LIVE TEXT din C4, pe CFR: penultima contra liderului. Mama Mia – Național Sebiș 2-1 (1-0): Radu 19, Dumiter 53 / Susan 59

Mama Mia întrerupe o serie de 3 eșecuri în campionat printr-un 2-1 administrat pe merit liderului CS Național Sebiș, învins a doua oară la rând. Revenim cu declarații și fotografii.

La Mama Mia iese Matiș și intră Ciobanu.

Se reia cu minge de arbitru…

90+2. Mama Mia, lovitură liberă, în zid. Balonul lovește un jucător. Este necesară intervenția medicului. Sturz a șutat tare și Stupu a fost făcut K.O.

Dumiter, cel mai faultat astăzi. Insistă, recuperează…

Se intră în cele 3 minute de prelungiri.

Dominare sterilă a sebișenilor, cu contraatacuri timișene. Pasă expediată de Jairo dar se semnalizează ofsaid.

85. Gazdele putea marca al 3-lea gol. Jairo, pe dreapta, îi pasează lui Matiș, care continuă spre Dumiter. Retrimitere lui Matiș, care, de la 14 metri, din fața portarului, trimite mult peste transversală.

81. Radu, cartonaș galben. Întârzie repunerea balonului în joc, la o lovitură liberă a Naționalului de la 35 de metri.

78. Filip centrează pe jos, Matiș e aproape de cel de-al treilea gol dar portarul prinde totuși în 2 timpi, după ce inițial se bâlbâie.

Și lovitură liberă de la centrul terenului pentru CS Național. Respinsă în aut de Mama Mia.

76. Ovidiu Filip, în locul lui Zoran Radu: a doua înlocuire la gazde. Schimbă și oaspeții: Ciocan în locul lui Avramescu.

75. Ponce, cap la lovitura liberă a lui Radu de la 25 de metri lateral dreapta.

73. Nouarul Matiș, faultat de Fuchs.

71. Dumiter, singur la 16 metri, dar centralul indică fault în atac. Banca lui Mama Mia ”sare”.

Vizitatorii domină după reducerea din handicap. Dispun de mai multe lovituri de colț.

Iar la oaspeți iese Mihuța și intră Fuchs.

Minutul 59, 2-1. Gol Național. Susan, de la 17 metri, direct în vinclu, din lovitură liberă.

57. Iese Jairo, intră Ponce. Primă schimbare a meciului.

Un 2-0 pe măsura jocului practicat de gazde în fața liderului.

Minutul 53: 2-0 Mama Mia, prin Dumiter. Din careul de 6 metri, cu piciorul, la o centrare pe jos de pe dreapta. Inițial, Jairo îl lansa de la mijloc pe Radu.

51. Radu, tot de la 20 de metri, în zid, la altă lovitură liberă. Faultat, Dumiter.

49. Lovitură liberă de la 20 de metri, executată de Jairo în zid.

47. Mihuța șutează pe jos de la 16 metri și Culda reține. Oaspeții solicită henț în careu, cum că balonul ar fi fost atins cu mâna pe traiectoria sa spre buturi.

CS Național începe repriza a II-a. Nici o modificare în formații.

INFO. La pauză, în celălalt meci al etapei jucat astăzi în județul Timiș, CS Millenium – ACS Poli 2-1 la Giarmata, Mailat deschizând scorul în minutul 7, dar gazdele răsturnându-l spre finalul reprizei I, prin Trifu în minutul 37 și Filip, cu un autogol, în minutul 44. La Deva, CNS Cetate – Ripensia 0-0 după 45 de minute. Iar în derby-ul Diviziei D Timiș, locurile 1 cu 2, Pobeda – ACS Dumbrăvița 0-0 la pauză la Dudeștii Vechi…

Pauză pe CFR, 1-0.

45. Matiș respinge cornerul executat de vizitatori.

43. Decarul Mihuța, lovitură liberă de la 17 metri în zid, deviată în corner.

40. Sturz, de la gazde, cartonaș galben pentru un fault asupra lui Susan.

37. Dumiter pleacă spre poartă, intră în care și șutează pe centru, portarul reținând.

36. Cap Rebenciuc de la 7 metri, puțin peste transversală, la centrarea lui Sturz de pe stânga.

32. Saulescu, șut de la 16 metri. Culda prinde în 2 timpi.

30. Susan, cartonaș galben, pentru simulare. La 16 metri de buturi, perpendicular.

24. Altă lovitură liberă pentru Mama Mia. Execută Radu de la 17 metri lateral stânga. Reia Albert cu capul dar Siminic respinge peste bară. Corner, prin Radu iar același Albert deviază cu capul dar vizitatorii resping… Fault în atac.

Minutul 19, 1-0 Mama Mia. Radu, cu un șut de la 16 metri la colțul lung, în dreapta portarului. De pe dreapta, din colțul careului mare. Șut la semiînălțime, la care Matiș a căutat să devieze cu capul, fără a atinge balonul.

18. Prim cartonaș galben: Cîrstoiu. Pentru un fault asupra lui Dumiter, la 18 metri de poartă.

15. Marius Ion, cu cea mai periculoasă fază a oaspeților. De la 8 metri, direct spre vinclu, după o centrare a lui Suciu de pe dreapta, dar balonul trece peste transversală.

13. Prim corner al gazdelor: Radu execută dar Toma nu ajunge balonul.

10. Susan, șut de la 17 metri, puțin pe lângă bara din dreapta lui Culda.

9. Matiș îl deschide pe dreapta pe Radu, care pleacă spre poartă și centrează pe jos dar goal-keeper-ul prinde balonul în fața lui Dumiter.

6. Lovitură liberă de la 17 metri, pentru Național. Mihuța șutează, balonul fiind respins până la Avramescu: șut de la 14 metri, în dreapta portarului, dar pe lângă buturi.

3. Național, prim corner al partidei, prin decarul Mihuța.

În tribună, și Sorin Bălu cu Narcis Petre, foști antrenori ai celor de la Mama Mia.

Minutul 1. Dumiter, prim șut pe poartă, de la 18 metri, pe jos, goal-keeper-ul prinzând. Gazdele, în alb-roșu. Vizitatorii, în albastru.

Matiș și Dumiter dau startul pentru Mama Mia, atacând în repriza I spre poarta de la tabela de marcaj dinspre căile ferate.

Terenul, puțin cam moale. Timp frumos, cu soare. Adie ușor vântul. În tribună, 12 spectatori.

Mama Mia (antrenor Cosmin Stan; 3-4-2-1): 13. Alin Culda – 22. Adrian Sturz, 18. Marius Toma, 19. Alex Albert – 10. Zoran Radu, 5. Dinu Rebenciuc – cpt., 6. Costel Zurbagiu, 3. Ionel Dragu – 16. Aquino Jairo, 7. Ioan Dumiter – 9. Claudiu Matiș.

Rezerve: 12. Alex Ciui – 21. Ovidiu Filip, 11. Denis Ciobanu, 8. Mihai Stancu, 20. Dragoș Croitoru, 17. Alin Pricop, 15. Heriberto Ponce.

CS Național Sebiș (antrenor Călin Cojocaru): 97. Ionuț Domșa – 10. Ionel Mihuța, 17. Cornel Suciu, 13. Mircea Stupu, 18. Sebastian Susan, 4. Gabriel Siminic – cpt., 8. Alexandru Avramescu, 3. Monel Cîrstoiu, 7. Dragoș Saulescu, 11. Angelo Iuga, 25. Marius Ion.

Rezerve: 1. Emanuel Fișteag – 16. Igor Basic, 14. Darius Ciocan, 15. Daniel Clej, 20. Alin Roman, 5. Marian Fuchs, 19. Cristian Samoilă.

***

S-a ajuns deja și la etapa ce marchează mijlocul turului în Seria a IV-a din Liga 3 iar în cadrul rundei a șaptea, vineri de la ora 15, pe CFR, se întâlnesc două grupări care nu doar o singură dată în acest deceniu au tras fără succes la câștigarea campionatului, ca notabile protagoniste de regularitate în această grupă vestică, una dintre ele, gazda Mama Mia, ajungând însă pentru al doilea sezon la rând să alunece tot mai mult de la statutul de vicecampioană în 2015 dar în schimb să se și bucure în ultimele săptămâni de parcursul în Cupa României, în care a urcat până în 16-imi, iar cealaltă, vizitatoarea CS Național Sebiș, venind după prima înfrângere în urma unui debut perfect, cu 5 triumfuri pe linie ce au ținut-o pe locul I după etapele 1, 4, 5 și 6 iar pe 2 după rundele a doua și a treia.

Liderul poposește așadar la Timișoara, pe stadionul din preajma Gării de Nord, fiind al doilea meci consecutiv găzduit de CS Nuova Mama Mia în care o grupare din județul Arad are calitatea de oaspete. În urmă cu zece zile, UTA Bătrâna Doamnă descindea pe CFR și era eliminată cu 1-0 din faza a patra a Cupei României, însă astăzi nu mai este vorba despre un joc eliminatoriu, ci despre unul pe puncte, capitol la care roșu-albii din Becicherecu Mic sunt în mare suferință, cu doar 3, adjudecate în urmă cu 4 etape printr-un 3-0 acasă cu ultima clasată, Millenium Giarmata.

De-atunci, Mama Mia a pierdut cu 3-2 la Galda de Jos, usturător pe CFR, cu 2-5 în fața lui ACS Poli II, și cu 4-0 vinerea trecută la Pandurii II, având cel mai slab golaveraj al seriei și cele mai multe goluri primite, în medie aproape 3 pe meci, pe penultimul loc în clasament. Timișenii au mai cedat în plus acasă la scor și Unirii Alba Iulia, cu 0-3 la chiar prima apariție, pe când Național Sebiș s-a remarcat prin a învinge în fiecare deplasare, tot în Timișoara, la Ripensia, cu 3-0, iar în propriul județ cu 2-1 la UTA Bătrâna Doamnă II respectiv Cermei, de fiecare dată fiind vorba despre ieșiri pe terenul unor formații care anul trecut nu evoluau în C4.

Național a avut însă șocul ei, săptămâna trecută, la premiera de a nu înscrie, echivalând cu pierderea primelor puncte într-un mai puțin așteptat 0-1 acasă cu Unirea Alba Iulia, ceea ce a adus o altă grupare din județul Alba, pe ACS Industria, la egalitate de puncte în frunte cu gruparea arădeană din Sebiș. Iar în plus, CS Național s-a ales din acel eșec și cu suspendarea pe o etapă a lui Michel Rosenblum.

Interesant este că și anul trecut Mama Mia și Național s-au întâlnit tot în etapa a 7-a pe CFR, în ceea ce avea să rămână ultimul joc găzduit în Timișoara de alb-roșii înaintea revenirii pentru restul acelui sezon la Becicherecu Mic, adjudecat de cei din Sebiș cu 0-1, arădenii urcând atunci primii, cu un punct avans față de ASU Politehnica Timișoara, violeți având un meci mai puțin disputat, pe când timișenii sufereau doar al doilea eșec, și după 4 victorii. Altele sunt acum datele problemei.

Astăzi mai joacă de la ora 15 și Ripensia, în deplasare la Deva, dar și CS Millenium și ACS Poli II, într-un meci direct la Giarmata, al șaselea duel timișean din cele 10 ale turului. Iar sâmbătă de la ora 15, CSM Lugoj, la Cermei, tot mâine găzduind partide și ACS industria respectvi UTA BD 2. Etapa viitoare, Mama Mia va ieși în deplasare în județul Alba, pentru partida cu Performanța Ighiu, după care va găzdui întâlnirea de Cupa României cu Astra Giurgiu joi 27 octombrie de la ora 16.

Arbitrează pe CFR aiudeanul Sergiu Popa, asistat de Epure (Orlat) și Nagy (Mediaș).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: