LIVE TEXT, în etapa a XVII-a din C4. Millenium Giarmata – Vulturii Lugoj 0-1 (0-0): Dobra 67. Magdaș, două goluri anulate

Finish, 0-1, absolut meritat. Revenim cu declarații și câteva imagini…

Prelungiri. Pleșcan vede cartonașul galben, încercând să blocheze degajarea lui Păduraru. De notat că Pleșcan era în afara careului…

90. Centralul orădean indică 4 minute de prelungire.

89. Beloescu, indecis și lent în fața lui Iordache.

88. Marta intră în locul lui Dobra. După două periculoase cornere ale Vulturilor. La primul, Loga a șutat spre poartă pe respingere, Păduraru respingând de pe picioare.

86. Iordache boxează bine o minge grea, lovitura liberă executată de Dancia în stilu-i caracteristic de la 30 metri lateral dreapta. Vulturii a protestat vehement, inclusiv prin antrenorul Petruescu, pentru acordarea loviturii libere la un presupus henț. De fapt, un balon deviat nefericit…

83. Șeptarul Ștefan, periculos în tentativele sale pe dreapta, pătrunde spre careul mic și șutează tare, balonul ștergând transversala și deviind după colțul lung. Din puțin, putea fi 1-1…

82. Foarte frumos triunghi de pase Dobra, Stoichescu, Pleșcan, pe jos. Cum ar fi trebuit jucat, dat fiind vântul.

80. Încă un fault comis de Millenium nu foarte departe de propriul careu. Vlădia execută pe jos și balonul deviază în corner.

79. Stoichescu intră în locul lui Magdaș.

78. Leucă direcționează cu vântul o ”plouată”, însă puțin prea înaltă.

75. Triplă înlocuire la Millenium: Domșa, Ilinca și Gideon intră pentru ultimul sfert de oră. Ies Mihuța, Bârză și Leonte…

72. Vulturii, periculoasă din faze fixe. Vlădia execută bine o lovitură liberă de la 29 de metri, Păduraru respingând cu greu, dinspre vinclu, de lângă bara din dreapta sa. Corner.

71. Schimbare: iese Porcescu, intră Pleșcan.

DSCF2105

67: 0-1. Dobra înscrie cu un șut de la 26 de metri, din zonă centrală, spre colțul din stânga lui Păduraru, aproape pe jos. Un șut plasat, profitând de marcajul larg al gazdelor. O reușită binemeritată pentru Vulturii Lugoj.

66. Mihuța șutează de la 25 de metri, din viteză, dar peste poartă.

63. Alt corner de mare periculozitate al Vulturilor, tot de pe dreapta, la care înaltul portar Păduraru a fost din nou nesigur, plonjând spre colțul lung, de unde albaștrii au reluat spre poartă. Millenium a respins și cu șansă din apropierea liniei porții.

55. Imediat, schimbare la alb-roșii: iese Ivașcu, intră Semenea.

54. Încă un gol anulat în contul Vulturilor. Cornerul lui Ardelean de pe dreapta a fost reluat cu capul de Magdaș de la 7 metri central, în plasă, dar centralul orădean a indicat fault în atac, la portar. O decizie discutabilă și contestată de vizitatori, Magdaș fiind sancționat cu cartonaș galben, pentru proteste. Păduraru a rămas căzut pe gazon.

53. Magdaș reia din marginea careului mic o centrare de pe flancul stâng, balonul fiind deviat în corner.

51. Prim corner al părții secunde pentru Millenium, executat puțin prea puternic de Dancia.

Începe partea a doua. Vântul, aliat al Giarmatei, iar Mihuța nu pierde timp să-și încerce tirul.

*

La pauză, la Becicherecu Mic, CS Nuova Mamma Mia – CS FC Hunedoara 1-0.

Pauză la Giarmata, CS Millenium – CS Vulturii 2009, 0-0.

43. Ștefan obține o lovitură liberă la 13 metri lateral dreapta, pe o încercare de pătrundere, aproape de careu. Dancia execută pe colțul scurt, bine, dar Iordache este atent.

41. Încercând să exploateze atuul vântului, Ardelean execută spre colțul lung o lovitură liberă de la 35 de metri lateral dreapta, respinsă cu greu de Păduraru de jos, de lângă bară.

38. Cea mai mare ocazie a partidei: după corner, pe respingere, Vlădia șutează din centrul careului, portarul Păduraru respingând cu piciorul, în ultimă instanță, în corner. Al doilea corner, acesta însă de pe dreapta, este respins cu greu de la colțul lung de Soare.

37. Dobra obține un corner, după ce Magdaș a întârziat șutul și a canalizat atacul spre flancul stâng.

36. Beloescu acuză un fault în propria jumătate, lângă linia de centru, comis de Loga.

Vântul a scăzut în intensitate.

32. Beloescu pătrunde în careu în zona lui Loga, îl driblează pe Miculescu și șutează de la 10 metri, puțin lateral stânga, portarul respingând de jos.

31. Precupanu recuperează în fața lui Diarra și se lansează într-o merituoasă cursă individuală, dar fără sorți de izbândă.

29. Corner al gazdelor, respins de portarul Iordache.

25. Magdaș, reluare cu capul de la 8 metri, pe lângă stâlpul de la colțul lung, după o centrare în diagonală de pe dreapta.

24. Leucă, lovitură liberă de la 22 metri lateral dreapta, pe lângă colțul lung.

V-am prezentat echipele în ordinea numerelor de pe tricou. Iată-le și pe posturi, cu mențiunea că Oneț era înlocuit în minutul 11, accidentat, cu Leonte… CS Millenium, cu Păduraru – Soare, Gârba, Dancia – cpt., Diarra – Mihuța, Leucă – Ștefan, Bârză, Leonte – Beloescu.

Vulturii, cu Iordache – Precupanu, Loga, Miculescu, Buliga – Ivașcu, Vlădia, Dobra, Ardelean – Magdaș, Porcescu.

16. Nouarul Magdaș reia cu genunchiul în plasă, pe recentrarea lui Loga dintr-o bucată de pe stânga, în urma unei mingi înalte în cross de la 35 de metri lateral dreapta, dar golul nu este validat, pe motiv de ofsaid.

15. Cu vântul, Vulturii e periculoasă la cornere și a doua lovitură de colț survine în succesiune, după o respingere cu capul.

14. Decarul Dobra execută o lovitură liberă de la 22 de metri lateral stânga în zid iar pe respingere Buligă șutează dintr-o bucată, portarul deturnând cu greu, de jos, în corner.

11. Leonte îi ia locul lui Oneț, accidentat.

Minutul 8. Prim corner al jocului, de pe dreapta, în favoarea lugojenilor. Boxat de portarul Păduraru. Oneț se accidentează apărând la corner colțul scurt și primește îngrijiri medicale în spatele porții. Accidentarea, la gleznă.

Minutul 7. Lovitură liberă pentru Vulturii, executată de la 20 de metri lateral stânga, în gura porții.

Pe un vânt destul de puternic, în prima repriză favorabil alb-roșilor de la CS Vulturii, lugojenii încep mai bine acest meci din etapa a XVII-a a Seriei 4.

CS Millenium Giarmata: Păduraru – 2. Soare, 5. Leucă, 9. Beloescu, 15. Oneț, 17. Dancia, 21. Bârză, 27. Diarra, 20. Gârba, 94. Mihuța, 7. Ștefan

Rezerve: 2. Butoi / 10. Fuchs, 18. Ilinca, 8. Leonte, 11. Gideon, 13. Domșa, 16. Firan.

Vulturii Lugoj: 1. Iordache – 2. Miculescu, 3. Loga, 4. Buliga, 6. Ivașcu, 7. Ardelean, 9. Magdaș, 14, Precupanu, 10. Dobra, 17. Porcescu 19. Vlădia.

Rezerve: 1. Dragostin / 11. Marta, 18. Predescu, 16. Pleșcan, 26. Stoichescu, 23. Semenea.

Aici, în comentariu în direct LIVE TEXT, duelul timișean dintre Millenium Giarmata și Vulturii Lugoj, vineri de la ora 15, în cadrul etapei a XVII-a a Seriei 4 în liga a III-a.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: