LIVE TEXT. Ultim joc violet acasă în Liga 2 2016/7. ASU Politehnica – UTA BD Arad 0-3 (0-2): Curtuiuș 28, Gligor 32, Piccioni 90. A doua oară în 2017 două goluri încasate în repriza I, cel mai sever insucces acasă

Una dintre cele mai severe înfrângeri în Liga 2 ale nou-promovaților ”violeți”, în linie cu 4-1 la Brăila, 3-0 la Mioveni, 4-1 în retur la Oradea și chiar 5-0 la Juventus. Astăzi, cel mai drastic eșec pe teren propriu, 0-3 (0-2) cu UTA Bătrâna Doamnă, care revine pe 2, cu un punct în plus față de Sepsi dar și un meci mai mult disputat. ASU Politehnica pierdea tot cu 0-3 și precedenta partidă pe ”Dan Păltinișanu”, în octombrie, cu Pandurii, în 16-imile Cupei României.

Taub vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Prelungiri: Miron prinde șutul lui Bădăuță de la 14 metri.

Minutul 90, 0-3 UTA Bătrâna Doamnă, prin Piccioni.

 

Bannere afișate de cele două galerii…

88. Bădăuță, cartonaș galben. Simulare în careu.

ASU Politehnica, trei cornere în urma incursiunilor incisivului Sorescu.

Va fi oare doar pentru a treia oară în acest campionat ca ASU Politehnica să nu înscrie într-un meci acasă? Nu marca în tur cu Sepsi, rezultat 0-1 (0-0), și cu Academica Clinceni, identic, 0-1 (0-0), ilfovenii fiind miercuri viitorii oponenți ai ”violeților”. Într-un singur meci din 2017 n-au marcat timișorenii, 2-0 pentru FC Brașov…

80. Tănase, șut destul de puternic la semiînălțime, reținut de Gakos.

78. Același Muntean acordă corner după o lovitură liberă executată de ”violeți”. Stancu execută lovitura de colț, Miron prinzând balonul.

77. Dumitru Muntean, cartonaș galben pentru un fault asupra lui Sorescu.

76. Vîlceanu, șut pe poartă. Pe mijloc. Prinde Gakos. Primă tentativă după minute bune.

74. Bădăuță îl înlocuiește pe Ghinescu.

Parte secundă fără ocazii de poartă. În schimb, ofensivă a… efectelor pirotehnice. Peluza Sud, învăluită în fum. Fumigenele la putere. De tăiat cu cuțitul. Instalația de nocturnă, în funcțiune.

Ghinescu încearcă să centreze dar balonul îl lovește în spate pe… Taub. O repriză secundă mai încâlcită, fără orizont, și cu o sumedenie de infracțiuni.

72. Strătilă are o tentativă de contraatac, eșuată.

71. Piccioni îi ia locul marcatorului Curtuiuș, retras și el, tot accidentat. S-au acordat alte îngrijiri medicale.

70. Motreanu, cartonaș galben.

68. Curtuiuș, cartonaș galben. Fault asupra lui Ungureanu.

Joc tot mai fragmentat. Și Jorza este scos tot pe targă și înlocuit. În minutul 63, când intră Tănase.

61. Doiarul Alin Gligor, accidentat și scos pe targă. Intrare foarte tare împotriva căpitanului arădean. Intră Vîlceanu, înlocuindu-l.

60. Gakos prinde în cele din urmă balonul, după centrări succesive ale lui Strătilă, prima fiind respinsă cu capul de Telescu.

”Astăzi scriem viitorul”, mesaj afișat de galeria arădeană.

58. Arădenii resping în margine lovitura liberă executată de Telescu.

57. Petre, cartonaș galben. Îl împinge pe Ungureanu.

Minutul 55. Burlă, lovitură liberă din lateral dreapta, în careu, dar fault în atac.

53. Brîndescu efectuează a doua schimbare: Ungureanu în locul lui Nicolescu.

50. Birău, cartonaș galben: fault.

48. Strătilă, cartonaș galben.

47. Ghinescu, cartonaș galben. Fault la centrul terenului.

Minutul 46. Sorescu intră de la pauză, în locul lui Teut. Primă înlocuire.

*

Nici un minut de prelungiri… Pauză, 0-2. Rezultat firesc și echitabil, pe baza diferenței valorice.

Minutul 42. Burlă, lovitură liberă de la 30 de metri, pe lângă poartă, prin stânga.

40. Galeria viola expune două bannere. ”Orice asemănare cu fenomenul la Arad e pură întâmplare”. ”Peluza utistă e un pamflet ce trebuie tratat ca atare”.

Minutul 37. Taub avansează pe flancul stâng și centrează în fața buturilor, Miron respingând cu prețul accidentării. Balonul ajunge la Birău, care, de la 17 metri, șutează peste transversală.

”Violeții” mai primeau mai mult decât un gol în prima repriză a jocurilor din acest campionat tocmai în runda inaugurală, tot pe ”Dan Păltinișanu”, în minutele 14, 17 și 20 ale debutului în Liga 2 contra Chindiei, precum și în deplasarea la Juventus București: 5-0 (2-0) pentru lider.

ASU Politehnica păcătuiește din nou prin a primi goluri succesive într-un interval scurt de timp. Este doar pentru a doua oară în 2017 ca alb-violeții să încaseze mai mult decât un gol în repriza I, după ce pe ”Știința” scotea mingea din propria plasă în minutele 26 și 37 ale partidei cu CS Mioveni, egalată de Birău în minutul 29, cu capul.

Minutul 32: 0-2 UTA Bătrâna Doamnă Arad. Doiarul Gligor, cap după o lovitură de colț. De pe stânga, centrare și așezare cu capul de la 6 metri lateral dreapta, căpitanul înscriind de la 7 metri.

Iar șeptarul e înconjurat de colegi pe drumul spre galeria alb-roșie: sprint! Împărtășire reciprocă a bucuriei. În teren au rămas doar căpitanul Gligor, Manea și portarul Miron.

Minutul 28, 0-1 UTA Bătrâna Doamnă. Același șeptar Curtuiuș, după o pasă în adâncime, intrând în careu și șutând la colțul lung.

Mare ocazie a oaspeților. Se acordă fault în atac, șeptarul Curtuiuș, asupra lui Taub. Totul, după o centrare de pe flanc.

25. Prim cartonaș galben. Telescu, pentru un fault comis asupra lui Strătilă, la 24 de metri lateral dreapta.

23. Blănaru alunecă în preajma careului de 6 metri, la un corner executat de Stancu, iar pericolul e îndepărtat de Manea.

Joc relativ echilibrat în prima jumătate a reprizei I, UTA BD având o posesie a balonului mai elaborată.

Minutul 20. Motreanu centrează de pe linia de tușă, de pe flancul drept, iar Blănaru trimite cu capul milimetric pe lânfă stâlpul din dreapta.

Minutul 17. Curtuiuș, șut de la 20 de metri pe lângă poarta lui Gakos.

Minutul 13. Muntean, șut de la 16 metri pe lângă poartă, după o centrare a lui Curtuiuș. Lat pe lângă stâlpul din stânga.

Minutul 10. Birău, îngrijiri medicale.

Minutul 8. Strătilă , Gakos îi plonjează la pucioare și se acordă fault în atac.

Circa 17.000 de spectatori, cu aproximație.

Galeriile se desfășoară în forță, prin scandări, încurajări, bannere și generarea de efecte pirotehnice.

5. Taub șutează la colțul lung dar mingea trece pe lângă colțul din stânga al porții arădene.

Minutul 4. Al doilea corner al timișorenilor, respins cu capul de căpitanul Gligor din careu.

Minutul 3. Manea respinge în corner centrarea lui Birău de pe stânga. Stancu execută scurt lovitura de colț, spre Birău.

Peste 3.000 de suporteri poliști în Peluza Sud, peste 7.000 de spectatori în tribuna I. Arădenii, peste 1.500 în Peluza Nord. Iar la tribuna a II-a spre 4.000 de spectatori. 

Începe UTA Bătrâna Doamnă, prin Curtuiuș și Burlă, arădenii atacând în repriza I spre poarta de la Peluza Nord, ocupată de peste 1.500 de suporteri.

Flavius Biea, proaspăt câștigător de centură pugilistică la nivel mondial în boxul de nivel profesionist a dat simbolic lovitura de începere a întâlnirii. Tânărul performer a salutat pe rând publicul din fața fiecărei tribune și peluze, fiind aplaudat la scenă deschisă. Un campion mondial de loc din Arad și care a continuat la Timișoara…

Sorin Brîndescu a efectuat o singură modificare în 11-le de start față de meciul victorios de acum două săptămâni, 4-1 cu Dunărea, Telescu preluând locul lui Mera în centrul defensivei, ex-căpitanul fiind suspendat.

Cu o jumătate de oră înaintea fluierului de start, circa 2.000 de spectatori în tribuna I, aproximativ o mie de suporteri viola în Peluza Sud, cam 500 de privitori la tribuna a II-a și ceva mai puțini în Peluza Nord, repartizată fanilor oaspeți, care urmează a descinde în stadion, după ce au fost escortați spre ”Dan Păltinișanu” de forțele de ordine pe arterele rutiere ale Timișoarei. Cu certitudine însă vor mai sosi până la ora de start în fiecare dintre tribune și peluze și alți spectatori.

La Timișoara bate vântul destul de puternic.

Echipele…

ASU Politehnica: 1. Markos Gakos – 22. Radu Motreanu, 3. Dănuț Bilia – cpt., 4. Laurențiu Telescu, 13. Carol Taub – 5. Bogdan Nicolescu – 17. Arthur Teut, 7. Daniel Birău, 8. Mădălin Stancu, 10. Răzvan Ghinescu – 18. Ștefan Blănaru.

Rezerve: 23. Victor Gîrlea – 21. Cristian Gălan, 16. Deian Sorescu, 20. Ionuț Vucea, 9. Cătălin Bădăuță, 25. Adrian Ungureanu, 24. Andrei Țugui.

UTA Bătrâna Doamnă: 1. Bogdan Miron – 6. Mevlan Adili, 26. Alexandru Manea, 2. Alin Gligor – cpt., 14. Bogdan Burlă – 18. Sorin Strătilă, 3. Marius Chindriș, 17. Amir Jorza – 19. Dumitru Muntean, 11. Adrian Petre – 7. Marius Curtuiuș.

Rezerve: 12. Alexandru Vasile Barna – 5. Paul Copaci, 13. Ionuț Tănase, 27. Albert Stahl, 30. Gianmarco Piccioni, 20. Norbert Polgar, 15. Robert Vîlceanu.

*****

Exact astăzi, în 21 mai, se împlinește un an de când ASU Politehnica devenea virtual promovată din Liga 3 cu două etape înainte de termen, iar chiar din acel weekend, în entuziasmul anticipativ al elevării în Liga 2, gruparea galeriei viola visa deja cu ochii deschiși mai ales la duelurile cu arădenii. Vor avea să fie sau nu? Pe-atunci, tocmai reveniți pe 2 în play-off-ul Seriei 2 din Liga 2, alb-roșii de pe Mureș mai aveau de jucat alte două etape în zona 1-6, urmate de ”duble” la barajul eșalonului secund și în cel cu a 12-a clasată în Liga 1, netrecut. Așadar aveau să fie iar încă din 12 iunie, după insuficienta revanșă 1-0 cu FC Voluntari, sentimentul a devenit reciproc, și cei de la UTA Bătrâna Doamnă împărtășind aceeași intensă așteptare.

Marile așteptări induc însă în nenumărate cazuri și dezamăgiri direct proporționale, iar acel 1-1 din prima înfățișare pe ruta Arad – Timișoara, găzduită pe ”Motorul”, a lăsat previzibil de dorit din mai multe puncte de vedere, putând liniștit prinde rădăcini în livada cu pomi la care mai bine nu te-ai duce deloc însă nicidecum cu sacul, dar și lăsând clar senzația că e vorba despre o afacere neterminată.

ASU Politehnica și fanii viola revin pe ”Dan Păltinișanu” pentru ultimul meci acasă din Liga 2 în ediția 2016/7, cel tocmai cu UTA Bătrâna Doamnă, arădeni căutând doar victoria în tentativa promovării directe

Și nu-i doar o senzație, ci o certitudine, alimentând implicit din plin orgoliile celei de-a doua înfățișări, programată în această seară pe principala arenă a Timișoarei, ”Dan Păltinișanu”, de la ora 19, când se reia după puțin peste o jumătate de an o dispută lăsată în suspensie de acea bătălie în noroi remizată la unu în după-amiaza duminicii de 13 noiembrie.

Remiză pe-atunci cât un triumf pentru oaspeții nou-promovați de la ASU Politehnica, învingători morali în județul vecin la nord prin a fi deschis scorul și a fi fost egalați abia în ultimele nici 5 minute, după ce rămâneau în frunte chiar și în urma unui penalty ratat la repetarea loviturii.

Remiză prin care arădenii cădeau atunci pe locul 5, sub Sepsi și Olimpia, rămânând totodată la 4 puncte în urma secund clasatei din Brașov, dar mai ales două puncte risipite de UTA BD ce tocmai astăzi și acum fac exact diferența handicapului față de ocupanta poziției a doua, Sepsi Sfântu Gheorghe, cu care elevii lui Laurențiu Roșu sunt altfel la egalitate de meciuri jucate, de victorii sau de goluri primite, în medie sub unul pe partidă.

Implicit, dacă pentru timișoreni este vorba mai degrabă despre o mare ardoare de a încheia cât mai bine reprezentațiile acasă din primul sezon în Liga 2, mai ales că vizitatori sunt arădenii, în schimb pentru UTA Bătrâna Doamnă așteptările se leagă în plus și de planurile promovării directe, încă în discuție dar cu condiții parcă tot mai stricte. Inevitabil, mai toată presiunea psihologică apasă pe umerii vizitatorilor de pe Mureș, ca și condamnați să câștige, altminteri ultimele două săptămâni ale sezonului regulat i-ar putea conduce spre repetarea unui epilog din 2016 pe care l-au detectat pe-atunci ca fiind de evitat.

Dacă lucrurile ar curge pe placul arădenilor, doar alte două meciuri acasă le-ar mai rămâne de disputat iar intrarea în Liga 1 ar fi a lor în urma matematic promovatei Juventus București, însă ultimele indicii ar putea sugera că UTA Bătrâna Doamnă s-ar alege cu parte din furcile caudine ale barajelor de anul trecut, deși tendințele nu se conturează strict pe baza ultimelor rezultate, ci cu trimitere de exemplu tocmai la sus pomenitul 1-1 cu risipă din turul cu nou-promovații de pe Bega.

Iar gruparea în alb-roșu știe deja prea bine ce înseamnă un final de sezon cu duble manșe eliminatorii, pe vremea aceasta în 2016 arădenii fiind în preajma a nu mai puțin de alte 6 întâlniri, inclusiv la modul decisiv, cu prim-divizionare.

Căci vineri tocmai s-a împlinit un an de zile de când UTA Bătrâna Doamnă revenea în urcare pe locul 2 în faza play-off din Seria 2 a ligii secunde, după antepenultima etapă, printr-un 3-1 (1-1) acasă cu Chindia, după ce în prealabil încheia turul zonei 1-6 pe aceeași poziție secundă ca unică trupă neînvinsă și demara returul grupei I valorice prin a trece în frunte, chiar și peste Gaz Metan, doar pentru a plana imediat mai apoi direct pe 3, după întâiul eșec, cu 4-0 la Mediaș, în runda corespondentă din campania precedentă acestei a 35-a etape ce se încheie astăzi.

Apoi, în 22 mai, primele 3 clasate, Gaz Metan, UTA BD, contra celor din Mioveni, respectiv Chindia  triumfau acasă pe linie cu 1-0, status-quo, menținut și după căderea de cortină din 28 mai 2016, când arădenii triumfau cu 3-2 la Brașov și egalau la puncte fruntașa nou-promovată din Mediaș, târgoviștenii rămânând la unul în urmă.

Ceea ce a urmat este și mai lesne de reamintit și se știe mult prea bine, marele echilibru din Seria 2 transpunându-se apoi și în barajul ocupantelor poziției a doua din grupele estică respectiv vestică, 3-1 pentru Dunărea la Călărași pe 1 iunie și 4-1 după reprize de prelungire pentru UTA Bătrâna Doamnă în returul din 4 iunie de la Arad, ceea ce i-a apropiat pe elevii lui Nagy Roland la 180 de minute de Liga 1, consumate nefast în manșa I, 3-0 pentru FC Voluntari pe 8 iunie în Ilfov, respectiv prin înlăturarea apei în revanșa de pe ”Motorul” și cu targa, 1-0 de consolare pentru foarte merituoșii nou-promovați din Liga 3.

Ce va fi acum și în ce măsură ar putea evita arădenii rutele ocolitoare și cu obstacole spre Liga 1? Foarte multe depind în primul rând de deznodământul duelului retur de pe ”Dan Păltinișanu”, mai apoi UTA Bătrâna Doamnă având partide acasă cu CS Balotești, joi de la ora 17,30, la încheierea intermediarei din noua săptămână, respectiv cu Chindia, în primul weekend din iunie, după ce duminica viitoare, în penultima rundă, va sta. Sepsi, pe de altă parte, la adăpostul celor două puncte în plus, are tot două ultime apariții acasă și una afară, marți de la ora 15,30 la Sfântu Gheorghe cu brăilenii, duminică la Ghermănești cu Metalul Reșița și la început de iunie acasă cu CS Mioveni, cu mențiunea că nou-promovații din județul Covasna au fost mai tranșanți în disputele directe cu cei de pe malurile Mureșului, 4-1 pe 1 octombrie în curbura Carpaților respectiv 2-1 pentru secund clasații din 2016 în revanșa din 15 aprilie.

Victorie arădeană în urmă cu 6 etape fără de care UTA Bătrâna Doamnă nu și-ar fi putut realimenta cu adevărat ambițiile de promovare. Pe-atunci, formația în alb-roșu sărea peste cei din Brașov, pe locul 4, și se apropia la un punct de învinsa sa din Sfântu Gheorghe, egalând-o totodată pe CS Mioveni. A urmat o cursă aproape umăr la umăr, Sepsi trecând cu 2-1 acasă de ASU Politehnica iar arădenii cu același scor de liderul Juventus, la București, iar apoi ambele se impuneau și cu 2-0, cei din Covasna la Balotești iar alb-roșii la Șiria cu Olimpia. Ulterior, cât Sepsi a stat fără să acumuleze puncte, arădenii au cedat cu 1-0 la Călărași, după care cei din Sfântu Gheorghe au remizat la Târgoviște iar elevilor lui Roșu le-au intrat 3 puncte în cont la ”masa verde”, aspect valabil pentru Hadnagy&Co runda trecută, când UTA Bătrâna Doamnă a galopat în căderea de cortină a etapei, 6-0 la Clinceni. Scor pe măsura eficienței celui de-al doilea atac ca număr de goluri marcate în Liga 2 după promovata Juventus, semnal de alarmă în tabăra timișorenilor în condițiile în care doar Foresta, dintre cele 12 clasate care o devansează ierarhic pe ASU Politehnica, are mai multe goluri primite…

În plus, timișorenii nu dispun duminică seară nici de serviciile lui Ioan Mera, fundaș cooptat în iarnă și ajuns anul acesta și căpitan în alb-violet dar suspendat la ora duelului cu UTA BD, pe terenul căreia elevii lui Sorin Brîndescu se aliniau în noiembrie cu o modificare de la o rundă la alta în centrul defensivei, Telescu preluând ștafeta de la Gălan, alături de Motreanu, Bilia și Taub, ca unică schimbare într-un 11 de start altfel menținut după ceea ce era pe-atunci cea mai bună serie de rezultate a celor de pe ”Știința” de la promovare, și-anume 1-1 acasă cu Olimpia, 3-2 la Călărași și 2-0 pe teren propriu cu Unirea Tărlungeni. Similar, și-atunci, și-acum Gakos&Co au strâns 7 puncte din cele 3 apariții prevestind disputa cu arădenii, în retur prin depășirea liderului Juventus cu 2-1, remiza 1-1 la Satu Mare și mai recentul 4-1 pe ”Știința” cu Dunărea, urmat de un weekend liber.

Paradoxal, ASU Politehnica revine pe ”Dan Păltinișanu” tocmai după ce și-a dat drumul cu bune rezultate pe gazonul Bazei I – UPT, unde prin ultimele 3 victorii a încheiat cu un bilanț pozitiv seria celor 11 apariții în campionatul Ligii 2, 5 3 3 18-11 și 18 puncte adjudecate pe ”Știința”, în contrast cu tentativa nereușită de acomodare la rigorile eșalonului secund pe largul oval de pământ și beton, la sfârșitul verii lui 2016: 5 jocuri, câte o victorie și o remiză dar și 3 înfrângeri, 9-11. Ultim eșec, 1-3 în etapa a 9-a pe 24 septembrie, de la 1-0 la pauză cu Luceafărul Oradea, în urma căruia alb-violeții mai reveneau pe ”Dan Păltinișanu” doar sub lucșii nocturnei 16-imilor de finală din Cupa României, 0-3 cu prim-divizionara Pandurii acum aproape 7 luni, pe 25 octombrie.

Mult mai plăcute amintiri le aduceau ”violeților” și galeriei lor arena ”Dan Păltinișanu” la ora savurării în ultima apariție acasă în Liga 3 promovarea deja adjudecată cu câteva zile înainte, mai exact pe 21 mai 2016, dată de la care astăzi se împlinește un an. Era un weekend în care ASU Politehnica triumfa cu 2-1 vineri la Ișalnița, cu CS U Craiova 2 SA, iar parafa intrării în eșalonul imediat superior era aplicată 24 de ore mai târziu, în sâmbăta de 21, prin rezultatele CS Ineu – Metalurgistul Cugir 1-0 și Performanța Ighiu – CSM Lugoj 0-1.

Pe de altă parte, și arădenii sunt legați de plăcute amintiri recente din descinderi în județul Timiș, la Lugoj promovând în urmă cu 3 ani în Liga 3 iar la Becicherecu Mic asigurându-și după numai un sezon, pe 22 mai 2015, în urmă cu două primăveri, intrarea în Liga 2, printr-un 0-0 în lupta directă cu CS Nuova Mama Mia.

Într-adevăr, pe oponentele de astăzi le-au purtat recent pașii cu destulă obidă și la nivelul ”Diviziei D”, fiind vorba despre grupări care au și promovat dintr-un foc din Liga 3, și iată așadar aspecte care și leagă și întrepătrund alb-violetul și alb-roșul de pe fâșia vestică a țării, mai mult decât le desparte aproape în egală măsură distanța ”de centru”, cu ale sale complicații induse. De unde că în primul rând și mai presus de toate acest duel fotbalistic Timișoara – Arad ar trebui să fie cel al respectului de sine dar și reciproc prin prisma tradiției și gloriei de altădată a celor două orașe pol de referință pe harta sportului rege din România. Numai și numai astfel, ca un exemplu demn de urmat la nivel național, ar trebui să se reînnoade rivalitatea fotbalistică din vestul țării, iar cea de-a doua înfățișare ar constitui oportunitatea unui pas pozitiv în acest sens, ștergând totodată cu buretele rateul primei înfățișări din noiembrie, unul pe marginea căruia Sporttim remarca de departe în nota cea mai adecvată și potrivită, sec, concis și fără a băga în seamă toate trepidantele trăiri pro și contra din pregătirea jocului, din ziua plină cu multe și mari minusuri pe linie a meciului, precum și cele ulterioare: ”Mult zgomot pentru nimic!”

De dorit să fie altceva, ca semn al acumulării de experiență, cultură și erudiție sportivă.

Centralul de astăzi, Marcel Bîrsan din București, asistat de Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Mihai Marius Marica (Bistrița), rezervă fiind Sergiu Popa (Aiud) iar observatori Cristian Petropoulos (Alba Iulia) și Tamas Zoltan (Odorheiu Secuiesc).

Pentru conformitate, pe 13 noiembrie marcau Blănaru în minutul 70, când relua din apropiere o minge în urma unui corner executat de Stancu, respectiv Andor în minutul 88, cu un şut la colţ de la marginea careului mare, UTA Bătrâna Doamnă smulgând remiza în alcătuirea Miron – Polgar (min. 58, David), Filaret, Gligor (cpt.), Burlă – Strătilă (min. 46, Copil), Chindriş, Tănase (min. 82, Covaci), Andor – Tabarcea, Curtuiuş.

Laurenţiu Roşu i-a mai avut atunci pe bancă pe Barna, Costin, Jorza și Celea iar ASU Politehnica a plecat neînvinsă de pe ”Motorul” cu Gakos – Motreanu, Bilia (cpt.), Telescu, Taub – D. Constantinescu, Stancu, Birău (min. 87, Ştefanovici), Ghinescu (min. 64, Blănaru) – Mărgărit (min. 46, Teuţ) și Bădăuţă, antrenorul Sorin Brîndescu mai avându-i pe bancă pe A. Constantinescu – Todorov, Giuricici și Dănăricu.

Ultimele rezultate din etapa a 35-a, clasamentul la zi și programul intermediarei din runda a 36-a, în care ”violeții” joacă miercuri de la ora 18 la ACS FC Academica Clinceni, pe coloana dreaptă.

În Liga 3, UTA Bătrâna Doamnă II tocmai a cedat ”lanterna roșie” pe care o deținea și peste pauza de iarnă după turul Seriei a IV-a prin a triumfa alaltăieri tocmai la Timișoara, pe CFR, 2-0 (2-0) cu mai sus amintita CS Nuova Mama Mia, grupare timișeană plasată penultima după sezonul de toamnă și tot cu două puncte avans în fața arădenilor, dar ajunsă acum ultima în ierarhie, cu un punct în urma ”satelitului” de pe Mureș. Rezultatele din C4, clasamentul actualizat și programul rundei finale, de vineri, tot pe coloana dreaptă. De notat și că juniorii arădeni vor juca la început de iunie pentru ”bronzul” național atât în Liga Elitelor U19, contra lui LPS Satu Mare, cât și în Liga Elitelor U17, cu ACS FC Ardealul Cluj, dar nu mai înainte de a deschide seara finalei Cupei României de pe ”Ilie Oană” din Ploiești, dintre Astra și FC Voluntari, prin a disputa cu FC Viitorul ultimul act cu trofeul pe masă al Cupei României U19, sâmbătă 27 mai de la ora 17.

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: