa încât grijile s-au reacutizat. Iar teama de a nu se descurca din nou acasă în fața Pandurilor s-a reînfiripat.

În campionatul trecut, la redebutul în Liga 1 după cea de-a doua promovare, ACS Poli se înclina la limită gorjenilor, 0-1 prin golul semnat din lovitură liberă de Mihai Răduț după o fază în care Cânu vedea cartonașul roșu în minutul 49, timișorenii pierzând și returul, 3-1 la Dunăre. Oponentele de astăzi nu s-au mai întâlnit apoi și în faza pe grupe valorice, Pandurii izbutind să înregistreze cele mai puține înfrângeri în play-off-ul locurilor 1-6 dar și cele mai puține goluri primite, bilanțul 10 3 6 1 12-7 plasând-o la numai 4 puncte în ierarhia finală de vicecampioana FCSB respectiv la 9 de campioana Astra, după ce oltenii cedau doar cu bucureștenii, la Dunăre, pe 30 martie 2016, dar în schimb nu scoteau balonul din plasă contra trupei lui Șumudică, 0-0 și 2-0 cu Astra.

A urmat o altă vară cu caracter internațional pentru gorjeni, depășiți de Maccabi în preliminariile Europa League pe 28 iulie și 4 august 2016 cu 1-3 acasă și 2-1 la Tel Aviv, de unde trupa din Târgu Jiu descindea tocmai la Timișoara, pe 7 august, pentru ceea ce era doar al doilea meci al elevilor lui Popa în actualul sezon.

A existat o similaritate cu mai vechea descindere a alb-albaștrilor pe ”Dan Păltinișanu”, căci și victoria repurtată cu 2-3 pe 27 octombrie 2013 pe malurile Begăi se contura tot într-o campanie gorjeană pe continent, cu nu mai puțin de 12 meciuri jucate în Europa League, dintre care ultimele 6 fără victorie în faza grupelor. La ultima apariție a Pandurilor în Liga 1 la Timișoara a fost 1-3 (0-1) în sezonul regulat, în etapa a III-a, când Elek egala cu capul în minutul 53 după un corner, marcatori ai trupei pregătite pe-atunci de Grigoraș fiind Țucudean, Obodo și Valentin Munteanu, în minutele 29, 76 – din penalty, respectiv 90+1.

Alții sunt acum înlocuitorii trupei ex-ocupantei podiumului în 2016, pe când ACS Poli se străduiește să aibă cât mai mulți componenți cheie apți de joc, cei caree au pierdut în tur fiind Straton – Scutaru, Cînu, Șeroni, Neagu – Bărbuț, Artean, Croitoru (81, Sorescu), Cîrstocea (64, Roșu), Popovici (61, Doman), Elek, cu Curileac, Bocșan, Drăghici și Vădrariu rămași atunci pe bancă.

Timișorenii n-au mai pierdut însă ultimele două întâlniri cu Pandurii, remizând 2-2 în returul în deplasare, sezon regulat încheiat de olteni pe locul de baraj, cu 5 puncte în plus față de ACS Poli dar în realitate cu 3 mai puțin ca realizări în teren prin prisma penalizării bănățenilor, de 14 puncte, superioară celei încasate ulterior de gorjeni, de șase.

În turul fazei play-out, pe 7 aprilie, Hlistei a deschis scorul pentru gazdele de la Dunăre în minutul 25 dar alb-violeții s-au reabilitat spre final, și în superioritate numerică fiind, prin Pedro Henrique în minutul 70, Bărbuț în minutul 72 și Cînu în minutul 85 al unui duel încheiat de olteni în opt, dat fiind eliminările lui Samson și Ene respectiv accidentarea lui Sîrghi.

Prefațând duelul arbitrat de la 20,30 de craioveanul George Cătălin Găman, asistat de Ovidiu Artene (Vaslui) și Mircea Orbuleț (București), asistenți fiind orădeanul Marcu și Onicaș (Zalău), antrenorul gazdelor, Ionuț Popa, s-a declarat ieri satisfăcut fie și chiar cu un rezultat de egalitate în această antepenultimă înfățișare, explicându-și crezul „că dacă facem 27-28 puncte putem să ne salvăm, așa cred eu. Nu știu cum vor decurge meciurile, rezultatele… Cred că e cel mai important joc. Și sper ca toți să dea importanța cuvenită acestui joc, mai ales că acum am reușit să ajungem în situația de a depinde de un joc sau două. Ar fi păcat să nu profităm… Însă gândul nostru se îndreaptă spre recuperarea jucătorilor, a celor care sunt încă accidentați. Novak are ruptură, iar Drăghici a fost călcat pe picior la finală. Străuț, Scutaru, Bocșan sunt, de asemenea, cu probleme. Iar Pedro are probleme cu tendonul, cu genunchiul, cu alergatul. Pandurii e o echipă bună, cu moral bun, care aleargă, cu jucători buni în atac, precum Negruț sau Batin…”

De notat ar mai fi poate că galben-verzii din Chiajna termină faza play-out printr-un meci acasă luni de la ora 20,30 cu FC Botoșani, urmat de deplasarea la FC Voluntari, clasamentul la zi în zona 7-14 și programul rundelor a 12-a și a 13-a fiind enumerate pe coloana dreaptă.

Jocul ACS Poli – Pandurii poate fi urmărit și aici în transmisiune în direct LIVE TEXT, odată intrați în posesia componențelor de start.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − opt =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: