LIVE TEXT. Ultima șansă, adjudecată! Millenium Giarmata – ACSO Filiași 3-1 (3-1): Blănaru 16, Trifu 40, 43 / Duriță 8

CS Millenium câștigă primele puncte la Giarmata în acest campionat. Revenim cu declarații și fotografii.

90. Portarul respinge șutul lui Blănaru, care a pendulat în căutarea breșei.

88. Trifu pătrunde în careu pe dreapta și șutează pe jos, balonul ștergând stâlpul porții. Se pare că ar fi fost deviat, căci se acordă corner. Executat de Domșa.

86. Diarra, înlocuit cu Gaiță.

84. Istudor, cartonaș galben: fault asupra lui Blănaru, demarcat pe dreapta.

83. Iese Moraru și intră Petcu.

75. Corlățeanu, înlocuit de Domșa.

72. Iese Popescu și intră Stoichițoiu.

69. Trifu scapă pe dreapta, nu lasă balonul să se scurgă în corner, driblează 2 oponenți, intră în careu și cade în suprafața de pedeapsă, solicitând și el penalty. Dar n-a fost.

68. ACSO Filiași, la un șut al lui Neacșu, solicită penalty pentru un presupus henț în careu.

67. Stoica în locul lui Dumiter.

66. Oaspeții, la un pas de gol. Mihălceanu respinge o iminentă reușită a doljenilor, din fața porții, după lobul lui Neacșu peste portar.

60. Diarra, la un pas de 4-1. Mingea șutată de acesta de la 16 metri trece pe lângă vinclul porții.

INFO. Mama Mia, 2-1 în minutul 57 prin Perju-Silaghi. 

58. Execută tot Neacșu, mingea fiind respinsă. Contraatac pe stânga prin Corlățeanu, spre Diarra, dar ofsaid.

57. Lovitură liberă pentru oaspeți, de la 18 metri, din zona centrală, executată de Neacșu. Balon respins și corner.

57. Iese Mihai Olariu și intră fratele său geamăn Florin Olariu.

56. Corlățeanu, cartonaș galben, pentru fault.

Minutul 54. Iese Obeanu și intră Georgescu.

INFO. Minutul 48. Bîrză, eliminat de la Mama Mia. Minutul 50, Drăgoescu egalează pentru hunedoreni, 1-1.

Minutul 48. Iese Pîrvuică și intră Tănase.

INFO. Tot la pauză, Mama Mia – CS FC Hunedoara era 1-0 prin reușita lui Jichici din minutul 16 iar în Divizia D Timiș, CS Unirea Sânnicolau Mare – ACS Dumbrăvița 0-0 și ACS Ghiroda – ACF Băban Marcel 5-0.

S-ar părea că se împlinește dorința lui Cătălin Petri, căpitan la aniversarea astăzi a 20 de ani: victoria. Minutul 43, 3-1 tot prin Trifu, din pasa lui Mihai Olariu. Șut de la 10 metri lateral dreapta, tot la a pătrundere în careu după recepționarea unei pase în preajma suprafeței de pedeapsă.

Minutul 40, 2-1 CS Millenium. Patrian Trifu are simțul porții și fructifică pe jos și pe centrul porții pasa în adâncime expediată de Corlățeanu, spre limita careului mare.

Joc mai echilibrat, la centrul terenului, și cu incursiuni ofensive ale doljenilor.

31. Trifu scapă pe flancul drept, pătrunde în careu și șutează la semiînălțime dar în plasa laterală. N-a fost gol… Iluzie optică pentru privitorii din tribună.

Cei din Filiași n-au mai prea trecut centrul terenului după ce au fost egalați.

29. Mihai Olariu, încă un șut pe lângă poartă.

23. Trifu scutură plasa dar golul este anulat. S-a considerat că Dumiter a făcut henț.

21. Mihai Olariu, șut de la 20 de metri la semiînălțime, trecând de puțin pe lângă poarta oaspeților.

20. Duriță, cartonaș galben. Henț la centrul terenului.

1-1 în minutul 16, prin Blănaru, demarcat pe flancul stâng, de unde a pătruns spre poartă și l-a învins pe Lascu, cu un șut pe jos.

În premieră în ultima vreme la jocuri transmise LIVE TEXT de Sporttim, un meci început la ora exactă.

0-1, Duriță, în minutul 8. Șut de la 14 metri lateral dreapta, după un schimb de pase cu Cimpoieru.

Și urmează primul atac al oaspeților, soldat cu… gol.

Minutul 7. Giarmata, prim șut pe spațiul porții. Corlățeanu, de la 25 de metri, pe jos. Portarul prinde în 2 timpi.

Minutul 3. Corner, Corlățeanu. Artimon, de la 12 metri, puțin peste bară.

Minutul 1. Blănaru scapă pe flancul drept și Trifu, de la 10 metri, reia peste transversală. Balonul e respins de un oponent: corner rămas fără rezultat.

Toma și Dăruială nu s-ar mai fi prezentat la echipă, dinaintea deplasării la Lugoj.

Lovitura de începere o au gazdele, prin Trifu și Dumiter. Timișenii, în albastru complet. Oaspeții, în echipament roșu-alb.

În jurul orei 16 a picurat dar s-a oprit. În acest moment, 11 spectatori. Pe un timp noros, echipele se încălzesc. E 16:47.

CS Millenium: 12. Darius Luca / 16. Claudiu Mihălceanu, 2. Edward Soare, 19. Roberto Artimon, 18. Cătălin Petri – cpt., 20. Ștefan Blănaru, 10. Romică Corlățeanu, 8. Mihai Olariu, 11. Andrei Dumiter, 27. Abdoulaye Diarra, 9. Patrian Trifu.

Rezerve: 17. Bogdan Mașniță, 7. Sebastian Stoica, 22. Florin Olariu, 94. Radu Domșa, 5. Răzvan Leucă, 6. Nicolae Gaiță.

ACSO Filiași: 1. Victor Lascu / 2. Frank Orban, 18. Aurel Lupu, 3. Răzvan Istudor, 16. Nicușor Neacșu, 14. Radu Moraru, 20. Nicu Popescu, 15. Ionuț Obeanu, 7. Daniel Cimpoieru, 10. Marius Duriță, 11. Constantin Pîrvuică.

Rezerve: 21. Claudiu Iovănescu / 6. Ionuț Georgescu, 17. Constantin Stoichițoiu, 9. Mario Tănase, 8. Florin Petcu.

Antrenor: Dragoș Bon.

***

Aici, în comentariu în direct LIVE TEXT, amănunte de pe arena ”Nicu Moraru” la o nouă încercare a ”lanternei roșii” Millenium Giarmata de a obține primele puncte acasă în acest campionat, cu prilejul jocului de vineri de la ora 17, în cadrul etapei a XXI-a a Seriei a IV-a în Liga 3, cu doljenii de la ACSO Filiași.

Oricât de incredibil ar părea, timișenii de la CS Millenium încă n-au reușit nici măcar un punct acasă în întreaga stagiune, deși suntem deja în 8 aprilie iar luna viitoare se încheie sezonul. Cu alte cuvinte, chiar că o ultimă șansă, mai ales că este vorba despre primirea penultimei clasate, pe care bănățenii o depășeau în tur, la Ișalnița, așa încât, dacă nici de această dată cei din Giarmata nu vor valorifica avantajul terenului propriu, atunci probabil că pe undeva nici n-ar merita de fapt să pretindă un loc sub soarele ligii a treia.

Milenium Giarmata Liga a III-a 2016

 

Însă fie și cu o primă victorie la Giarmata, elevii lui Răzvan Leucă n-ar trece în clasament peste ACSO Filiași, diferența actuală fiind de 4 puncte, cu un handicap chiar de 7 puncte față de alte formații din Oltenia, Minerul Motru și SC CS U Craiova SA 2.

CS Millenium (foto) și-a creat recent ascendentul moral al celor două victorii consecutive în deplasare, mai întâi cu 4-0 la Motru iar vinerea trecută cu 2-1 la Lugoj, unde a reușit pentru prima oară în acest campionat să obțină un triumf după ce a fost condusă, la pauză în acel caz, însă și în plan psihologic bănățenii trebuie să valorifice turnura devenită favorabilă, ca o scânteie a speranței.

Cei din Giarmata au tot repetat că nu vor renunța la lupta pentru supraviețuire câtă vreme va mai exista o fărâmă de șansă, așadar par a fi pregătiți să ducă bătălia până la capăt, însă și ACSO Filiași are planurile ei, ceea ce s-a văzut cât se poate de bine vinerea trecută, când a învins-o pe ASU Politehnica Timișoara, căzută apoi sâmbătă pe locul secund în C4.

Ce mai paradox, ca fostul lider alb-violet să fi pierdut ultimele două deplasări, pe când CS Millenium s-a impus de pe ultimul loc în ultimele două ieșiri!

În noul an, ACSO Filiași a pierdut tot cu 1-0 cele două deplasări avute, în duelul local cu SC CS U Craiova SA 2 și CS Măgura Cisnădie, după prima chiar înlocuindu-și antrenorul, cu efect pozitiv la ora disputei cu poliștii. Tot în 2016, CS Millenium a pierdut cu câte două goluri primite meciurile găzduite cu nou-promovata din Cisnădie, învingătoare din penalty-uri pe ”Nicu Moraru”, respectiv Metalurgistul Cugir, în dauna căreia Diarra reducea din handicap pe final, 1-2 în urmă cu două săptămâni.

Jocul cu doljenii mai este capital și în ideea în care CS Millenium va sta în etapa de săptămâna viitoare, după care va intra pe linia dreaptă cu meciuri acasă cu Pandurii II, la Hunedoara, acasă cu Național Sebiș, la Ighiu, acasă cu CS Ineu, la Deva, acasă cu SC CS U Craiova SA 2 și finalmente la Becicherecu Mic.

Până atunci însă, meciul de totul sau nimic cu ACSO Filiași, de vineri de la ora 17, cu arădeanul Alexandru Gornic la centru, asistat de orădenii Zifceac și Lakatos, observatori federali fiind arădeanul Rad și bocșanul Miholcea.

Este a zecea tentativă de a sparge gheața acasă, coincizând cu ultima șansă, după ce precedentele nouă Millenium le-a irosit, una câte una… În rest, deși n-ar prea trebui făcute comparații cu sezonul trecut, în care timișenii se găseau după 19 apariții pe poziția a cincea, cu 3 victorii, două locuri și 6 puncte în plus față de cei din Dolj, este totuși de semnalat că gruparea din Filiași învingea la Giarmata pe 12 septembrie 2014 cu 3-0, în cadrul etapei a III-a, în retur fiind apoi 1-1.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: