LIVE TEXT din C4: între neînvinse din prima etapă. Mama Mia – Național Sebiș 0-1: Unguru 65

Liderul Naţional Sebiş, cu a treia victorie la rând în deplasare, întrerupe seria de 4 succese a alb-roşilor lui Mama Mia, care suferă al doilea eşec pe CFR în 6 săptămâni: 0-1. Revenim cu declaraţii şi imagini…

94. Perju-Silaghi încearcă în van să smulgă un penalty, arbitrul nu se lasă influenţat. Mama Mia protestează.

93. Şi Stegaru în locul lui Mihuţă.

Patru minute de prelungiri.

Finish cu Mama Mia în ofensivă dar înaltul portar al Naţionalului e la post.

88. Centrare Radu de pe stânga, Bîrză reluând cu capul la rădăcina barei. Portarul deturnează în corner.

86. Stupu, cartonaş galben.

85. Lazea şi Todorov, cartonaş galben.

80. Niţă în locul lui Nicoară.

77. Lazea în locul lui Unguru.

76. Cherecheş, cartonaş galben. Fault asupra lui Radu.

75. Iese Bîrză şi intră Tăbăcaru, iar în locul lui Artimon, Jichici. 

Minutul 68. Perju-Silaghi n-ajunge la o centrare expediată de Bîrză.

Scor meritat în raport cu aspectul jocului.

Minutul 65: 0-1. Daniel Unguru, de la 7 metri lateral stânga, pe jos, la colţul lung. După o trimitere pe jos, pe partea stângă, dinspre centrul terenului. A driblat unul, doi jucători şi a şutat pe jos.

63. Lovitură liberă pentru Mama Mia, de la 25 de metri. Gol… turcesc. Ofsaid la Luţă. Centrare Radu.

62. Şutul lui Luţă de la 18 metri, pe jos, trece de puţin pe lângă poartă.

61. Lovitură liberă executată de Mihuţă şi Miklos prinde.

60. Luţă, pentru un fault, iar Negruţ pentru proteste, primesc cartonaşe galbene.

58. La oaspeţi intră Călin în locul lui Rus.

56. Radu, şut de la 20 de metri, prins pe mijlocul părţii.

O uşoară dominare a vizittorilor, până în minutul 55, cu 3 cornere, executate de Cherecheş şi Mihuţă, de pe ambele părţi.

Mama Mia începe partea a doua. Fără înlocuiri…

Pauză, 0-0.

44. Radu, lovitură liberă de la 35 de metri, peste bară.

Câte un corner de fiecare parte, dar fără rezultat…

35. Lovitură liberă prin Zoran Radu şi portarul respinge destul de greu de lângă bară. Era în diagonală, executată cu pământul…

Joc foarte disputat pe un timp destul de rece.

32. Stupu respinge cu capul „libera” gazdelor dar era oricum ofsaid.

31. Bîrză, acţiune pe flancul drept. Centrare şi din 8 metri Perju-Silaghi reia cu capul peste transversală: cea mai periculoasă fază a gazdelor.

29. Perju-Silaghi, de la 17 metri, „liberă” în zid.

22. Avramescu, şut de la 25 de metri, la semiînălţime, şi o robinsonadă a lui Miklos. Balonul ajunge la Velici dar faza se răceşte.

20. Avramescu, cartonaş galben: fault la mijlocul terenului.

Proteste vehemente ale staff-ului tehnic al gazdelor, în minutul 18, la un fault asupra lui Zurbagiu, astăzi căpitan.

17. Prim corner al partidei. Pentru Mama Mia. Execută Radu. Cherecheş respinge cu capul.

ASU Politehnica, la meci. Peste 100 de spectatori pe CFR. Joc disputat cu mare ardoare. Ambele echipe sunt îndârjite.

14. Şut al lui Negruţ de la 17 metri, pe lângă poartă.

10. Prim cartonaş galben: Perju-Silaghi, fault la mijlocul terenului, asupra lui Mihuţă.

6. Radu, lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta. Bârză reia cu capul de la 7 metri, la rădăcina barei. Portarul prinde în 2 timpi.

4. Cherecheş, retras pe margine, pentru îngrijiri medicale.

3. Contraatac prin Negruţ. Ioan Bârză nu reia precis cu capul iar Zoran Radu trimite din careu peste transversală.

Minutul 2. Zurbagiu, respingere cu capul la lovitura liberă a sebişenilor.

Naţional începe spre calea ferată prin Unguru şi căpitanul Velici.

Rosenblum, Cherecheş, Mihuţă, Rus, Velici şi rezerva Dăruială, între tinerii cooptaţi de Naţional din fotbalul timişorean.

Mama Mia, fără căpitanul Telescu – suspendat 3 etape, şi Radu Motreanu, un alt fundaş, selecţionat pentru România U17. Iar Ştefănescu – accidentat. 

Mama Mia (în roşu complet): 29. Robert Miklos / 2. Andrei Mărginean, 5. Miodrag Todorov, 6. Costel Zurbagiu – cpt., 7. Patrick Niţă, 9. Ioan Bârză, 10. Zoran Radu, 11. Dan Perju-Silaghi, 18. Dumitru Adrian Negruţ, 22. Roberto Artimon, 35. Vasile Luţă.

Rezerve: 13. Alin Culda / 4. Cosmin Saizu, 25. Petrişor Jichici, 89. Flavius Cioancă, 94. Cristi Tăbăcaru, 97. Vlad Nicoară.

Naţional Sebiş (alb): 95. George Pădurean / 2. Michel Rosenblum, 8. Alexandru Avramescu, 13. Mircea Stupu, 5. Alin Neacşu, 76. Alexandru Cherecheş, 18. Sebastian Susan, 19. Ionel Mihuţă, 9. Daniel Unguru, 11. Răzvan Rus, 10. Gelu Velici – cpt.

Rezerve: 1. Cosmin Mersca / 20. Răzvan Stoian, 16. Gabriel Oiţă, 7. Cosmin Călin, 4. Andrei Dăruială, 6. Cristian Stegaru, 14. Florin Lazea.

Aici, în direct de pe stadionul CFR din Timișoara, unul dintre cele 5 jocuri programate vineri de la ora 15 în cadrul etapei a șaptea din Seria a IV-a a Ligii a treia la fotbal, opunând două fruntașe care din prima etapă, când cedau pe teren propriu, n-au mai cunoscut gustul înfrângerii: CS Nuova Mama Mia – Național Sebiș.

Vizitatorii din Sebișul arădean descind pe malurile Begăi în calitate de lideri ai seriei, după un șir de 4 victorii urmând unui start cu două apariții fără gol marcat, pe când gazdele în alb-roșu de la Mama Mia au pus cap la cap tot patru succese la rând, diferența constând în faptul că dacă pe teren propriu au primit câte un gol, în deplasare s-au impus la zero. Iar diferența în ierarhie între cele două formații este de numai un punct, în defavoarea timișenilor, care au un meci mai puțin disputat, stând în urmă cu 3 etape, dat fiind numărul impar de cluburi din serie.

Mama Mia – Național constituie și o reeditare a duelului la vârf din sezonul trecut, în care ambele grupări au tras în cele din urmă fără succes la câștigarea seriei, UTA Bătrâna Doamnă promovând în B2. Dacă la final cele două cluburi au fost despărțite de două locuri și 3 puncte în clasament, timișenii sfârșind pe 2 iar cei din Sebiș chiar și sub Vulturii Lugoj, în schimb în campionat departajarea n-a putut fi făcută, în tur consemnându-se un 1-1 în județul Arad iar în retur un 0-0 pe 24 aprilie 2015 la Becicherecu Mic.

De fapt, Mama Mia n-a trecut acasă nici în precedentele întâlniri din Seria 5 cu Național Sebiș, înregistrând un 0-0 pe 27 august 2010 și chiar pierzând cu 1-2 tot în prima etapă, dar a returului, pe 17 martie 2012.

De astă dată, elevii lui Sorin Bălu și Narcis Petre au de-a face cu o formație vizitatoare încă neînvinsă în deplasare, unde a remizat 0-0 în etapa a II-a, la prima ieșire, la Motru, și a câștigat apoi cu 1-0 la Ighiu și cu 3-1 la Deva, așadar în fief-ul unor nou-promovate, bune rezultate afară ce au fost pigmentate cu triumfuri cu 1-0 pe teren propriu, cu CS Ineu și CS U II Craiova, dar doar după ce debutul de campionat survenea sub spectrul unui 0-2 pe teren propriu cu CS FC Hunedoara.

Și mai clar acasă pierdea Mama Mia în acea rundă inaugurală, 2-5 cu Metalurgistul Cugir, care se instala astfel prim lider al seriei, postură preluată din etapa a treia de ASU Politehnica Timișoara, care a fost detronată la rândul ei, în weekendul trecut, în care a stat, de Național Sebiș.

Se confruntă așadar al doilea cel mai prolific atac al seriei, autor a opt goluri în 3 apariții pe CFR, incluzând victoriile recente cu 3-1 cu ACSO Filiași și Pandurii II, cu cea mai impenetrabilă defensivă a seriei, care a încasat un singur gol în ultimele 5 apariții. Jocul va fi arbitrat de o brigadă din județul Alba, cu Vasile Rodină la centru, observatori federali fiind Ion Lupșa, din Caransebeș, și Lucian Glogoviceanu (Reșița).

Tot de la ora 15 se mai joacă și meciul CSM Lugoj – Minerul Motru, timișenii venind la rândul lor după o identică serie de 4 victorii, ce îi plasează tot cu un punct în urma Naționalului Sebiș, pe când sâmbătă de la ora 15 meciul ASU Politehnica – Minerul Motru va fi difuzat și acela în comentariu LIVE TEXT de Sporttim.

CS Millenium Giarmata stă în această etapă.

* Programul complet al rundei, ierarhia la zi și desfășurătorul etapei viitoare, pe coloana dreaptă, a clasamentelor. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: