LIVE TEXT. Etapa 7 în Liga 3, C4. Millenium Giarmata – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3-2 (2-0): Călin 11 – 11 metri, Stupu 32 cap, Ochea 87 cap / Baranyi 51, 85 – ambele din 11 metri

Mai întâi formația gazdă iar apoi oaspeții au învins în primele două dueluri directe între cluburi timișene din noul campionat al seriei vestice în Liga 3, nou-promovata ACS Dumbrăvița impunându-se acasă în runda inaugurală cu 4-2 în fața celor de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, care la rândul lor au câștigat apoi în cadrul etapei a V-a la Lugoj, în urmă cu două săptămâni, 0-2 la CSM. Acum, cu startul la ora de toamnă, 15, conform programării jocurilor din luna octombrie, CS Millenium primește vizita lui CSC Ghiroda și Giarmata Vii, în cadrul rundei a șaptea, ultima din prima jumătate a turului în C4. Detalii de pe arena ”Nicu Moraru”, aici, în comentariul text în direct…

Oponente, grupări care n-au pierdut în ultimele două etape, fiecare parcurgând secvența victoriei cu două goluri marcate, urmată de o remiză cu 2-2, CS Millenium în deplasare în Ardeal, la Avrig, iar CSC Ghiroda și Giarmata Vii pe teren propriu.

CS Millenium a găzduit doar două meciuri în primele 6 runde, pierzând mai întâi acasă cu 1-4 în fața celor din Alba Iulia dar și depășindu-i apoi cu 2-1 pe vizitatorii reșițeni. CSC Ghiroda și Giarmata Vii se află astăzi în schimb în fața celei de-a patra deplasări, după eșecuri afară cu 4-2 și 2-1 dar și, cel mai recent, un triumf cu 0-2 la Lugoj.

Victorioși încheiau cei din Ghiroda și la Giarmata, însă în turul campionatului trecut, 2-4 în etapa a X-a, de astă dată cele două formații timișene întâlnindu-se în calitate de vecine în clasamentul Seriei a IV-a, la egalitate de puncte, cu câte 7 fiecare din 18 posibile, golaverajul fiind ușor superior în dreptul elevilor lui Remus Steop și Răzvan Trandu.

Dar iată echipele…

CS Millenium: 29. Narița – 3. Buzdugan, 15. Covăsală, 16. Cochințu, 2. Sporin, 4. Stupu, 10. Călin, 21. Ciubotariu, 7. Rosenblum, 11. Gavrilă, 14. Beloescu.

Rezerve: 12. Trifon – 6. Olteanu, 9. Ochea, 20. Popan, 13. Gavruță, 8. Damian, 17. Gînju.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: 12. Filip – 20. Semeniuc, 6. Mureșan, 16. Vasiliu, 4. Horcea, 26. Sofran, 15. Țugui, 22. Totic, 7. Mancaș, 11. Giuricici, 9. Baranyi.

Rezerve: 1. Gakos – 5. Ciobanu, 8. Saizu, 10. Jichici, 13. Berivoiescu, 14. Holovcici.

Arbitri: Narcis Bodocan (Cluj) – Claudiu Doarvoas (Mintia), Andrei Buda (Hunedoara). Observatori FRF, Florian Mierea şi Andrei Jivan.

*

În ansamblul etapei a șaptea, 4 meciuri se joacă astăzi de la ora 15, dintre care două în județul Alba și două în județul Timiș, inclusiv la Lugoj, între ultimele două clasate, CSM și CS Ocna Mureș, iar celelalte patru sâmbătă de la ora 15.

Până acum, în noua ediție de campionat a Seriei a IV-a, bilanțul rezultatelor din primele 6 etape a fost aproximativ același, similar în mai mare măsură ca niciodată. O raritate, atât în primele etape cât și în cea de săptămâna trecută s-au consemnat de fiecare dată câte 4 victorii ale gazdelor și două ale oaspeților, alte două partide încheindu-se la egalitate: 4-2-2. Iar în celelalte două runde, a IV-a și a V-a, amfitrionii s-au impus și mai adesea, de 5 ori, vizitatorii rămânând la norma de două succese, însă cu o singură remiză. Pe rând, raportul golurilor în primele 6 runde ale sezonului, după cum urmează: 14 gazdele – 10 oaspeții, 13-9, 21-12, 21-15, 12-6 și 21-16. În total, 170 de goluri…

CS Millenium, în albastru și cu Stupu căpitan, începe meciul în fața a circa 60 de spectatori. CSC Ghiroda și Giarmata Vii, în galben și cu Baranyi căpitan, atacă în repriza I spre poarta amplasată în zona vestiarelor.

Timp frumos, ideal pentru fotbal. Adie ușor vântul. Cât despre suprafața de joc, dăm cuvântul antrenorului vizitatorilor, Remus Steop, adresându-se înainte de meci omologului său din tabăra gazdelor, Răzvan Leucă: ”Felicitări vouă, e cel mai bun gazon ce l-am văzut în deplasările din sezonul acesta!”

Minutul 3. Sofran șutează în bara transversală, din careu, primind de la Totic, autor al centrării. În continuarea fazei, ghirozenii șutează din nou iar gazdele resping de pe linia porții.

Minutul 4. Prim fault al jocului, în zona centrală, în preajma asistentului. Execută oaspeții lovitura liberă.

5. Vizitatorii beneficiază de primul corner, lovitura fiind respinsă cu capul de Stupu. Pericol îndepărtat.

Minutul 11: 1-0 pentru CS Millenium. Mureșan îl faultează pe Beloescu în careul de 16 metri, iar Marius Călin transformă lovitura de la 11 metri în dreapta portarului Filip: 1-0. 

15. Cartonaș galben: Mancaș. Fault asupra lui Stupu la 35 de metri de poarta gazdelor.

19. Țugui șutează pe jos de la 17 metri, în stânga portarului. Balonul trece pe lângă bară.

22. Lovitură liberă pentru CS Millenium de la 22 de metri, din lateral. Covăsală execută, Cochințu reia cu capul de la 8 metri, spre vinclu, dar portarul prinde totuși balonul.

23. Totic șutează de la 20 de metri peste transversală.

Un meci antrenant, cu faze la ambele porți. CS Millenium deține mai mult posesia balonului.

30. Rosenblum execută o lovitură de colț, Baranyi respinge cu capul.

Minutul 32. Beloescu, faultat la 25 de metri lateral dreapta. Din lovitura liberă, 2-0: Marius Călin execută iar căpitanul Marius Stupu înscrie cu capul de la 11 metri, perpendicular pe poartă, în stânga goalkeeper-ului. 

Desprindere din faze fixe. Iar între timp au mai sosit spectatori la stadion, să tot fie acum peste o sută…

38. Lovitură liberă indirectă pentru gazde de la 6 metri. Țugui trimite mingea spre poartă, la un pas de… autogol, evitat de goalkeeper-ul Filip cu ambele mâini. Călin Marius execută scurt, lui Rosenblum, care șutează în zid.

40. Marius Călin execută un corner și Stupu reia cu capul puțin peste transversală.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii domină ultimele 5 minute ale reprizei I.

41. Mai întâi, Baranyi șutează de kla 16 metri puțin pe lângă poartă.

43. Baranyi șutează tot de la marginea careului iar Narița reține jos, lângă bară.

44. Țugui șutează de la 22 de metri peste transversală.

45+1. Totic reia din 6 metri peste transversală, după un șut al lui Baranyi.

Pauză, 2-0 din faze fixe… Oaspeții au avut o bară în primele minute ale meciului dar apoi au păcătuit prin prea multe pase greșite, deficienți la distribuția balonului.

Minutul 46. Jichici în locul lui Țugui. Schimbare la pauză în efectivul vizitatorilor.

Minutul 49, bară. Baranyi șutează de la 16 metri în stâlpul din stânga al porții lui Narița. Șut expediat dintr-o poziție perpendiculară pe poartă.

Vizitatorii ochesc din nou bara la început de repriză!

Minutul 51. Gavrilă îl faultează în careu pe Giuricici. Îl lovește cu bocancul în cap, primind cartonaș galben. Centralul dictează lovitură de la 11 metri. Baranyi execută, Narița respinge îi față, iar balonul revine în calea lui Baranyi… 2-1, în stânga portarului.

Încă un penalty, tot în primul sfert de oră la reprizei, la aceeași poartă. Toate golurile, din faze fixe.

53. Înlocuire și la CS Millenium: intră Ochea, iese Gavrilă.

58. Vasiliu primește cartonaș galben, pentru henț. La 35 de metri, la o pătrundere spre poartă a lui Beloescu.

Jocul lasă de dorit. Se derulează mai ales în zona centrală a terenului, fără orizont și cu multe întreruperi. Multe baloane sfârșesc în afara suprafeței de joc…

67. Olteanu intră și Buzdugan iese din teren.

70. Jichici execută un corner, scurt, până la Giuricici. Obține o lovitură liberă. Din care rezultă un alt corner. Giuricici, la minge. Bună execuție, Narița respinge. Fault la portar.

72. Ciubotariu îi lasă locul lui Popan.

74. CS Millenium, lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga. Execută Călin. Reluare cu capul peste transversală: Beloescu. Ocazie, de la 6 metri!

76. Intră Saizu, în locul lui Totic.

Anul trecut, tot în tur, CS Millenium ajungea în avantaj cu 2-0 dar oaspeții din Ghiroda aveau să răstoarne în cele din urmă scorul, rezultat final 2-4. Cum se va încheia meciul din această după-amiază? Răspunsul, cât de curând. Ulterior, declarații ”la cald” ale protagoniștilor.

85: 2-2. Baranyi transformă o lovitură de la 11 metri. Sus, în dreapta portarului. Ciobanu l-a faultat pe Horcea în suprafața de pedeapsă. Horcea a țipat ca din… gură de șarpe. Baranyi, din penalty în minutele 51 și 85…

Minutul 87, 3-2 CS Millenium prin Remi Ochea, cu o lovitură de cap la colțul scurt. Centrare de pe dreapta.

88. CS Millenium înlocuiește din nou. Intră Gavruță, iese Beloescu.

Se indică 4 minute de prelungiri.

90+2. Gazdele execută o aruncare de la marginea terenului, din preajma colțului suprafeței de joc. Timpul se scurge în favoarea celor din Giarmata, aflați în preajma celui de-al doilea triumf consecutiv pe ”Nicu Moraru” cu un identic 2-1.

90+3. Lovitură liberă de la 35 de metri pentru CS Millenium. În prealabil, centralul l-a poftit pe jucătorul căzut pe gazon să părăsească terenul pentru a primi îngrijiri medicale.

90+3. Portarul deturnează în marginea terenului, de lângă bară, de la rădăcină, șutul decarului Jichici. Gazdele nu execută aruncarea de la margine conform regulamentului, balon în posesia oaspeților.

Fluier final… CS Millenium – CSC Ghiroda și Giarmata Vi, 3-2 la Giarmata. Revenim cu declarațiile și fotografii. Rezultatele, în timp util pe coloana datelor tehnice.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: