LIVE TEXT. Duel Timișoara – Arad la juniori A: ACS Poli – UTA Bătrâna Doamnă 1-0 (0-0): Sorescu 53. Bară Man, 37

90. Sorescu (foto) ratează la potou, singur cu portarul. În ultima fază… 1-0, victorie ACS Poli, după o bună evoluție a generației de 1998 arădeană. Însă și un cartonaș roșu, acordat în tabăra vizitatorilor, lui Denis Man, după ultimul fluier, pentru comportament nesportiv, lovindu-și adversarul fără balon, după un fault comis la mijlocul terenului, chiar la încheierea partidei, de timișoreni, prin Șimon, care a primit cartonaș galben.

86. Răzvan Rus, șut cu dreptul de la 16 metri pe Revesz, după o întoarcere pe interior, pe flancul stâng.

83. Filip recepționează un cot în abdomen și este căzut pe gazon. Apoi, primește îngrijiri medicale la margine. Adrian Stoicov protestează la neacordarea unui cartonaș…

81. La vizitatori, iese Zopotă, intră Ciubotariu.

75. Cartonaș galben pentru Boșca, autor al unui fault la 35 de metri de propria poartă.

68. Corner arădean rămas fără rezultat.

66. Eduard Bocșa, scăpat singur cu portarul arădean, îl ia la țintă pe Revesz.

64. Schimbare la ACS Poli: iese Simionov, intră Filip.

63. Moza acordă corner la o centrare timișoreană de pe dreapta. Rămas fără rezultat.

53: 1-0 ACS Poli Timișoara. Oarecum contrar cursului jocului, Sorescu a fost bine găsit cu o centrare în diagonală la 14 metri lateral dreapta, de unde a șutat dintr-o bucată, pe jos, precis, la colțul lung, lângă bară.

50. Costin execută periculos o lovitură liberă de la 25 de metri, puțin lateral dreapta, balonul ocolind de puțin bara din stânga lui Rusu.

49. Simionov nu exploatează o indecizie arădeană în defensivă.

47. Rusu boxează o lovitură liberă expediată de arădeni de la 25 metri, dreapta.

Arbitri sunt Răzvan Lădar, Bogdan Gireadă și Ionuț Cheregi. Arbitru de rezervă, Vlad Vida. O brigadă din Oradea.

UTA Bătrâna Doamnă, cu generația de 1998, doi juniori de 1997 și unul de 1999, începe partea a doua, după o primă repriză reușită, în care a pus serioase probleme ocupanților locului întâi.

Arădenii lui Cristian Păcurar (foto) reîncep partea a doua în așezarea Revesz – Moza, Aldan, Lazăr, Dinculescu – Jorza – Man, Pop, Brăniștean, Costin – Zopotă.

Pauză pe Colterm, 0-0.

45. Kovacs degajează în aut, din preajma lui Costin, lansat din nou pe dreapta.

43. Bun triunghi arădean de pase, pe flancul drept, însă centrarea este total imprecisă.

40. Periculoasă centrare arădeană de pe flancul stâng, după 4 pase succesive ducând jocul pe flanc. ACS Poli respinge cu greu în corner, rămas fără rezultat.

39. Un nou corner al alb-negrilor. Execută Cherecheș, prea puternic.

37. Din lovitura liberă, bine executată de Denis Man spre colțul lung, cu piciorul stâng, aproape pe jos, UTA Bătrâna Doamnă lovește bara, balonul deviind în lateral.

36. Dinculescu obține o lovitură liberă la 17 metri lateral stânga, faultat de Rotea.

34. Rotea îl caută pe flancul drept pe Răzvan Rus, surprins însă de puțin în ofsaid.

32. Șut puternic al lui Bocșa, de la 25 de metri, pe lângă colțul lung.

30. Sorescu obține o lovitură liberă în duelul cu Moza, după un atac construit cursiv de timișoreni, dintr-o atingere, pe jos, de la dreapta spre stânga, pe traseul Bocșa – Simionov.

28. Răzvan Rus expediază prea puternic o centrare de pe stânga, balonul fiind dus de vânt.

25. Cristian Costin, centrare periculoasă, din fuleu, de pe flancul drept, în careul mic timișorean. Balonul, degajat…

22. Centrare a lui Cherecheș, în careu, însă fără adresă. Arădenii, bine grupați în defensivă și bine așezați în teren, constituie o ”nucă tare” pentru timișoreni.

21. Cartonaș galben pentru Cherecheș, care a lovit intenționat balonul cu mingea, la mijlocul terenului, într-o tentativă… voleibalistică. Al doilea al partidei, după cel primit de Denis Lazăr, de la arădeni.

Un joc bun în primele 20 de minute, cu o ușoară dominare a timișorenilor. Calitatea partidei este influențată de vântul care bate cu putere pe ”Colterm”.

17. Corner Livan, de pe flancul stâng.

ACS Poli joacă având vântul în spate.

ACS Poli, în alb-negru, începe atacând la poarta spre platforma industrială Incontro. Arădenii, în galben complet.

Vreme ploioasă, cu vânt foarte puternic.

ACS Poli are în primul 11 patru juniori de 1997 și tot 4 din generația 1997 între rezerve. La arădeni, un junior din generația 1999 și doi din 1997 între titulari, restul fiind de 1998.

ACS Poli Timișoara (antrenor Adrian Stoicov): 1. Florin Rusu / 2. Cristian Rotea, 3. Raul Kovacs, 6. Andrei Mărginean, 17. Alex Cherecheș, 7. Cristian Simionov, 5. Eduard Bocșa, 15. Angelo Șimon, 8. Dejan Sorescu, 10. Mădălin Livan, 11. Răzvan Rus – cpt.

Rezerve: 12. Răzvan Bercuci / 13. George Simescu, 4. Rafael Mărghitan, 18. Ovidiu Filip, 14. Andrei Popescu, 16. Deian Golda, 9. Andrei Mezin.

UTA Bătrâna Doamnă (antrenori: Cristian Păcurar, Tisza Francisc): 12. Răzvan Revesz / 21. Cristian Costin, 3. Sergiu Zopotă, 18. Gabriel Pop, 17. Amir Jorza (1999), 5. Andrei Brăniștean – cpt., 19. Iulius Dinculescu, 22. Denis Lazăr, 23. Sergiu Aldan (1997), 10. Denis Man, 6. Mădălin Moza (1997).

Rezerve: 1. Flavius Neagu / 20. Ivan Ciubotariu.

Petre și Tănase, dintre arădeni, sunt convocați la selecția națională iar accidentați în lotul oaspeților sunt Stahl și Iova, la meciul de miercuri cu LPS Banatul, respectiv portarul Mara.

*

Aici, în direct, în comentariu LIVE TEXT, primul meci acasă al liderului ACS Poli dintre cele 3 disputate în ultimele 8 zile, pe ”Colterm”, sâmbătă de la ora 12, contra arădenilor de la UTA Bătrâna Doamnă, în cadrul etapei a XVIII-a din Seria 5 a Campionatului Național FRF de juniori A.

Alb-negrii de la ACS Poli au câștigat prin câte două goluri marcate deplasările avute sâmbăta trecută, pe ”Banatul”, respectiv miercuri la Oradea, rotunjind la 4 numărul victoriilor din tot atâtea apariții oficiale în 2015, după ce elevii lui Adrian Stoicov se mai impuneau în luna martie și cu 5-0 la Simeria respectiv 3-1 cu LPS Bihorul Oradea.

Și UTA Bătrâna Doamnă a învins în intermediara de miercuri tot la două goluri diferență, 3-1 la Arad cu LPS Banatul Timișoara, după ce weekendul trecut ceda la limită la Oradea, 1-0 pentru LPS Bihor.

Ulterior, până la finele returului, ACS Poli va mai avea meciuri la Caransebeș, cu devenii, la Lugoj și acasă cu Șoimii Pâncota, pe 4, 8, 18 și 25 aprilie.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: