LIVE TEXT din etapa I în C4. ASU Politehnica – Minerul Motru 3-0 (1-0): Gălan 36 – penalty, Birău 62, Vucea 74. Peste 1.000 de spectatori. Bare, Ghinescu și Bădăuță, în 44 și 45

ASU Politehnica debutează în C4 cu un succes la un scor de forfait: 3-0 (1-0). Revenim cu declarațiile…

85. Portarul reține dinspre vinclu ”libera” lui Stancu.

84. Dorin Codrea în locul lui Rebenciuc.

81. Tulcan în locul lui Ghinescu.

80. Cartonaș galben lui Dicu, pentru un fault asupra lui Vucea, scăpat pe dreapta.

75. Intră Gavrilescu și iese Schinteie.

Minutul 74: 3-0. Vucea, cu latul, de la vreo 8 metri, la colțul lung, după o pătrundere pe dreapta. Vucea, care intra nu demult. Împărtășește bucuria golului cu Leo Naidin. S-a dus glonț la ex-căpitanul violeților. E acolo și Adi Ilie.

72. Lovitură liberă de la 17 metri pentru oaspeții de la Minerul. Bine executată, jos lângă bară. Valentin Hanu, cu numărul 17 și 5 pe șort. Burtic deviază.

66. Vucea intră în locul marcatorului Birău.

La bustul gol, fanii scandează în continuu. ”Timișoara!” și ”Poli!”

Minutul 62: 2-0. Incursiune pe stânga a lui Taub, centrare pe jos iar Birău reia de la 6 metri cu latul pe mijlocul porții.

Și un alt banner: ”Europa europenelor”.

60. Iese Bădăuță, intră Stancu.

57. Intră Buga, iese Cruceru.

55. Ghighilicea scapă singur spre poartă și de la 14 metri șutează pe lângă stâlpul din dreapta al lui Burtic.

Momentan, nici o înlocuire.

Minerul Motru, în roșu-negru.

Banner mare al galeriei: ”În ciuda multor piedici, am ajuns tot mai puternici!”

*

45. Transversală Bădăuță, cu un șut de la marginea careului. Asistența a văzut… gol. Pauză, 1-0. Și 2-0 la bare. 

44. Bară! Aproape de vinclu. Ghinescu, șut de la 25 de metri.

43. Nicoloff primește scurt de la Cruceru și șutează în zid.

42. Bilia îi trimite acasă lui Burtic, care prinde balonul. Indirectă pentru Minerul, de la 6 metri.

41. Birău, cartonaș galben. Fault la centrul terenului, tot asupra lui Schinteie.

Minutul 36, 1-0, din penalty. Fault Tudoran, tot asupra lui Ghinescu. Gălan execută pe jos, în dreapta portarului.

35. Hanu, cartonaș galben. Fault asupra lui Ghinescu.

34. Rebenciuc, prim cartonaș galben. Fault la mijlocul terenului asupra lui Scinteie.

31. Giuricici, de la 17 metri, puțin pe lângă bara din stânga.

Acum, circa 1.000 de spectatori.

25. Centralul invită echipele la pauza de hidratare.

24. Rebenciuc, lovitură liberă de la 25 de metri, pe jos, reținută de portar.

21. Corner scurt, Birău pentru Ghinescu. Centrare în fața porții. Gălan, cu capul de la 6 metri, pe jos, dar mingea trece pe lângă bara din dreapta.

17. Contraatac rapid al Minerului pe centrul terenului, purtat solitar de Ghighilicea, care intră în careu. Burtic îi iese în întâmpinare cu prețul unei accidentări. Șut pe lângă poartă. Cea mai mare ocazie a motrenilor.

16. Ghinescu insistă la un balon ce părea pierdut și smulge un corner. Al treilea pentru gazde.

10. Ghinescu acționează și centrează de pe stânga, în fața porții, iar Dragoș e la un pas de autogol. Corner Birău iar Ghinescu șutează de la 8 metri, balonul fiind respins de Tudoran de pe linia porții. Ocazia jocului!

Primă ocazie, pentru vizitatori. Hanu driblează 2 adversari, intră în careu și de la 14 metri șutează pe lângă colțul lung.

Lovitura de începere o au alb-violeții, atacând către Căminul MV.

Peste 500 de spectatori pe ”Știința”.

Și un banner ”Fan Club Minerul Motru… Mereu prezent!”, în spatele porții gorjenilor.

Extrem de cald la Timișoara, motiv pentru care, cu 20 de minute înainte de start doar circa 15 fani se regăsesc laolaltă în poziția ocupată de galerie. Mai mulți, peste 50 de privitori, la umbră…

Echipele…

ASU Politehnica Timișoara: 1. Paul Burtic / 6. Alexandru Contescu, 3. Dănuț Bilia, 21. Cristian Gălan – cpt., 13. Carol Taub / 5. Dinu Rebenciuc, 7. Alexandru Birău, 11. Marco Giuricici, 24. Andrei Țugui, 10. Răzvan Ghinescu, 9. Alexandru Bădăuță.

Rezerve: 23. Robert Rogojină / 4. Narcis Damian, 8. Mădălin Stancu, 22. Dorin Codrea, 25. Alexandru Rus, 17. Flavius Tulcan, 20. Ionuț Vucea.

Minerul Motru: 1. Nicușor Dănică / 20. Gheorghe Tudoran, 3. Andrei Dicu, 2. Dragoș Iclănzan, 4. Ion Schinteie, 10. Răzvan Nicoloff – cpt., 8. Gabriel Cruceru, 17. Valentin Hanu, 19. Silviu Pruteanu, 11. Claudiu Ghighilicea, 14. Andrei Cerbu.

Rezerve: 12. Mirel Gorun / 6. Cosmin Nueleanu, 13. Adrian Stroescu, 7. Gabriel Buga, 9. Mădălin Vrîncuț, 15. Dănuț Colareza, 18. Cosmin Gavrilescu.

Antrenor: Ion Alecu.

Arbitri: Dorin Petru Voina (Reșița) / Răzvan Constantin Nistoran (Reșița), Silviu Cătălin Haramuz (Reșița). Observatori: Emil Arsa (Arad) și Viorel Lolea (Reșița).

*

Și aici, în transmisiune în direct LIVE TEXT, meciul de debut în Liga 3 al alb-violeților de la ASU Politehnica Timișoara, acasă cu Minerul Motru, pe arena ”Știința”, în etapa I a Seriei a IV-a.

Cu cortina ridicată vineri seară de două jocuri, câștigate în seria sud-vestică de CNS Cetate Deva, cu un 3-1 acasă cu ACSO Filiași, și Metalurgistul Cugir, chiar la Timișoara, printr-un 5-2 la CS Nuova Mama Mia, caravana fotbalistică a eșalonului 3 propune în această seară, de la ora 18, și mult așteptatul debut la acest nivel al nou-promovatei ASU Politehnica, una dintre marile atracții ale acestei divizii.

Timișorenii dau piept de la ora 18 cu Minerul Motru, până în 2014 o secund-divizionară, iar aspirațiile gazdelor se leagă de un debut cu dreptul în seria reunind 15 cluburi, una fără abandonuri până la această oră.

ASU Politehnica se lansează la drum cu un lot destul de remaniat față de precedenta campanie și semnificativ întinerit, în concordanță cu cerințele criteriilor de vârstă ale eșalonului, așa încât rămâne de văzut noua față a alb-violeților, la două luni și două zile după reușita promovării la baraj. Printre cei 8 componenți plecați în această vară se numără și golgheterul cooptat pentru returul trecut, Octavian Drăghici, dar și căpitanul Leonard Naidin, însă profesorul Sorin Brîndescu, antrenor principal dinaintea returului al liderului de toamnă în Divizia D Timiș s-a arătat încrezător că noul efectiv se va ridica la înălțimea așteptărilor numeroșilor simpatizanți: „Am început pregătirile la 20 iulie, aparent cu o întârziere față de celelalte competitoare, dar noi aveam deja o pregătire foarte bună, astfel că nu s-a pierdut mare lucru. Nu am vrut să facem foarte multe schimbări în lot dar, în prima săptămână de pregătire, am avut cam 60 de jucători la selecție. Nu am refuzat pe nimeni, i-am văzut pe toți. Astăzi avem un lot de 23 de jucători. Urmează să vedem, de sâmbătă începând, la ce nivel ne situăm. Cred că s-a făcut o pregătire bună, băieții sunt pregătiți. Încă suferim la relațiile de joc, pentru că nu e ușor să integrezi atât de mulți juniori în echipă. Vrem ca echipa noastră să joace un fotbal plăcut, ofensiv, care să atragă publicul la stadion. Știm că și rezultatele sunt foarte importante și sperăm ca această concepție a noastră să ne aducă și rezultatele pe care le dorim. Sunt mulțumit de lotul pe care îl avem! Poate ar fi fost oportun să avem un atacant de valoare, dar e greu să găsești în România un astfel de jucător. Drăghici ne-a ajutat foarte mult însă nu puteam să îl oprim să meargă în străinătate. Căutăm soluții, nu avem timp să ne plângem de milă. Migrația jucătorilor e permanentă. Eu nu cred că suntem sub nivelul de anul trecut, ținând cont și de obligativitatea juniorilor din teren. Vom avea 3 juniori la care nu se va vedea faptul că sunt juniori, vor juca la nivelul seniorilor”.

Prețul biletului de meci este de 5 lei iar accesul în tribuna arenei ”Știința„ se face dinspre noua bibliotecă a Universității Politehnica Timișoara, întrucât spațiul din fața vestiarelor este închis, conform reglementărilor FRF.

Tot de la ora 18, Millenium Giarmata va debuta în noul sezon în județul Sibiu, la CS Măgura Cisnădie, o nou-promovată, iar CSM Lugoj, așadar sub noul nume, la care a revenit, la Ișalnița, cu CS U II Craiova. Vicecampioana seriei, CS Nuova Mama Mia, a debutat deja ieri, dar cu stângul, 2-5 acasă cu Metalurgistul Cugir, gazdele deschizând scorul dar primind apoi 5 goluri la rând: Niţă (minutul 14) și Laurențiu Telescu (90+3) respectiv M. Chelaru (43, 60), Necşulescu (56) și I. Radu (85, 90+2).

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: